Η PSAKI ΠΛΗΡΩΣΕ TIK-TOKERS ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

 

Πολλές πηγές που μίλησαν στην ιστοσελιδα

υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας δήλωσαν ότι το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν πλήρωσε τους χρηστες του Tik Tok για να συκοφαντούν τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν και να παραποιήσουν την αιτία της εκτίναξης του πληθωρισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Την Πέμπτη, 10 Μαρτίου, 30 Tik Tokers, όλοι οι φιλελεύθεροι υποστηρικτές του Μπάιντεν, συγκεντρώθηκαν σε μια κλήση του ZOOM που φιλοξενήθηκε από στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας και το πιο κακόβουλο φερέφωνο της κυβέρνησης, την Jen Psaki. Αφού ένας μυστικός της διοίκησης είπε ότι η Psaki και ο διευθυντής επικοινωνίας της παράνομης διοίκησης, Kim Bedingfield, πρόσφεραν μετρητά στους Tik Tokers σε αντάλλαγμα για συνεργασία, προσπαθήσαμε να επαληθεύσουμε τον ισχυρισμό επικοινωνώντας και με τους 30.

Από τους 12 που απάντησαν στην ερώτησή μας, οι 6 μας είπαν να «εξαφανιστουμε γιατι θα μπλεξουμε», 3 μας κατηγόρησαν ότι είμαστε βρώμικοι υποστηρικτές του Τραμπ και 2 είπαν ότι είμαστε πράκτορες του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αλλά ένας μίλησε διακριτικά, με την προϋπόθεση ότι θωρακίσαμε την ταυτότητά του/της. δεν θέλει να χάσει τον λογαριασμό Tik Tok ή τους πολλούς ακόλουθους. Αποκρύπτουμε το όνομα και το φύλο του Tik Toker για να μετριαστεί ο κίνδυνος αναγνώρισης του ατόμου από τη διοίκηση.

Οι Tik Tokers στο τηλεφώνημα, είπε η πηγή, υπέγραψαν αρχικά συμφωνίες μη αποκάλυψης που τους απαγορεύουν να μιλούν αρνητικά για τη διοίκηση. Η NDA όρισε επίσης ότι δεν αποκαλύπτουν την συμβαση που έλαβαν για τη συμμετοχή στην πρόσκληση. Επιπλέον, τους «ενθάρρυνε» να δυσφημήσουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν και να προωθήσουν την προπαγάνδα της διοίκησης.

Η φύση αυτής της κλήσης ZOOM δεν είναι μυστική. Πολλοί Tik Tokers μοιράστηκαν με ανυπομονησία την ουσία με τους οπαδούς τους: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι κακός και υπεύθυνος για το αυξανόμενο κόστος των παντοπωλείων και των τιμών των καυσίμων. Ο Πούτιν είναι κακός. Ο Μπάιντεν είναι καλός, τους είπαν.

Κράτησαν, ωστόσο μυστικες, τις οικονομικές τους συζητήσεις με την Ψάκη, που έγιναν μέρες πριν από το κάλεσμα του ZOOM.

«Η Τζεν [Ψάκη] διαπραγματεύτηκε διαφορετικές συμφωνίες με όλους μας. Δεν θέλω να πω τι μου προσφέρθηκε γιατί αυτο θα με έδινε. Κάποιοι πήραν πολλά και άλλοι λιγότερα. Το ξέρω γιατί είμαι σε επαφή με άλλους influencers. Ξέρω ότι σε ένα κορίτσι προσφέρθηκαν 50.000 δολάρια. Όσο περισσότερους ακόλουθους έχετε, τόσο περισσότερα χρήματα παίρνετε. Μας είπε να κατηγορήσουμε λίγο πολύ τον Πούτιν για ό,τι λάθος συμβαίνει στον κόσμο και να δυσφημησουμε το όνομα του Τραμπ εκεί έξω, αλλά να κάνουμε μόνο θετικές δηλώσεις για τον Πρόεδρο Μπάιντεν», είπε ο Tik Toker.

Ερωτηθείς γιατί ήταν πρόθυμος να ξεκαθαρίσει και να παραβιάσει το NDA, ο Tik Toker πρόσθεσε, «Λοιπόν, ξέρω ότι ήταν λάθος, ανήθικο. Δεν μπορώ να πάρω πίσω όσα έχω πει στην πλατφόρμα μου, αλλά μετανιώνω. Υπάρχουν κι άλλα που θα ήθελα να μοιραστώ, αλλά, και πάλι, θα καταστραφω αν η Jen ακούσει ποτέ για τη συζήτηση που κάνουμε αυτή τη στιγμή. Μπορώ να σας πω ότι η Jen επέλεξε δημοφιλείς influencers με βάση την ελευθερία τους.»

Οι δηλώσεις του Tik Toker υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του πληροφοριοδότη της διοίκησης, ο οποίος είπε ότι η Ψάκι και ο Μπέντινγκφιλντ πλήρωσαν influencers μεταξύ 5.000 και 50.000 δολαρίων, ανάλογα με τη δημοτικότητα και την προθυμία να συκοφαντησουν δημόσια τον Πούτιν.

«Είναι η επιτομή της διαφθοράς. Η προπαγανδιστική μηχανή του καθεστωτος δουλεύει υπερωρίες. Κάνουν ό,τι μπορούν για να μην ξυπνήσουν οι άνθρωποι», είπε ο πληροφοριοδότης της διοίκησης. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις