Μπήκαμε στην εποχή του Mad Max

 

Η κυβέρνηση των 20.000 ευρώ διακοσμητικών κηροπήγιων μαζί με

το σύνολο του πολιτικού συστήματος, οδηγούν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση. Είναι αδύνατο πλέον ο κόσμος να πληρώσει τους λογαριασμούς, τα δάνειά του, τα χρέη στην εφορία, τις αυξήσεις στα καύσιμα και τα τρόφιμα. Ο Λουδοβίκος του Μεγάρου Μαξίμου, που διαθέτει στο σπίτι του κηροπήγια αξίας 20.000 ευρώ, το τελευταίο πράγμα που τον νοιάζει, είναι η οικονομική κατάσταση του ελληνικού λαού. Εάν κινδύνευε κανένας φίλος του ομοφυλόφιλος ή παιδόφιλος, τότε ναι, στο μυαλό του Μητσοτάκη, αυτό θα συνιστούσε μέγα εθνικό κίνδυνο.

Η κατάσταση στις τιμές και στην επάρκεια των τροφίμων αρχίζει να εκτροχιάζεται και δυστυχώς, είμαστε, όπως δείχνουν οι εξελίξεις, μόνο στην αρχή αυτού του οικονομικού και επισιτιστικού αρμαγεδώνα. Η φτώχεια και η εξαθλίωση, θα φέρουν κατακόρυφη άνοδο της εγκληματικότητας. Οι ληστείες και οι κλοπές θα αυξηθούν δραματικά. Σε μία χώρα όπου ζουν παράνομα πάνω από 2 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι μετανάστες, οι οποίοι προέρχονται από ημι-εμπόλεμα και τριτοκοσμικά κράτη, δεν έχουν τίποτα να χάσουν προκειμένου να επιβιώσουν. Το πολιτικό μας σύστημα οδηγεί την Ελλάδα, ώστε να γίνει χώρα του Mad Max.

Είναι λοιπόν, όχι μόνο αναγκαίο, αλλά και επιτακτικό, ο λαός να κάνει τα πάντα, προκειμένου να προστατέψει τη ζωή του και την περιουσία του. Όσοι μπορούν να αποκτήσουν νόμιμα κυνηγετικό όπλο, καλό είναι να το κάνουν. Όσοι έχουν ήδη όπλο, να προμηθευτούν πυρομαχικά. Η υπεράσπιση της οικίας μας και της ζωής των παιδιών μας, είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και αυτό, καλό είναι να το καταλάβει έγκαιρα το πολιτικό προσωπικό. Σε μία χώρα, όπου κυκλοφορούν παράνομα εκατοντάδες χιλιάδες Καλάσνικοφ, στα οποία έχουν πρόσβαση εγκληματίες και μετανάστες, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., οι Έλληνες θα αναγκαστούν και πρέπει να αυτοπροστατευθούν. Ο λαός δεν έχει, όπως έχουν οι πολιτικοί και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, από 2 και 3 αστυνομικούς δίπλα του να τον προστατεύουν.

Οι συνθήκες και οι καταστάσεις, πιστεύουμε οτι θα φέρουν πολύ γρήγορα το πλήρωμα του χρόνου, όπου η εξαθλιωμένη κοινωνία να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς της με το πολιτικό και δημοσιογραφικό της προσωπικό, για την καταστροφή που της έχουν συσσωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια, ταυτιζόμενα με τη διεθνή των παιδεραστών και των ομοφυλόφιλων, όπως ο Ζελένσκι και το Δ΄ Ράιχ.

Το όριο θραύσης, όπου η κοινωνία νομιμοποιείται να ασκήσει βία κατά των ηγετών της, καταφθάνει πολύ γρήγορα. Στη χώρα του Mad Max, θα επιβιώσει ο πιο ισχυρός…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Μαρτίου, 2022 22:19

    ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ;
    ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ,ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΗΣΤΙΚΟ ,ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΠΙ ΣΚΑ ΤΑ ΚΙ ΣΑΝ ΞΕΡΟΛΟΥΚΟΥΜΟ .
    ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΗΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΗΣ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ .
    ΚΛΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ,Ε ! ΑΜΑ ΜΕΙΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΑ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι κυριοι δε ζουμε στα χρονια του μαντ μαξ.Ζουμε στα χρονια της Μαριας Αντουανετας.Στο σημειο που λεει αν ο λαος δεν εχει ψωμι ας φαει παντεσπανι.Ουτε οπλα ουτε πανικος ουτε να τρεχουμε στα μαρκετ να αγοραζουμε 10 αλευρα για να τα πεταξουμε μετα στα σκουπιδια κυριοι....μερικες γκιλωτινες...και στρωνουν ολα τα κωλ@ρ@κια...Εξαλου δεν ξερω αν το προσεξατε...Αδωνις...Αντωναι....Αντουανετα.....τιποτα τυχαιο....

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε καλά πάμε ...αλλά βάλτε και έναν μεγάλο σεισμό κάπου στο πλάνο φέτος ,ειδικά αν γίνει υποχρεωτική η πράξη του μπολιασματος στα παιδάκια μας....μέγεθος να μην μπορείς να σταθείς όρθιος .
    Οι πνευματικοί νόμοι δεν αστειεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις