«Ασφαλής η μεταμόσχευση οργάνων από ΘΝΗΣΚΟΝΤΕΣ ασθενείς με Covid» – ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΖΑΝ ΣΕΛΟΦΑΝ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ...?

 

Τι έκαναν όλον αυτό τον καιρό;;; Τύλιγαν

τους νεκρούς με δήθεν COVID και τα φέρετρα με σελοφάν!

Τώρα, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, λένε πως είναι ασφαλή τα όργανά τους για ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ!!!

Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα αναπαράγουν είδηση, που αναφέρει πως η δωρεά οργάνων από θνήσκοντες ασθενείς διαγνωσμένους με κορωνοϊό είναι γενικά ασφαλής και δεν μολύνει με Covid-19 τους λήπτες των οργάνων, σύμφωνα με δύο νέες μελέτες, μία αμερικανική και μία ιταλική, οι οποίες πρόκειται να παρουσιασθούν στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κλινικής Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νόσων στην Λισαβόνα (ECCMID 2022).

Η πρώτη έρευνα, με επικεφαλής τους δρ Κάμερον Γουλφ και δρ Έμιλι Άϊσενμπέργκερ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ντιουκ της Β.Καρολίνα, αφορά την μεταμόσχευση ήπατος, παγκρέατος και νεφρών (συνολικά έξι οργάνων) σε τέσσερις ασθενείς από δότες που είχαν διαγνωστεί με Covid-19. Είχε προηγηθεί βιοψία για να επιβεβαιώσει την καταλληλότητα των οργάνων προς μεταμόσχευση. Από τους δότες, ο ένας πέθανε λόγω σοβαρών επιπλοκών της Covid-19, ο δεύτερος πέθανε από άλλη μικροβιακή λοίμωξη στον εγκέφαλο που λένε πως πυροδοτήθηκε από τον κορωνοϊό, ενώ οι άλλοι δύο είχαν ήπια έως μέτρια Covid-19 και πέθαναν τελικά από άλλες αιτίες.

Η δεύτερη έρευνα, με επικεφαλής τον καθηγητή Πάολο Γκρόσι του Πανεπιστημίου Ινσούμπρια στο Βαρέζε, αφορά 30 μεταμοσχεύσεις από δότες με παρελθούσα Covid-19 και άλλες 38 από δότες με ενεργή λοίμωξη Covid-19 την στιγμή του θανάτου τους. Το συμπέρασμα ήταν ότι οι λήπτες οργάνων από ασθενείς είτε με προηγούμενη είτε ακόμη και με ενεργή Covid-19 μπορούν να κάνουν μεταμόσχευση, εφόσον ο δότης ήταν ασυμπτωματικός ή πέθανε από άλλη αιτία τελικά και όχι από κορωνοϊό.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ!!!

Ακούγονται απίστευτα πράγματα και η μάζα απλά τα δέχεται…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Και το κυριοτερο....πως ξερουν οι συγγενεις τι θαψανε μεσα στα σελοφαν?Ποσες φορες ανοιξαν φερετρα και ειχαν πετρες κουτσουρα η ξενους ανθρωπους?Οταν θα γινουν οι εκταφες των οστων μετα απο 5-6 χρονια....θα χρειαστουμε το φως στο τουνελ για να δουμε που σουλατσαρουν οι κεκοιμημενοι.Ουτε να πεθανεις με την υσηχια σου δε μπορεις.Οσο για τον κοβιντ και την ασφαλεια των οργανων άς μας πουν πρωτα τι ειναι ο κοβιντ και μετα θα ξερουμε αν ειναι ασφαλης η οχι.Η Ακριβουση ακομα περιμενει το γονιδιωμα του ιου.

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστυνόμος Μπέεεκας26 Μαρτίου, 2022 13:02

    Καταρχήν τά σελοφάν και οι σιλικόνες προστατεύουν τους συγγενείς από την πιθανότητα να βήξει ο πεθαμένος. Έπειτα οι ιοί είναι παράσιτα. Χωρίς τον ζωντανό τον οργανισμό τα τινάζουν κι αυτοί, ο γιόκας όμως είναι περιπτωσάρα.
    Για τα σελοφάν να αναφέρω το εξείς. Πριν πολλά πολλά χρόνια στο χωριό της γυναίκας μου διαμελίσθηκε σε φοβερό τροχαίο με μηχανάκι ένα νέο κορίτσι. Βάλαν τα κομμάτια της σέ σακούλες που δεν έπαιρναν αέρα και την έθαψαν. Μετά από λίγα χρόνια έγινε η εκταφή και αφού διαπίστωσαν ότι ήταν ...άθικτη αναγκάστηκαν να τρυπήσουν τίς σακούλες γιά να γίνει η αποσύνθεση, η οποία εκτός από αέρα χρειάζεται και νερό γιά να πραγματοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις