Υποψήφια για το ανώτατο δικαστήριο, δεν ξέρει να ορίσει το τι είναι γυναίκα! Η απίστευτη παρακμή της Δύσης

PHOTO: Ketanji Brown Jackson, circuit judge on the U.S. Court of Appeals for the District of Columbia Circuit, delivers brief remarks as President Joe Biden's nominee to the Supreme Court at an event at the White House, Feb. 27, 2022. 

Η υποψήφια για το ανώτατο

αμερικανικό δικαστήριο Ketanji Brown Jackson, η οποία είναι έγχρωμη ομοσπονδιακή δικαστής και πρώην μέλος της εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα, στην ακροαματική διαδικασία της γερουσίας για το ανώτατο δικαστικό αξίωμα, δεν ήξερε ή μάλλον δεν ήθελε να προσδιορίσει το τι είναι γυναίκα!!! Η υποψήφια ακροαριστερή δικαστής, για να μη χαλάσει το αφήγημα της διεθνούς των ομοφυλόφιλων που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως “γυναίκες”, αρνήθηκε να εκφράσει το βιολογικό και επιστημονικό αυτονόητο και αυταπόδεικτο, ότι γυναίκα είναι το ενήλικο θηλυκό του ανθρώπινου είδους! 

Όταν ρωτήθηκε επανειλημμένα να δώσει τον ορισμό της γυναίκας απάντησε ότι δεν είναι βιολόγος! Δηλαδή, θα πρέπει κάποιος να διαθέτει πτυχίο στην βιολογία για να καταλάβει εάν το αναπαραγωγικό του σύστημα είναι αρσενικό ή θηλυκό!

Ο Μπόρις Τζόνσον, όταν ρωτήθηκε για το ίδιο θέμα με αφορμή την απάντηση της Jackson, αρνήθηκε και αυτός να δώσει τον ορισμό της γυναίκας, απαντώντας ότι το θέμα πρέπει να το διαχειριστούμε με τακτ και ευαισθησία!

Τι λες βρε, Μ@Λ@Κ@;;; Τι δουλειά έχει το τακτ και η ευαισθησία, με τη βιολογία και το οφθαλμοφανές; Δεν ξέρουν οι άνθρωποι τι έχουν ανάμεσα από τα πόδια τους και θα πρέπει να ρωτήσουν τη διεθνή των ομοφυλόφιλων για να μάθουν;

Η συγκεκριμένη κυρία επίσης, έχει στο βιογραφικό της ως Ομοσπονδιακή δικαστής, ρεκόρ επιβολής χαμηλότατων ποινών σε παιδόφιλους!!! Για άλλη μία φορά, βλέπουμε ότι την πολιτική και δικαστική εξουσία την κατέχουν groupies των ομοφυλόφιλων – παιδόφιλων.

Καταλαβαίνει κανείς, ότι οι πραγματικοί μισογύνηδες σε αυτόν τον κόσμο, είναι οι ομοφυλόφιλοι! Κοιτάξτε από την απάντηση της υποψήφιας ανώτατης δικαστού, πόσο υποβαθμίζει την ουσία και την ταυτότητα των πραγματικών γυναικών, εξισώνοντάς τες, βιολογικά, κοινωνικά και επαγγελματικά, με άντρες που βάζουν αντρικό μόριο στον πρωκτό τους και θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες!

Το μόνο που μπορεί να πει κανείς γι’ αυτό το χάλι του δυτικού κόσμου, είναι το «πάτα το, Βλαδίμηρε, το κουμπί, να τελειώνουμε»!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΜΩΡΕ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΘΕΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το εξάμβλωμα, μάλλον δεν το έχει γεννήσει Ανθρωπος-γυναίκα.
    Πάλι καλά που η απάντησή της δεν ηταν κάτι σαν Καμάλα Χάρις, η Μιχαήλ Ομπάμα, η Rachel Levine η κάποιο προθυπουργικό ζευγάρι Ευρωπαικής χώρας.
    Και όμως, αυτά συμβαίνουν για αιώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις