ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΛΦΑΒΗΤΟΝ

 

Η Ελληνική Γλώσσα είναι δεν είναι μία απλή γλώσσα. Η Ελληνική Αλφάβητος (Άλφα-Βήτα) είναι μία νοηματική και αστρική γλώσσα, όπου εμπεριέχει αρκετά μηνύματα που οφείλεις να τα αποκωδικοποιήσεις. Η Ελληνική Αλφάβητος περιέχει γράμματα. Όμως κάθε γράμμα επειδή είναι κι ένα πνεύμα… αντιστοιχεί και σ’ έναν αριθμό. Έτσι έχουμε μία αντιστοιχία για το κάθε γράμμα… με τους ανάλογους αριθμούς, όπως βλέπετε στον παραπάνω πίνακα.
Έτσι στον πίνακα αυτό… διαπιστώνουμε ότι το γράμμα Άλφα π.χ. αντιστοιχεί με τον αριθμό 1, το γράμμα Βήτα με τον αριθμό 2 κ.ο.κ. Όταν έχουμε μία συλλαβή ή μία λέξη ή μία πρόταση…. αυτές αντίστοιχα βγάζουν ένα αποτέλεσμα αριθμητικό… εάν προστεθούν βέβαια π.χ. η λέξη ΕΛΛΗΝ=123 που σημαίνει ότι αντικαταστήσαμε το κάθε γράμμα μ’ έναν αριθμό, όπου Ε=5, Λ=30, Λ=30, Η=8, Ν=50….όπου στη συνέχεια τα προσθέσαμε όλα μαζί και βγήκε το αποτέλεσμα: 5+30+30+8+50=123… οπότε η λέξη ΕΛΛΗΝ… αντιστοιχεί σε αριθμό με το νούμερο… 123. Αυτή η διαδικασία λέγεται λεξαριθμική ανάλυση.
Φυσικά στην προκειμένη περίπτωση της λέξης ΕΛΛΗΝ=123… σημαίνει ότι ο κάτοχος της έννοιας και της αξίας της συγκεκριμένης λέξης : ΕΛΛΗΝ… όπου παρατηρούμε ότι έτσι αρχίζει η αρίθμηση των Πυθαγόρειων αριθμών… και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο ΕΛΛΗΝ είναι αυτός που φέρει την έναρξη αυτής της διαδικασίας. Οπότε η λέξη ΕΛΛΗΝ… είναι τίτλος διαχρονικός. Εξάλλου ο Πυθαγόρας μας το λέγει ξεκάθαρα ότι: «το γαρ σοφότατον των όντων εστίν ο αριθμός.»… και ο ΕΛΛΗΝ είναι αυτός που φέρει και τις μαθηματικές-φιλοσοφικές αυτές αξίες και ιδιότητες.
Όταν έχουμε δύο ξεχωριστές προτάσεις που ισοβαθμούν στο τελικό αποτέλεσμα π.χ. ΠΙΝΑΞ ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ = Ο ΘΕΙΟΣ ΚΩΔΙΞ = 1258… αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία σύζευξη και ένωση εννοιών μεταξύ τους… οι οποίες χρησιμοποιούνται στο νοητικό επίπεδο για να διαμηνύσουν κάτι που πρέπει να προσέξουμε και να το ψάξουμε. Από μόνη της η λεξαριθμική ανάλυση δεν έχει νόημα, γιατί απλά είναι ένα εργαλείο και τίποτε παραπάνω και οφείλουμε να την χρησιμοποιούμε κατά βούληση… μόνον όταν είναι χρηστική για τον εαυτό μας.
Εκτός από τη λεξαριθμική ανάλυση… (νεότερος όρος…) οι πρόγονοί μας χρησιμοποιούσαν τον όρο συναριθμική ανάλυση. Γενικά η όλη διαδικασία των λεξαριθμικών και συναριθμικών ιδιοτήτων…. για οποιαδήποτε ισοψηφία μεταξύ λέξεων, φράσεων και λογικών προτάσεων… διέπονται και από κάποιους συγκεκριμένους κανόνες.
Σε κάθε λέξη εάν προσθέσουμε στο τέλος όλους τους αριθμούς έχουμε έναν τελικό αριθμό που λέγεται πυθμένας π.χ. στη λέξη: ΕΛΛΗΝ=123… 1+2+3=6…. και γιατί να έχει πυθμένα η λέξη ΕΛΛΗΝ τον αριθμό έξ-ι (6) και όχι κάποιον άλλον;… επειδή ακριβώς… Αδέλφια… έχει να κάμει με τον πρώτο τέλειο αριθμό… δηλαδή… ο μικρότερος τέλειος αριθμός στα μαθηματικά… είναι ο αριθμός 6 και οι διαιρέτες του 6 είναι αντίστοιχα οι αριθμοί: 1, 2, 3 και το άθροισμα αυτών είναι ίσο με 6… (1+2+3=6). Άλλοι τέλειοι αριθμοί είναι οι 28 = 1 + 2 + 4 + 7 + 14, 496 = 1 + 2 + 4 + 8 + 16 + 31 + 62 + 124 + 248 και ο 8128.
Με εντολή λοιπόν του Διός… ( ο πρώτος ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ… ΕΞ=6….ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ….εις την Ελληνικήν Αλφάβητον…. και από 6,60,600…(βλέπε πίνακα)… μετατρέπεται…. εις δεξιόστροφην ΕΛΙΚΑ….666. Το ΚΥΑΜΩΝ ΑΠΕΧΕΤΕ…. που ξέραμε και μας δόθηκε… με τους αντίστοιχους πυθμένες 6Χ6…..χρειάζεται….ένα ζάρι… δηλαδή ένας ΚΥΒΟΣ=762=>7+6+2=15=>1+5=6…..ώστε να έρθουν οι περιζήτητες… οι ΕΞΑΡΕΣ….(ΕΞ…ΑΡΕΣ)…. ώστε να γίνει ο αριθμός 36…. που δηλώνει εκτός των άλλων και τη θερμοκρασία του σώματος μας… (6Χ6)=36 και εάν προστεθεί τότε έχουμε: 3+6=9… αριθμός θέασης… που βλέπετε στον παραπάνω πίνακα, όπου τελειώνει η πρώτη σειρά… και μας δείχνει το Θείον κάλεσμα… όπου ο θεός….ΖΕΥΣ=612=>6+1+2=9 μας δίδει το ζην… δηλαδή τη Ζωή και είναι η έναρξη….. ΕΝ-ΝΕΑ(ρχή)… μια νέα αρχή… για το Ελληνικό γένος.
Ως ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ… σας γράφω… όπου και το (Ε.Ι.)….. ΤΟ ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ… δηλαδή… το επίγραμμα του Θεού Ε=ΕΙ…..β! προσώπου του ρήματος ειμί…. που σημαίνει… «Υπάρχεις, συ εί ο Θεός»…. και που διαβάζοντας το ανάποδα… δηλαδή ….ΙΕ…. σημαίνει Ja-He… Ιαχ-βέ… που σημαίνει εις τα Εβραϊκά ο ΩΝ… (αυτός που υπάρχει)…. και ενέχει την λατρεία του Κρόνου…. την οποίαν ακολουθούν οι Σημιτικοί λαοί.
Το περί του ΕΙ…. ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ…. ξεκαθαρίζεται από την φράση: « Έκτη δ’ γενεή καταπαύσατε οιμόν αοιδής»…δηλα δή… « Εις την έκτην γενεάν παύσατε το άσμα σας….» όπου μας δηλώνει… ότι εις τον αριθμό 6 (ΕΞ)… ήτοι (ς) στίγμα… σταματάει η πρόοδος δια το θνητόν γένος. Αν νοήσατε καλώς…. χωρίς το (ς) στίγμα… δηλα δή την ΕΛΙΞς = 111… που αποκωδικοποίησα κάποια στιγμή… δεν ημπορούμε να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ.
Οφείλετε να γνωρίζετε ότι… Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ μας γίνεται εις τα Ιερά μας…. διά των: ΜΑΣΤΟΣΤΟΜΑΣΤΟΣΤΟΜΑΣΤΟΣΤΟΜΑ…..δηλαδή… (ΜΑΣΤΟΣ…..ΣΤΟΜΑ…..) δηλαδή… όπως σε κάθε μωρό χρειάζεται τον μαστό και δια του στόματος να πιεί το γάλα του…. έτσι κι εμείς…. νοητικά… « ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΘΕΟΥ»… χρειαζόμαστε τον ΜΑΣΤΟ της ΓΝΩΣΗΣ…. για να ρουφήξουμε το ΓΑΛΑ…. του ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ.. (ΓΑΛΑ….ΑΞΙΑΣ)…. ώστε να καταστούμε… ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.
Ο μαστός αυτός της γνώσης είναι η ίδια η Αλφάβητος και κατ’ επέκταση η ίδια μας η γλώσσα… όπου ανακαλύπτουμε τα μυστικά της.
ΕΙ=15–> 1+5=6
Συμπέρασμα: Άρα ο αριθμός έξι (6….) είναι πολύ σημαντικός… διότι είναι ο αριθμός της Ψυχής. ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ=Ε.Ι.
Ακολουθούν αναλυτικά τα γράμματα της Αλφαβήτου:
Η κάθε λέξις είναι και μία πλέξις… δηλαδή πλέκουμε-δημιουργούμε νοηματικά…. και διεισδύουμε εσωτερικά-πνευματικά… μέσω του γράμματος (π)… π+λέξις… κι έτσι το γράμμα…( π)… γίνεται η πύλη… εισόδου.
Έτσι η ΠΛΕΞΙΣ (Π+ΛΕΞΙΣ)…..[όπου Π (ΥΛΗ)] μετατρέπεται σε:
ΛΕΞΙΣ/ΕΛΞΙΣ/ΕΛΙΞΣ-(ΕΛΙΞς)… ΕΛΙΚΩΝ.
Αν λοιπόν ο καθείς μας δεν βρει… το ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟΝ του…. δεν θα βρει και το ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΝ…. ίνα αποδράσει από το υλικόν γήινον πεδίον…. προς το Σύμπαν.
Η κάθε ΛΕΞΙΣ…. οδεύει….. προς το άπειρον: ∞ ….ήτοι η :
ΛΕΞΙΣ=305=>3+0+5 = 8… ∞ …. άπειρον.
ΑΛΗΘΕΙΑ=64…!!!… και πως το ξέρουμε αυτό… διότι 6+4=10… όπου ΔΕΚΑ (10)… είναι η πρώτη Ιερά Τετρακτύς του Πυθαγόρα….!
ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ=1626 1+6+2+6=151+5=6 …. όπως διαπιστώνουμε ο αριθμός (6)… είναι ο αριθμός της Ψυχής… αλλά και της πρώτης Τετρακτύος που αποκωδικοποίησα… ενώ στη δεύτερη Τετρακτύ… δυστυχώς διακόπηκε το σήμα… !!!… και δεν ξέρω τι σημαίνει…
Πυθαγόρας
Πρέπει να ξέρετε ότι πρώτη Τετρακτύς του Πυθαγόρα… έχει πρακτική και επιστημονική εφαρμογή σε αρκετά πράγματα… αλλά έχει όμως κι ένα φιλοσοφικό και θεοσοφικό υπόβαθρο… αφού είναι κατασκεύασμα… στη σφαίρα του λογικού και του υπερβατικού όντος… με πολυδιάστατες ερμηνείες και αποσυμβολισμούς. Από αυτήν αποκαλύπτουμε κοσμικές, βιολογικές, ηθικές ιδιότητες και πολλές γνώσεις. Η λέξη Τετρακτύς… είναι ένας αριθμός: το τέσσαρα (4). Ο αριθμός όμως τέσσαρα στην εποχή τού Πυθαγόρα παριστάνονταν όπως ξέρουμε με το τέταρτο κατά σειρά γράμμα της Ελληνικής αλφαβήτου… που είναι το γράμμα… Δέλτα (Δ). Βλέπουμε δηλαδή… ένα γεωμετρικό τρίγωνο που είναι ισόπλευρο. Έτσι εάν πάρουμε το άθροισμα των τεσσάρων αριθμών…(1+2+3+4=10)…. μας βγάζει τον αριθμό 10. Δηλαδή… όλοι οι αριθμοί που είναι αθροιζόμενοι, ανάγονται σε μονοψήφιους αριθμούς και ισοδυναμούν με το ΕΝ ή αλλιώς τη Μονάδα. Παριστάνεται μ’ ένα ισόπλευρο τρίγωνο όπου σημειώνονται οι (10) Δέκα πρώτοι αριθμοί… οι οποίοι αθροιζόμενοι κατά πλευρά, είτε σαν αριθμοί και γράμματα, είτε σαν λέξεις… μας δίνουν πάντα τη Μονάδα. Δείτε παρακάτω:
1+2+3+4=10=(1+0)=1
ΕΝ+ΔΥΟ+ΤΡΙΑ+ΤΕΣΣΑΡΑ=55+474+411+807=1747=(1+7+4+7)=19=(1+9)=10=(1+0)= 1
1+5+6+7=19=(1+9)=10=(1+0)=1
ΕΝ+ΠΕΝΤΕ+ΕΞ+ΕΠΤΑ=55+440+65+386=946=(9+4+6)=19=(1+9)=10=(1+0)= 1
7+8+9+4=28-(2+8)=10=(1+0)=1
ΕΠΤΑ+ΟΚΤΩ+ΕΝΝΕΑ+ΤΕΣΣΑΡΑ=386+1190+111+807=2494=(2+4+9+4)=19=(1+9)=10=(1+0)= 1.
Γι’ αυτό και ο Πυθαγόρας θεωρούσε τη Τετρακτύ… Ιερά και επέβαλε στους μαθητές του τον Ιερό Όρκο: « ΟΥ ΜΑ ΤΟΝ ΑΜΕΤΕΡΑ ΓΕΝΕΑ ΠΑΡΑΔΟΝΤΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΝ ΠΑΓΑΝ ΑΕΝΑΟΥ ΦΥΣΙΟΣ ΡΙΖΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΣΑΝ».
Η Τετρακτύς… μας δεικνύει την αιώνια και απέραντη πηγή της Φύσεως, όπου συσχετίζεται τόσο με την Ιερά Δεκάδα, όσο και με την Αγνή Μονάδα. Στην Πρώτη Δεκάδα εκφράζεται ο Κόσμος, ο Ουρανός, ο Θεός, το Κράτος, ο Άτλας, ο Ήλιος. Στο… ΕΝ ή… η Μονάς… εκφράζεται η πρώτη Αιτία του Κρείτονος και του Τελείου.
Εάν ξαναδούμε… λεξαριθμικά τη Τετρακτύ… (Τετρακτύς=1626–>15=6), θα διαπιστώσουμε ότι πράγματι ο θείος Πυθαγόρας την ταύτιζε με ολόκληρο το Σύμπαν και όλο τον Κόσμο: ΣΥΜΠΑΝ=771–>15=6… και ΚΟΣΜΟΣ=600–>6.
Και εάν πάρουμε μαζί όλες τις λέξεις… της θεάς Γαίας θα διαπιστώσουμε ότι: ΟΥΡΑΝΟΣ+ΘΑΛΑΣΣΑ+ΧΘΩΝ+ΠΥΡ=3372… όπου βγάζει πάλι πυθμένα τον αριθμό 6….!
Η Τετρακτύς… αποτελείται από 10 ισόπλευρα τρίγωνα… εννέα εσωτερικά και το μεγάλο εξωτερικό τρίγωνο που τα περικλείει όλα. Για να σχηματίσουμε μια Τετρακτύ σε επίπεδο… πρέπει αρχικά να ορίσουμε τις 4 κουκκίδες της βάσης της. Η τετράς τίκτει την δεκάδα και η δεκάδα, με τη σειρά της, αποτελεί τη βάση για το δεκαδικό σύστημα… γι’ αυτό και τα τρία εσωτερικά τρίγωνα της Τετρακτύος… μοιάζουν ακριβώς με το σύγχρονο σύμβολο της ραδιενέργειας…!!!
Η λέξις…. ΕΛΙΞς=5+30+10+60+6=111……όπου 111 είναι η αρχή της Αλφαβήτου μας….1,10, 100…(Α,Ι,Ρ) (βλέπε πίνακα…) όπου άνευ των μηδενικών…. γίνεται 111…..που είναι ίδια με τη λέξη…ΠΑΙΔΕΙΑ=111,…..δηλαδή η αναζήτησις προς το (Θ)είον…. μέσω της Παιδείας…… για να φτάσουμε προς το γράμμα Θ=9…….όπου γράμμα…. ΘΗΤΑ=318=>3+1+8=12…..όπου 12 είναι και…. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ…. και 1+2=3….όπου 3 είναι…. Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ… :
(ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ/ΑΘΗΝΑ/ΑΠΟΛΛΩΝ).
Ο αριθμός ΕΝΝΕΑ=9, χωρίζεται σε ΕΝ-ΝΕ-Α.
Τουτέστιν : ΕΝ=1 / ΝΕ(ΕΝ)=1 /Α=1….οπότε έχουμε… 111.
Εις την Ελληνική Αλφάβητο… διαπιστώνουμε ότι καθέτως, όπως ορώμεν, έχουμε αντίστοιχα: 6,60,600…ήτοι : [ F(ς) Ξ , Χ ]…..τουτέστιν 666. Προσέξτε αυτός ο αριθμός… είναι Ιερός για μας τους Έλληνες…. γι’ αυτό και μας απωθούν από αυτόν… με ότι προπαγάνδα έως τώρα έχουν αμολήσει… περί του Αντίχριστού κλπ κλπ.
Εις τα παραπάνω Ελληνικά Γράμματα του πίνακα… μόνον το απόκρυφο γράμμα: [ F (ς) ]….δίγαμμα ή στίγμα…. έχω αποκωδικοποιήσει και το οποίο το πρόσθεσα…. (μία σημαντική μέρα…) στη λέξη…..ΕΛΙΞς=111. Αυτός ο ΕΛΙΞς…. είναι αυτός της… επίφυσης….!… αυτή είναι που ενεργοποιείται στο ανθρώπινο μας σώμα… και είναι το σημείο… επαφής μας… με τα ανώτερα Όντα.
Με εντολή λοιπόν του Διός-(Ζευς)… ο πρώτος ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ… ΕΞ=6….ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ….εις την Ελληνικήν Αλφάβητον… και από 6,60,600 και μετατρέπεται…. εις δεξιόστροφην ΕΛΙΚΑ….666. Αύτη η ΕΛΙΞς =111…..τείνει….ίνα φθάσει εις την κορυφήν….. της Ελληνικής Αλφαβήτου…. και να γίνει 9,90,900…..ήτοι:
( Θ , Q , ΣΑΝ ΠΙ )….τουτέστιν 999.
ελικας 666
Εις την δεξιά αυτήν κάθετο σειρά της Ελληνικής Αλφαβήτου βλέπουμε… την όρασιν/θέασιν…. μόνον ενός εκ των τριών γραμμάτων…. και τούτο είναι μόνον στο γράμμα…Θήτα, θ=9…..όπου είναι και Ο ΚΩΔΙΞ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ μας, που σημαίνει ότι ορούμε (βλέπουμε) παντοτινά το γράμμα θ=9….. και μόνον όταν καταφέρουμε και ανυψώσουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΟΝ….. από την οριζόντια θέση της… που την βλέπαμε έως τώρα… ώστε να αρθεί εις την ΟΡΘΙΑΝ σωστή ΘΕΣΗ της…. για να έχουμε πλέον και την… ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΑΣΗ… μέσα στο Είναι μας.
Έτσι στην ΟΡΘΙΑ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΜΑΣ…..ΤΟ 666…. ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ….ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ 999….. όπου ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ η ΕΛΙΞς=111… ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ (ΦΩΤΕΙΝΩΝ) ΟΝΤΩΝ… ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ….(ΘΕΙΑ-ΒΟΗ)….ΤΟΥ ΔΙΟΣ.
ΟρΏμεν το θ=9…..διότι ΖΕΥΣ = 612=>6+1+2=9…… ΕΝΝΕΑ και ΕΝ-ΝΕ-Α = ΠΑΙΔΕΙΑ=111.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΦΑΒΗΤΟΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ
Το δε ρητόν…. ΚΥΑΜΩΝ ΑΠΕΧΕΤΕ… .μας δείχνει ξεκάθαρα ότι έως τώρα είχαμε αποχή…. από τα κουκιά… δηλαδή ….είχαμε αποχή… από την ΟΥΡΑΝΙΑ…. ΘΕΙΑ ΓΝΩΣΗ.
ΚΥΑΜΩΝ=20+400+1+40+800+50=1311=>6
ΑΠΕΧΕΤΕ=1+80+5+600+5+300+5=996=>6
Το ΚΥΑΜΩΝ=1311… ορΏμεν μεν τα τρία 1..11 και το 3….αλλά απέχουμε από την ΠΑΙΔΕΙΑ=111. Το ΑΠΕΧΕΤΕ=996….. μας δηλώνει ότι για να φτάσουμε εις το 999 χρειαζόμαστε τον ΑΡΙΘΜΟ (3)…..οπότε 996+3=999.
Ο λέξις…..ΑΡΙ(Θ)ΜΟΣ…. προέρχεται από την βάση…Α=1, Ι=10 , Ρ=100 ήτοι 111…..δηλαδή (Α,Ι, Ρ)….ή (Ρ,Ι,Α)….ή (Α, Ρ, Ι) [Θ] ΜΟΣ….( βλέπε πίνακα).
Το (3) δηλώνει….. ΔΗΛΟΣ…..Δ-ΗΛΟΣ…. όπου χρειάζεται το Ι=10….εις το ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΗΣ Α! ΙΕΡΑΣ ΤΕΤΡΑΚΤΥΟΣ ….για να γίνει Δ+ΗΛΙΟΣ….. ΑΠΟΛΛΩΝ.
Η ΔΗΛΟΣ… σε κάποια χρονική στιγμή… ήταν… Α-ΔΗΛΟΣ… και είναι ο χώρος της γέννησης των Διδύμων Απόλλωνος/Αρτέμιδος. Ο χώρος αυτός είναι και το πιο Φωτεινό-Λαμπερό σημείο σε όλον μας τον Πλανήτη Γαία…. και στην αλφάβητο μας… δηλώνεται ανά τέσσερα γράμματα και προβάλλεται καθέτως… ως: ΔΗΛΟΣ.
Α, Β, Γ, Δ
Ε, ς, Ζ, Η
Θ, Ι, Κ, Λ
Μ, Ν, Ξ, Ο
Π, Q, Ρ, Σ
Δήλος - Δελφοί - Σάρδεις
Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ( ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ/ΑΠΟΛΛΩΝ/ΑΘΗΝΑ) ….ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ΑΔΕΛΦΙΑ… μπροστά μας… εις την Νοητική μας ΟΘΟΝΗ.
Πράγματι εάν προσθέσουμε το ΚΥΑΜΩΝ=1311 και το ΑΠΕΧΕΤΕ=996….λαμβάνομεν 1311+996=2.307=>12….ΟΛΥΜΠΙΟΙ….και =1+2=3 …..ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΡΙΑΣ. Ο ΔΙΑΣ-ΖΕΥΣ….Ο Δίδων Ζωή…. είναι η Συμπαντική Νόηση/Διαστολή-Ζεύξις.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ…. είναι ο Ήχος και το Φως….
Η ΑΘΗΝΑ….. είναι η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ…. ως Ανώτερη Νόησης/Ηθονόη-Θεονόη/Σοφία.
Συμπέρασμα: Μέσα από τις λέξεις… της Ελληνικής Αλφαβήτου… θα βρούμε τον δρόμο της αναζήτησης της θείας άλης… δηλαδή της Αλή+θειας… που όλοι ποθούμε…..!
ΑΔΕΛΦΙΑ….
πρέπει να ξέρετε ότι… οι αριθμοί δεν ΕΡΜΗ-νεύουν τα γεγονότα… τα γεγονότα ΕΡΜΗ-νεύουν τους αριθμούς.
Αυτό να το χρησιμοποιείται συχνά στο μυαλό σας…
αφού το κατανοήσετε πρώτα κάποια στιγμή… το τι ακριβώς εννοεί…
διότι θέλει μία ανάλογη επεξεργασία… και να το επαναφέρετε στη μνήμη σας… για να ξεδιαλύνετε κάθε φορά… αυτά που σας συμβαίνουν.
Εάν λοιπόν πάρουμε έναν οποιοδήποτε ΑΡΙΘΜΟ (….κι εντελώς τυχαία παίρνουμε ας πούμε τον αριθμό 146)….και κάνουμε λοιπόν τον ανάλογο αναριθμητισμό στα αριθμητικά σύμβολα του αριθμού 146 θα έχουμε: 146, 164, 416, 461, 641, 614.
Πήραμε λοιπόν όλες τις εκδοχές. Έχουμε δηλαδή… έξι διαφορετικές τοποθετήσεις. Έξι διαφορετικούς αριθμούς, που ενώ αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι θα έχουν τον ίδιο πυθμένα ως λεξάριθμοι… είναι εντελώς διαφορετικοί και δηλώνουν ή ερμηνεύονται από διαφορετικά γεγονότα.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΑΘΗΜΑ 3ο
Για να καταλάβουμε τι κάνουμε εδώ… αφαιρούμε πχ. Τον αριθμό 164-146=18…κατόπιν…αφαιρούμε το 252-18=234…..κατόπιν το 234-207=27….κατόπιν το 72-27=45….κατόπιν το 54-45= 9…κ.ο.κ. τό ίδιο και για τους άλλους αριθμούς …. και πάντα βγαίνει ο αριθμός… 9.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντοτε….. ΕΝ-ΝΕ-Α….για όποιον αριθμό πάρουμε.
Η τριαδικότητα του θείου είναι: Ρίζα του 9=3=>1+1+1… η ομοούσιος τριάς.
(Τ-ΡΙΑ-Σ). ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ=999 ….. ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΕΝΕΝΗΚΟΝΤΑ ΕΝΝΕΑ=ΤΟ ΑΕΤΩΜΑ=1517
Το αέτωμα του Ναού μας δίνει:
ΑΕΤΩΜΑ=Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ=1448… γι’ αυτό και ΑΕΤΩΜΑΤΑ=ΣΧΗΜΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ=Η ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΤΡΙΑΣ=1479….και όταν λέμε ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΤΡΙΑΣ….. εννοούμε πάντα την αρχική Τριάδα: (ΔΙΑΣ/ΖΕΥΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΘΗΝΑ) …Πατήρ…Υιός…και Άγιον Πνεύμα… όσο και να ενοχλεί κάποιους… διότι οι αντιγραφείς…. χρόνια τώρα… καλά κρατούν….!
Η ρίζα δηλώνει και αναγάγει το γεγονός εις την αρχή… δηλα δή εις το ξεκίνημα, εις την ιδία ΡΙΖΑ του γεγονότος, στο ΑΠΟΛΥΤΟΝ ΕΝ: ΡΙΖΑ=100+10+7+1=118=>1+1+8=10=>1+0=1
Ο ρόλος του πυθμένα είναι η ΡΙΖΑ του γεγονότος ΑΙΤΙΟΝ και ΑΙΤΙΑΤΟΝ.
Ο πυθμένας 9 είναι ο μοναδικός πυθμένας κάθε αριθμού, είτε διψήφιος, είτε τριψήφιος, είτε τετραψήφιος είναι, είτε έχει άπειρα ψηφία, εάν πάρουμε τις διαφορές που προκύπτουν από τους εκάστοτε αναριθμητισμούς. Τούτο ως φαίνεται ΑΔΕΛΦΙΑ….. είναι ένα ΑΞΙΩΜΑ.
Έτσι… η Ελληνική Αλφάβητος είναι ένα… ΕΡΓΑ-ΛΕΙΟΝ ( ΛΕΙΟΝ-ΕΡΓΟΝ)… το οποίον είναι χρήσιμο για την ιδική μας Πνευματική ΑΝ-ΕΛΙΞΗ. Κι ενώ έχουμε την πηγή στα πόδια μας…. τρέχουμε να μάθουμε… ξένες γλώσσες…. δηλαδή… πόσο άσχετοι και ημιμαθείς… μπορεί είμαστε….. σήμερα…! Φυσικά τα ΦΩΝΗΕΝΤΑ…. συνέχεια μας φωνάζουν…..!!!… αλλά εμείς ακόμη… έχουμε κλειστά τα ώτα μας….!
Ας δούμε όμως την ολοκληρωμένη μορφή… της Ελληνικής Αλφαβήτου…που μας φωνάζει….ΕΝΝΕΑ. Ακούς…..ΕΝΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ……..!!!
Αλφαριθμητικό σύστημα
Το παραπάνω σύστημα ονομάζεται αλφαριθμητικόν σύστημα των 27 γραμμάτων του Ελληνικού μας Αλφαβήτου…. δηλαδή έχουμε : 1 έως 9 ήτοι: (1+2+3+4+5+6+7+8+9) και καταλήγουμε στο άθροισμα 45, το οποίο μας παραπέμπει στις λέξεις ΘΕΙΑ ΙΔΕΑ.
Αν προσθέσουμε τα στοιχεία που αποτελούν το άθροισμα 45… τότε έχουμε 4+5=9… αριθμός θέασης = γράμμα θήτα….όσοι δηλαδή… και οι αριθμοί που χρησιμοποιήθηκαν στην προηγούμενη πρόσθεση.
Εάν πολλαπλασιάζοντας τώρα το άθροισμα 45 με τους 9 αριθμούς που το αποτελούν έχουμε το άθροισμα 405(45Χ9=405) θα δούμε ότι: 4+0+5=9… αριθμός θέασης = γράμμα θήτα.
Και εάν προσθέσουμε την πρόοδο της δεκάδας καταλήγουμε στο άθροισμα 450(10+20+30+40+50+60+70+80+90) και φυσικά 4+5+0=9…. αριθμός θέασης = γράμμα θήτα.
Έτσι όπως και προηγουμένως…. εάν πολλαπλασιάζουμε το άθροισμα 450 με τους 9 δεκαδικούς αριθμούς που το αποτελούν θα έχουμε το αποτέλεσμα 4050 (450Χ9) και προσθέτοντας έχουμε: 4+0+5+0=9…. αριθμός θέασης = γράμμα θήτα και…. αφαιρώντας από το άθροισμα της προόδου της δεκάδας δηλαδή…. το 450, το άθροισμα των φυσικών αριθμών δηλαδή…. το 45, καταλήγουμε στο άθροισμα 405 (450-45=405) και όπως βλέπουμε έχουμε επαλήθευση της προηγούμενης εξίσωσης δηλαδή 45Χ9=405…και ασφαλώς 4+0+5=9… αριθμός θέασης = γράμμα θήτα.
Έτσι συνεχίζοντας τις ανάλογες πράξεις προσθέσουμε και την πρόοδο της εκατοντάδας καταλήγουμε στο άθροισμα 4500 (100+200+300+400+500+600+700+800+900). Όπως είναι επακόλουθο 4+5+0+0=9…. αριθμός θέασης = γράμμα θήτα και…. αφαιρώντας από το άθροισμα της προόδου της εκατοντάδας δηλαδή…. το 4500, το άθροισμα των φυσικών αριθμών δηλαδή…. το 45, καταλήγουμε στο άθροισμα 4455 (4500-45) και όπως βλέπουμε 495*Χ9=4455. Ασφαλώς 4+4+5+5=18 και 1+8=9. * 495 = (45+450) καθώς επίσης 9Χ55 (55 = ΕΝ, ΑΓΑΝ).
Έτσι ακολουθώντας την ίδια μέθοδο, αφαιρούμε από το άθροισμα της προόδου της εκατοντάδας δηλαδή… το 4500, το άθροισμα της προόδου της δεκάδας δηλαδή… το 450, από την οποία έχουμε το άθροισμα 4050 (4500-450) και συνεπώς την σχετική επαλήθευση της εξίσωσης δηλαδή 450Χ9=4050 κι έτσι έχουμε ασφαλώς 4+0+5+0=9… αριθμός θέασης = γράμμα θήτα.
Μπορεί έως τώρα…. να κάνουμε πράξεις… αντί για γλώσσα… αλλά αποδεικνύεται με μαθηματικό τρόπο… στα γρήγορα…. ότι η Ελληνική Γλώσσα έχει μία μαθηματική δομή… και μία νοημοσύνη….!
Συμπέρασμα: Η Ελληνική γλώσσα έχει αριθμό και αυτός είναι ο αριθμός ΕΝΝΕΑ=9…όπου ΕΝ-ΝΕΑ-ρχή… …αφύπνισης και υπενθύμησης
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΚΑΛΕ ΝΑΙ...ΑΥΤΑ ΑΠΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ!
    ΤΙ ΟΧΙ;
    🗡️⚖️💉💊🧬
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ ΜΑΣ!


    ΦΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΞΑΦΝΙΚΆ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΌ ΝΟΎΜΕΡΟ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΆΖΩ.ΚΡΙΜΑ


    ΣΕΡ ΧΕ ΚΛΑiN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ 4 ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ 4 ΤΟ 10
    1,2,3,4=10 ΟΠΟΤΕ ΧΑΧΑ!ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...!

    ΣΠΑΝΟΒΑΓΓΕΛΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ (ΓΥΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις