Οι Mάσκες Bλάπτουν τον Eγκέφαλο


Η Dr. R. Margareta Griesz-Brisson, M.D., Ιδρύτρια και Ιατρική Διευθύντρια της The London Neurology & Pain Clinic Ltd, ειδικός σε θέματα νευροτοξικολογίας και πρωτογενούς πρόληψης, λέει:


"Η επανεισπνοή του αέρα που εκπνέουμε θα δημιουργήσει αναμφίβολα έλλειψη οξυγόνου και υπερκορεσμό διοξειδίου του άνθρακα στο σώμα. Γνωρίζουμε ότι ο εγκέφαλος είναι πολύ ευαίσθητος στην έλλειψη οξυγόνου.

 Υπάρχουν νευρικά κύτταρα, όπως αυτά στον ιππόκαμπο, που δεν μπορούν να μείνουν χωρίς οξυγόνο για περισσότερο από 3 λεπτά - δεν μπορούν να επιβιώσουν. Τα άμεσα προειδοποιητικά συμπτώματα είναι οι πονοκέφαλοι, η υπνηλία, η ζάλη, η δυσκολία συγκέντρωσης και ο βραδύτερος χρόνος αντίδρασης - η αντίδραση του γνωστικού συστήματος. 

Ωστόσο, η χρόνια στέρηση συνεχίζεται. Η έλλειψη οξυγόνου και όλα αυτά τα συμπτώματα εξαφανίζονται, γιατί τα συνηθίζετε και εξοικειώνστε. Αλλά η ικανότητά σας να λειτουργείτε θα είναι σημαντικά μειωμένη". 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΈΦΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΙ Η TV KANEI ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ...

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΡΤ2 ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΊΝΑ.
    ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΊΜΜΑΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΤFLIX,ΟΠΟΥ ΔΥΟ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΙ ΙΕΡΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΡΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΑΤΙΡΙΚΑ.ΞΕΡΩ ΕΝΤΑΞΕΙ...ΤΟ 85%
    ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΓΈΡΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΆΤΙΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΙΕΡΗ ΓΙΑ ΗΜΑΣ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΩ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ(ΚΟΥΛΑ;ΓΙΑ ΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ) ΠΟΥ ΠΟΘΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ.

    ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ DARPA ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ,ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΕΔΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΛΙΚΟ,ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ ΥΠΌΒΑΘΡΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑ;

    ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΞΈΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΥΡΤΑ.

    ΑΝΤΕ ΜΠΡΆΒΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΜΠΌΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΤΥΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΡΙΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις