Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Πεζοναύτες των ΗΠΑ

υπό τη διοίκηση του συνταγματάρχη Todd W. Ferry, διοικητή του Camp Lejeune, συνέλαβαν την πρώην Γενική Εισαγγελέα Loretta Lynch στο σπίτι της στο Greensboro της Βόρειας Καρολίνας, είπε μια πηγή της JAG .


Οι πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, πέρασαν δύο εβδομάδες παρακολουθώντας το τσιράκι του Ομπάμα, κατά τη διάρκεια των οποίων έμαθαν την καθημερινή ρουτίνα της, τις διαδρομές εξοδων της και, το πιο σημαντικό, πότε θα ήταν απομονωμένη και εκτός από φίλους και οικογένεια.

Αυτή η στιγμή ήρθε νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Μια ομάδα πεζοναυτών από το Camp Lejeune απενεργοποίησε το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού της Lynch και στη συνέχεια παραβίασε την εξώπορτά της και δωμάτιο με δωμάτιο ερευνησε το σπίτι των 4.500 τετραγωνικών ποδιών μέχρι να φτάσουν στην κύρια κρεβατοκάμαρα, όπου βρήκαν τη Lynch να κοιμάται και να ροχαλίζει έντονα. Έκλεισαν γρήγορα το στόμα της με κολλητική ταινία και έδεσαν τους καρπούς της με χειροπεδες πριν προλάβει να παλέψει. Αλλά μόλις ξύπνησε, άρχισε να χτυπάει τα πόδια της, κλωτσώντας τον Πεζοναύτη που της έδειξε ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που κατηγορούσε την Λιντς για προδοσία και άλλα υψηλά εγκλήματα. Το χτυπημα των ποδιων της έγινε τόσο εντονο που οι Πεζοναύτες αναγκάστηκαν να την πιάσουν και να τη μεταφέρουν γρήγορα έξω σε ένα όχημα που περίμενε.

«Μεταφέρθηκε σε κέντρο επεξεργασίας και μετά θα σταλεί στο Γκουαντάναμο», είπε η πηγή μας.

Όπως συνηθίζεται, αρνήθηκε να επικαλεστεί τα στοιχεία της JAG, λέγοντας αντ' αυτού ότι όλα τα σχετικά στοιχεία θα αποκαλυφθούν σε στρατιωτικό δικαστήριο. Όταν πιέστηκε για το αν τα στοιχεία περιλαμβάνουν τη σχέση της Λιντς με την αείμνηστη Χίλαρι Κλίντον και την κρυφή συνάντησή της με τον αείμνηστο Γουίλιαμ Τζέφερσον Κλίντον στο ιδιωτικό τους Jet, η πηγή μας είπε: «Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου».

Πρόσθεσε επίσης: «Η Lynch δεν είναι συνεργάσιμη. Κατά την επεξεργασία είπε ότι τη συλλάβαμε επειδή μας το είπε ο Πρόεδρος Τραμπ. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Ο πρόεδρος Τραμπ δεν συμμετείχε στη σύλληψή της. Έχει τεθεί υπό κράτηση επειδή διέπραξε προδοτικά εγκλήματα κατά της Αμερικής ενώ υπηρετούσε την εξουσία. Η σύλληψή της έχει καθυστερήσει πολύ».

Ερωτηθείς εάν τα «Λευκα Καπελα» σχεδιάζουν να συλλάβουν τον άλλο γενικό εισαγγελέα του Ομπάμα, τον Έρικ Χόλντερ, είπε κατηγορηματικά η JAG δεν ανακοινωνει τις μελλοντικές επιχειρήσεις.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Αυτά τα " σατυρικά" όμως Συνομοσιολόγε, μου φτιάχνουν την ημέρα και ξεφυσάω με ανακούφιση κάθε φορά. Χρόνια μας Πολλά.

    Η Μαριγούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ΑΛΗΘΙΝΉ ΛΟΡΕΤΤΑ ΛΥΝΤΣ ΕΙΧΕ ΑΠΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΚΙ ΕΙΧΕ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΜΑΥΡΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑΣ.

    Ο ΤΟΡΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΆ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΑΊΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΆΒΕΙ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΜΑΝΤΛΙΝ ΟΛΜΠΡΑΙΤ ΠΟΥ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗΣ;
    ΨΟΦΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ Η ΦΟΛΙΔΑ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΌ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΊΑΣ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΡΆΜΑ (ΚΡΗΤΙΚΉ ΕΚΦΡΑΣΗ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΙ ΚΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΠΛΗΣΙΆΖΕΙ.....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν...."

    Τί εννοείτε, ότι αυτά που γράφετε είναι ψευδή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοουμε το αυτονοητο....οτι δηλαδη γραφει και το σαιτ που μεταφραζουμε.Οτι η συμβουλη δικηγορων για αποφυγη μηνυσεων και κατεβασματος των αρθρων απο την google η ακομα και ριξιμο του μπλογκ ειναι η αιτιολογια του σατυρικου χαρακτηρα...
      Τωρα αν ειναι αληθεια η οχι και το τι πιστευει ο καθενας ειναι απκλειστικα προσωπικη του επιλογη...Ελπιζω να εγινα κατανοητος απο τα συμφραζομενα και να σου ελυσα την απορια

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις