ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 22/03/22


Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει ο Μπάιντεν για την Ευρώπη, η Τζεν Ψάκι έχει Κ0ρ0να!! Τον έψαξαν και το Joe αλλά δεν θεωρείται από τις πιο κοντινές επαφές…
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
> Η προπαγάνδα και ο μηχανισμός που έχει στηθεί πίσω από την ιστορία της Ουκρανίας οδηγεί κατευθείαν στα πιο βαθιά κέντρα της Καμπαλ και σκηνοθετείται σε βαθμό που θα ζήλευαν οι καλύτερες ταινίες του Χόλιγουντ από μυστικές υπηρεσίες. Όλα είναι σκηνοθετημένα με την παραμικρή λεπτομέρεια. Ηθοποιοί οι οποίοι εναλλάσσονται σε πολλές σκηνές με αποτέλεσμα να αποκαλύπτονται. Ο Ζελένσκι να γυρνάει κάθε μέρα από κοινοβούλιο σε κοινοβούλιο σαν περιοδεύων θίασος και να χρησιμοποιεί αφηγήματα ανάλογα με τη χώρα και τα χαρακτηριστικά της. Όλα τα κοινοβούλια στημένα ανθρωπάκια που υπακούν εντολές από το βαθύ κράτος. 
 
Η γελοιότητα του Ζελένσκι είναι απύθμενη. Στις πιο πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι για να αποφασίσει αν θα δώσει τμήματα της Ουκρανίας στην Ρωσία κι αν συνθηκολογήσει, θα πρέπει να διεξάγει δημοψήφισμα!! Δηλαδή με εκατοντάδες χιλιάδες εκτός Ουκρανίας, με εγκλωβισμένους πολίτες σε πόλεις εν μέσω πολεμικών επιχειρήσεων, αυτός θα στήσει κάλπες δημοψηφίσματος!! Απορώ, δεν υπήρξε ένας δημοσιογράφος με IQ παιδιού δημοτικού να κάνει αυτή την ερώτηση;
Ο πρόεδρος Tραμπ χαρακτηριστικά έγραψε για τον Ζελένσκι «Αυτός ο τύπος ο Ζελένσκι μόλις έγινε φουλ Χίτλερ».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "il Donaldo Trumpo @PapiTrumpo That Zelensky guy just went full Hitler. 8:52 PM Mar 20, 2022 Twitter Web App"
 
Μαζί με τα πολιτικά ανθρωπάκια συμμετέχουν και τα ΜΜΕξαπάτησης που προσπαθούν να κάνουν τη νύχτα μέρα και να αποκρύψουν συγκλονιστικές πληροφορίες για το τι πραγματικά συμβαίνει στις πολιορκούμενες πόλεις. Πριν από λίγο ο κυβερνήτης που διόρισε ο Ζελένσκι, Μαξιμ Μαρτσένκο, με έγγραφο που αποκαλύφθηκε, διέταξε τις μονάδες να λάβουν θέση βολής σε σχολεία και νοσοκομεία!!!
Πολλές μαρτυρίες επίσης αποκαλύπτουν ότι στο θέατρο στην Μαριούπολη τοποθετήθηκαν εκρηκτικά από τις μονάδες Αζόφ με στόχο να προκαλέσουν την παρέμβαση του ΝΑ ΤΟ μέσω του χαμού εκατοντάδων ανθρώπων! Μην την μην ξεχνάτε ότι το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και στα πυρηνικά εργοστάσια, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ατύχημα και την διεθνή παρέμβαση.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight11 Spriter @spriter99880 Maxim Marchenko, appointed Zelensky governor of Odessa, ordered to equip firing positions in schools and hospitals. He forbade letting residents out of the city through humanitarian corridors. SPONDOPILEATIES Cuma 4:56 PM Mar 22, 2022 Twitter Web App " [NOW YOU KNOW] h 174 28 18 comments 23.4K5:07PM 23.4K"
 
Από την γκάφα με την φάρσα που έστησαν Ρώσοι ηθοποιοί στον υπουργό άμυνας της βρετανίας, όπου αποκαλύφθηκε πως δεν έχουν να παραδώσουν άλλους πυραύλους στους Ουκρανούς, σε συνέντευξή της η Καναδή υπουργός άμυνας ανέφερε πως έχουνε δώσει όλα τα όπλα στους Ουκρανούς και δεν έχουν άλλους να τους παραδώσουν!! Ξεστοκάρησαν οι άνθρωποι!! Σκεφτείτε τώρα που κάθε χώρα τι έχει δοθεί στην Ουκρανία από οπλισμό!! Επαναλαμβάνω πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη στημένη προπαγάνδα που έχει συμβεί ποτέ στην ανθρωπότητα. Φυσιολογικό βέβαια, καθώς η Ουκρανία κρύβει ένοχα μυστικά για το βαθύ κράτος, $όρος, μυστικών υπηρεσιών, οικογένεια Μπάιντεν, Κλίντον, Ομπάμα κτλ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Video released showing Russian hoax call with UK defence secretary Russian state actors' blamed for prank call made to Ben Wallace war: latest updates D Defence secretary Ben Wallace in screen grab from a video of the prank call. Photograph: Vovan222prank A video of defence secretary Ben Wallace being duped into speaking by phone to an impostor posing as the Ukrainian prime minister was published on Monday hours after Downing Street said it believed Russian state actors were responsible for the hoax. In the short clip, Wallace replies with scepticism and apparent confusion when the caller asks him questions."
 
>Μεγάλος σεισμός 6,9Ρ σημειώθηκε στην Ταϊβάν, με εστιακό βάθος στα 10 m!! (ράβδοι του Θεού). Ξεκίνησαν τα όργανα στην περιοχή.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης, ουρανός και κείμενο
 
>Σήμερα ο Μπάιντεν μίλησε για την Νέα Τάξη που έρχεται κάνοντας την συνωμοσιολογία αποδεδειγμένη πραγματικότητα! Ο πρόεδρος Τραμπ στην αναφορά αυτή του Μπάιντεν έγραψε: «δεν μπορούν ούτε να κρύψουν τις αναφορές στη βρωμο Νέα Τάξη πραγμάτων. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
Κλείνω για σήμερα με την αναφορά σε ένα Qντροπ που κάνει αναφορά στην νέα τάξη και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την σημερινή αναφορά του ΒΥΕ_ΝΤΕΝ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "What is a cult? Epstein island. What is a temple? What occurs in a temple? Worship? Why is the temple on top of a mountain? How many levels might exist below? What is the significance of the colors, design and symbol above the dome? Why is this relevant? Who are the puppet masters? Have the puppet masters traveled to this island? When? How often? Why? "Vladimir Putin: The NEW WORLD ORDER Worships Satan""
 
 Προσέξτε τι αναφέρει: 
 
«ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ». 
 
Εμπιστοσύνη στο Σχέδιο!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις