Το Ancient Hall of Records

 

Το Ancient Hall of Records που βρέθηκε στη Ρουμανία

κρατήθηκε μυστικό από το 2003 Το 2003, έγινε μια εκπληκτική ανακάλυψη μιας μεγάλης ανωμαλίας μέσα στα βουνά Bucegi της Ρουμανίας.

 Ένας Ιταλός Ελευθεροτέκτονας υψηλού επιπέδου ήταν ο πρώτος που ειδοποίησε μια άκρως απόρρητη παραφυσική μονάδα της ρουμανικής υπηρεσίας πληροφοριών σχετικά με την ανακάλυψη που έγινε από ραντάρ εδάφους των ΗΠΑ. 

Η ανακάλυψη ενός πολύ μεγάλου ημισφαιρίου ή μιας δομής σε σχήμα θόλου μέσα στο βουνό πυροδότησε ένα περίπλοκο σύνολο γεωπολιτικών ελιγμών που περιλάμβαναν τη γρήγορη ενσωμάτωση της Ρουμανίας στο ΝΑΤΟ για «την προστασία της». Όλα αυτά συνέβησαν την ίδια στιγμή που μια παρόμοια ανωμαλία βρέθηκε στο Ιράκ, καθιστώντας το άγνωστο παράγοντα στην εισβολή υπό την ηγεσία των ΗΠΑ. 

Μέσα στη μυστηριώδη δομή υπήρχε μια υπέροχη αποθήκη αρχαίων πληροφοριών - μια αληθινή κιβωτός του Νώε με ξεχασμένη γνώση και γενετική αποθηκευμένη ολογραφικά. Αυτό το αρχαίο Hall of Records χτίστηκε από μια ψηλή φυλή γιγάντων ή εξωγήινων με ανθρώπινη εμφάνιση. Το ρουμανικό "Hall of Records" έχει εμπλακεί σε έναν περίπλοκο γεωπολιτικό αγώνα μεταξύ του Πενταγώνου, της ρουμανικής κυβέρνησης και ανώτερων τέκτονων που αγωνίζονται είτε να απελευθερώσουν είτε να καταστείλουν πληροφορίες που βγαίνουν στη δημόσια αρένα. 

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Peter Moon, διάσημος συγγραφέας της σειράς βιβλίων Montauk, μιλά για τη σειρά βιβλίων Transylvania την οποία άρχισε να επιμελείται και να δημοσιεύει το 2009. Εξηγεί πώς πρωτοεμφανίστηκε μέσω της έρευνάς του για τα ταξίδια στο χρόνο στο Montauk Project. 

Στη συνέχεια ταξίδευε τακτικά στη Ρουμανία και μπόρεσε να επιβεβαιώσει βασικές πτυχές της ιστορίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΦΙΓΓΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ BUCEGI ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΤΛΑΝΤΑ(ΑΤΛΑΣ-ΠΛΕΙΩΝΗ) Η ΦΥΛΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΜΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΟΝΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.
    Ο ΙΤΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΝΤΩΣ ΡΟΥΜΑΝΙΚΆ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΥ ΕΖΗΤΗΘΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΣΚΟΝΗ=ΜΟΝΟΑΤΟΜΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΚΑΩΣ Η ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΕΣ.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΡΙΛΕΣ.ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ!

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΦΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΛΕΟΝΤΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΘΕΤΙΚΟΙ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΑΫΓΈΤΗ =ΤΑΥΓΕΤΙΑΝΟΙ ΞΑΝΘΟΙ ΤΥΠΟΥ ΡΩΣ
    " ΑΛΚΥΟΝΗ=ΓΙΕΝΑ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ
    " ΣΤΕΡΟΠΗ=ΣΑΟΥ'Κ ΜΕΣ'ΒΑΚΙ=ΣΑΥΡΟΕΙΔΕΙΣ ΘΕΤΙΚΟΙ
    " ΑΣΤΕΡΟΠΗ=ΕΛΟΧ-ΕΛΟΧΙ-ΝΑΦ-ΕΛΟΊΣ(ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ)
    " ΜΕΡΟΠΗ=ΥΑΔΩΝ ΦΕΛΙΝΕΣ-ΛΕΟΝΤΟΜΟΡΦΟΙ+ΛΥΡΕΙΟΙ
    " ΠΛΕΙΩΝΗ=ΣΟΛΑΤΙΟΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ
    " ΑΤΛΑΣ=ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΜΟΛΛΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ(ΟΧΙ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΒΑΣΗ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ)
    " ΗΛΕΚΤΡΑ=ΕΝΓΚΑΝΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΙ
    " ΚΕΛΑΙΝΩ=ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΣΕΛΕΣΤΕ
    " ΜΑΙΑ=ΧΟΠΙ ΜΑΓΙΑΣ ΜΟΛΛΟΥΣ(ΝΑΙ ΟΙ ΜΑΓΙΑ ΚΙ ΟΙ ΧΟΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ)

    ΟΙ ΜΟΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ.ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΜΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΠΤΎΧΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΦΩΤΟ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΊΔΕΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΕΙΩΝ .ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΣΦΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ/ΙΣΤΟΡΙΑ 50.000 ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ.

    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΈΙΑΔΕΙΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΩΣΣΙΑ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝΑΜΕΊΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΟΎΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΤΑΥΓΕΤΙΑΝΟΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΗΔΕΣ=ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΣΤΑΝΟΜΑΛΛΗΔΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ.

    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΌΜΕΝΑ.

    ΟΜΩΣ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΟΣΩ ΕΜΕΙΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΆ ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις