ΥΠΟΠΤΗ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ....Boeing 737 της «China Airlines»


 Στιγμή της συντριβής στο βουνό. 

Ένα Boeing 737 της «China  Airlines» με 133 επιβάτες συνετρίβη στο νότιο τμήμα της Κίνας.. Επιβατικό αεροσκάφος Boeing 737 της Ανατολικής Κίνας συνετρίβη στη νότια Κίνα. 

Στο αεροπλάνο που συνετρίβη στη νότια Κίνα επέβαιναν 133 άτομα, ανέφερε η έκθεση...

 Ένα Boeing της China Eastern Airlines συνετρίβη στα βουνά της Guangxi. Η καταστροφή, οι συνθήκες της οποίας είναι ακόμη ασαφείς, σκότωσε 133 ανθρώπους.

 Η πρώτη εικόνα που ήρθε στο μυαλό ήταν αυτή του ρωσικού αεροπλάνου Metrojet που καταρρίφθηκε πάνω από την Αίγυπτο το 2015, καθώς η Ρωσία βοηθούσε τον Άσαντ να αποκρούσει την προέλαση των μαχητικών του ISIS. Ήταν αντίποινα εναντίον της Ρωσίας επειδή ματαίωσε τα σχέδια των Σιωνιστών και του βαθέως κράτους στην Ουάσιγκτον. 

Ήταν αυτό που συνέβη με το κινεζικό αεροπλάνο σήμερα μια εσκεμμένη επίθεση στην Κίνα επειδή βοήθησε τη Ρωσία στις προσπάθειες αποναζοποίησης της στην Ουκρανία; 

Είναι πολύ νωρίς για να πούμε, αλλά γνωρίζουμε ότι πολιτικά αεροπλάνα έχουν καταρριφθεί στο παρελθόν για να χτυπήσουν εκείνους που αντιτάχθηκαν στα σχέδια των ελίτ. 

 


 















ΠΗΓΗ







Σχόλια

  1. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/rosia-se-oie-oles-oi-leptomereies-gia-ta-viologika-opla-poia-einai-i-etaireia-pou-tha-eksapelye-ton-neo-covid/
    China virus China flu κατά τα άλλα. Τα Ηνωμένα φίδια Αμερικής πίσω από κάθε βρωμιά και απανθρωπιά. Όλοι οι υπόλοιποι τους βλέπουν με τα κυάλια.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΜΝΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΟ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΖΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΗΛΑΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΔΟΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΦΤΙΆΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΙΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ💉💊🧬ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΟΥΧΑΝ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥΣ;ΕΤΣΙ;ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΆΤΟΣ!ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ;ΤΙ ΡΩΣΟΥΣ;ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΏΑ ΘΎΜΑΤΑ!ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ psycho.ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΆΤΟΣ ΛΕΜΕ...!

    ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΠΑΓΛΑΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις