ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΔΕΙΛΑ-ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ...!!!


Θα πρέπει καποιοι ν απολογηθουν μπροστά από τη Γερουσία, μόλις αναλάβουν οι Ρεπουμπλικάνοι, και θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί το έκαναν αυτό.

 Ποιες ήταν οι πληροφορίες που είχαν όπου είπαν μην κοιτάτε το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν τρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές;

 

 



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Οσοι ειναι παλιοι εδω θα θυμουνται πριν εναμιση χρονο που βγαλαλαμε φωτος και βιντεο απο το λαπτοπ του χαντερ μπαιντεν.Ειμασταν ελαχιστοι παγκοσμια που τα ειχαμε δημοσιευσει και οι "ειδικοι"ελεγαν πως ειναι φτιαχτα....Εσεις οι "οι ειδικοι" τωρα ρουφατε ενα "ειδικο" τρομπονι για να ισιωσετε....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Χάρη σε αυτά τα τέρατα όμως συντελέστηκε γενοκτονία τεραστίων διαστάσεων με τα θρομβολια. Στο παρακάτω βίντεο η τρομακτική αλήθεια.
    https://katohika.gr/diethni/diafora-aimatos-emvoliasmenon-kai-anemvoliaston/

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://katohika.gr/ellada/k-arvanitis-epivalletai-na-diakopoun-oi-mazikoi-emvoliasmoi-h-oliki-thnisimotita-afksithike-kata-3244/

    Αύξηση της θνησιμότητας μετά την εκστρατεία θρομβολιασμου!!

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε σημερινό δημοσίευμα της DailyMail.com ο ξεπαρθενιασμένος από τον μπαμπάκα του Hunter, φαίνεται να μιλά για έναν 3ο χαμένο υπολογιστή του.

    Εκτός από αυτόν που έχουν οι Κινέζοι – τον ξέχασε σε κατάστημα επισκευής υπολογιστών – και αυτόν που κατέχεται από το Κογκρέσο, έχουν και οι Ρώσοι έναν υπολογιστή με βίντεο από τα κατορθώματά του.

    Hunter :«Οι Ρώσοι έχουν βίντεο με εμένα να κάνω τρελό σεξ!»

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-9881213/Unearthed-video-shows-naked-Hunter-Biden-claiming-Russian-drug-dealers-stole-laptop.html

    Όχι μόνο sex. Μιλά για χρήματα που αφορούν κυρίως τον παιδιοβαστή πατέρα του.

    Βιασμοί, ναρκωτικά, αιμομιξία, μίζες από απίθανες μπίζνες. Ένας κόσμος φτιαγμένος στα μέτρα των ψυχασθενών που κυβερνούν τον πλανήτη. Ένας κόσμος που πρέπει να εξαφανιστεί με όποιο μέσον και όποιο κόστος.

    Η Ελλάς είναι χώρα του πλανήτη Γη. Κάποτε – κάποιος, κάποιοι – θα πρέπει να αρχίσουν να μιλούν και να αποδεικνύουν με έγγραφα και βίντεο την ψυχική ανωμαλία που διακατέχει όλες τις εξουσίες της χώρας. Η καταλήστευση του Δημόσιου χρήματος, είναι πταίσμα σε σχέση με τις πράξεις που οι ανώμαλες πόρνες που κατέχουν εξουσία – αρσενικές και θηλυκές – κάνουν για να ικανοποιήσουν τις ψυχασθενείς συνήθειές τους.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ21 Μαρτίου, 2022 00:28

    ΑΦΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ !
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΙΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΣ .ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ildonaldotrumpo.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑ .ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΑΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟΥ .
    ΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑ ΤΕΡΑΣ!ΣΟΥ!ΜΗ ΜΙΛΆΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΚΑΝΕ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΙΓΟ ΝΙΟΝΙΟ...ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΧΑΊΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥΚΑΝΕ.

    ΦΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανή δεν χαίρομαι για ότι υπέστη ο Hunter.

      Πιθανόν δεν εξέφρασα σωστά τις σκέψεις και τις θέσεις μου.

      Ο Hunter είναι θύμα των καταστάσεων που διαμορφώνονται στον χώρο της παγκόσμιας ελίτ – πολιτικής και οικονομικής.

      Βιάστηκε από τον πατέρα του, το έριξε στα ναρκωτικά και η ζωή του συνεχίστηκε στο κλίμα που έζησε και μεγάλωσε – βιάζει με την σειρά του συγγενικά του πρόσωπα.

      Η μητέρα του εγκατέλειψε την συζυγική στέγη όταν διαπίστωσε ότι τα παιδιά της ήταν σεξουαλικά παιχνίδια στα χέρια του άντρα της. Υποτίθεται ότι έγινε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα όπου σκοτώθηκε η μητέρα και η εξάμηνη κόρη της. Η αλήθεια είναι άλλη. Ψάξε στο διαδίκτυο, κυρίως στο dark web, θα βρεις την συνέχεια. Απλά η γυναίκα δεν μπορούσε να πάρει μαζί της, τους γιους της. Έτσι ο Hunter εξακολούθησε να είναι σεξουαλικό παιχνίδι του πατέρα του.

      Τώρα πλέον ο Hunter είναι ένα τέρας. Δεν υπάρχει επιστροφή για αυτόν. Άνθρωπος αδύνατον να ξανα-γίνει.

      Υ.Γ. : Όσο για την προτροπή σου να αποκτήσω «λίγο νιονιό» θα το δω. Αν αδυνατώ να αναπτύξω και να καλλιεργήσω τα εγκεφαλικά κύτταρά μου, θα απευθυνθώ σε εσένα να με βοηθήσεις.

      ΖΕΤΑ.

      Διαγραφή
  6. 09:26💝 ΖΕΤΑ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΈΛΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΖΕΣΤΗ ΤΣΙΚΟΥΛΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ.(ΙΝΔΙΑΝΟΙ)ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.Sinomosiologe σε παρακαλώ βγανετο ΚΙΑΥΤΟ το σχόλιο είναι για όλους...ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΡΑΤΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΙΚ ΟΠΩΣ 70%ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΚΑΟ ΜΕ ΤΣΙΛΙ(ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ν ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ.)💝

    ΦΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις