ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

20 χρόνια Πούτιν: Ο πράκτορας της KGB που έγινε... Τσάρος της Ρωσίας | tanea.gr 

Στην υπερβολική δόση πληροφοριών που εμφανίστηκε

τις τελευταίες εβδομάδες, παρέβλεψα μια πολύ σημαντική πληροφορία από το Storm Rider της 16ης Μαρτίου, βασισμένη σε συλλήψεις που εμφανίστηκαν στα επίσημα μέσα ενημέρωσης. 

Αποδεικνύεται ότι μόλις πριν από μία εβδομάδα, ο Πρόεδρος Πούτιν συγκέντρωσε στρατηγούς, αρχηγούς πληροφοριών, τραπεζίτες και ανώτερα στελέχη στη χώρα του που πληρώνονταν από τους παγκοσμιοποιητές. Με άλλα λόγια, μια επιχείρηση κατά του Βαθύ Κράτους του.

 Εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης όταν ο Πούτιν πάγωσε τους λογαριασμούς πολλών πρακτόρων των ΗΠΑ που κατηγορήθηκαν για εμπλοκή στον πόλεμο στην Ουκρανία. Το Storm Rider μας λέει ότι ο Πούτιν έχει αξιοποιήσει τους λογαριασμούς όχι μόνο στη Ρωσία αλλά και στη Μέση Ανατολή από τους οποίους οι Κλίντον, Μπάιντεν, Ομπάμα, Σόρος και άλλοι αγόρασαν τους ηγέτες της Ρωσίας, έτσι ώστε τώρα έχει δισεκατομμύρια δολάρια με τα οποία αποζημιώνει. το πάγωμα ρωσικών περιουσιακών στοιχείων (300 δισ. δολάρια και ευρώ στις δυτικές τράπεζες). Αυτοί οι λογαριασμοί ήταν προφανώς συνδεδεμένοι με ελβετικές και ευρωπαϊκές τράπεζες. Εάν ο Πούτιν αξιοποίησε όλους αυτούς τους λογαριασμούς εκτός Ρωσίας, είναι επειδή το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα λειτουργεί ήδη. 

Ο Πούτιν συνέλαβε όχι μόνο τον επικεφαλής του FSB intelligence αλλά και αρκετούς άλλους στρατηγούς, τραπεζίτες, εταιρικά στελέχη και κυβερνητικούς αξιωματούχους σε μια μεγάλη επιχείρηση διάρκειας 2 εβδομάδων.. Οι συλλήψεις και οι τρέχουσες Κυρώσεις στο [DS] Συνδέονται με την Χίλαρι Κλίντον, η πρώην προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, καθώς και ο Υπουργός Άμυνας Lloyd Austin, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Wally Adeyemo και ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Jake Sullivan αυτά είναι τα μόνα κοινά ονόματα που έχουν τα MMΕ… 

Η λίστα είναι μεγαλύτερη και περιλαμβάνει αρκετούς ceo εταιρειών και βιομηχανιών των ΗΠΑ.. Όταν ο Πούτιν διεξήγαγε μαζικές συλλήψεις στη Ρωσία του υψηλού επιπέδου deep state[DS] Αμερικανών αξιωματούχων  Έκλεισε τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους που σχετίζονται με συνεργάτες επενδυτών/τραπεζιτών/επιχειρήσεων ξεπλύματος χρήματος, και πληρωμές που έλαβε η FSB από τις ΗΠΑ...

Ο Πούτιν έχει τώρα Αναλάβει τον Έλεγχο των Περιουσιακών Στοιχείων /τα Κεφάλαια του Στη Ρωσία και οι Αγορές Σχετικά με την  Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή.. οι κυρώσεις που σταμάτησε ο Πούτιν είναι η κατάσχεση όλων των τραπεζικών λογαριασμών που συνδέονται με τον biden/Hunter Biden Department / Clintons /Obama /Soros /θυγατρικές και συμμετοχές φαντασμάτων μέσω της Ρωσίας, FSB και πολλοί οργανισμοί ..

Η Ρωσία εξακολουθεί να πληρώνεται από το Βαθύ Κράτος. 

Η απόπειρα πραξικοπήματος απέτυχε. 

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται. Εμπιστοσύνη στο σχέδιο.  















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις