ΑΣΧΗΜΗ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ FAUCI

 

Οι Αμερικανοί πεζοναύτες

συνέλαβαν την Πέμπτη την Patricia L. Conrad, ειδική βοηθό του Διευθυντή του NIH Anthony S. Fauci, στο σπίτι της στη Bethesda του Μέριλαντ, αφού έλαβαν στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης υπογεγραμμένο από τον γενικό εισαγγελέα Christopher C. French, ανεφερε μια πηγή της JAG .

Η συλληψη της Conrad προκάλεσε έκπληξη, καθώς το όνομά της δεν είχε αναφερθεί προηγουμένως, ούτε είχε εμφανιστεί σε κανένα εγγραφο μέχρι την Πέμπτη. Στα χαρτιά φαίνεται σαν φάντασμα. Η σελίδα της στο LinkedIn δεν αναφέρει ιστορικό απασχόλησης πριν από την εργασία στο NIH και τα ερωτήματα στις μηχανές αναζήτησης επέστρεψαν ασαφή αποτελέσματα που δεν έδιναν καμία υπόδειξη για το τι ακριβώς συνεπαγόταν ο τίτλος της εργασίας της. Αλλά μια προσεκτικοτερη ματια στο ιστορικό της αποκάλυψε ότι είναι Διδάκτωρ Κτηνιατρικής που εργάστηκε στη Σχολή Κτηνιατρικής του UC Davis πριν ενταχθεί στον Fauci στο NIH. Παρόλα αυτά, μεγάλο μέρος του ψηφιακού της αποτυπώματος φαίνεται να έχει καθαριστεί από το διαδίκτυο.

Παρά το φαινομενικά καθαρό της μητρωο, το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ είπε ότι είχε αποκτήσει αδιαμφισβήτητα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Κόνραντ ήταν σημαντικός παίκτης στα εγκλήματα του Φάουτσι για τον Covid. Αν και η πηγή μας δεν αποκάλυψε προς το παρόν τα αποδεικτικά στοιχεία της JAG, επικαλούμενη έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, είπε ότι τα στοιχεία θα δημοσιοποιηθούν αφού η JAG αποφασίσει εάν πρέπει να αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο.

«Αν μας βοηθήσει να αποκτήσουμε τον Φάουτσι, μπορεί να της δείξουμε επιείκεια, αλλά είναι πολύ νωρίς για να το πούμε αυτή τη στιγμή», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν η σύλληψή της θα μπορούσε να τρομάξει τον Φάουτσι να κρυφτεί, πρόσθεσε: «Ο δειλός ήδη κρύβεται. Σπάνια εμφανίζεται στο κοινό, και όταν είναι, είναι σχεδόν ο πιο προστατευμένος άνθρωπος στον κόσμο. Το Deep State τον θωρακίζει σε μια συνοδεία περίπου 50 φρουρών και δεν είναι ποτέ στο ίδιο μέρος για πολύ. Δεν ήταν στα κεντρικά γραφεία του NIH εδώ και μήνες. Γνωρίζουμε ότι η Conrad έχει ενοχοποιητικές πληροφορίες για τον Fauci και πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει να τον συλλάβουμε. Είναι μια ζηλωτής, φανατική συνήγορος του Fauci και η σύλληψή της ήταν έγκυρη».

Η σύλληψη έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι πεζοναύτες των ΗΠΑ τράβηξαν την εξώπορτά της και τη βρήκαν ξύπνια σε έναν καναπέ να παρακολουθεί τηλεόραση. Σύμφωνα με την πηγή μας, η Conrad άρχισε να ουρλιάζει και να πιάνει το κινητό της τηλέφωνο καθώς οι πεζοναύτες εισέβαλαν μέσα. Ένας πεζοναύτης της χτύπησε το τηλέφωνο από το χέρι ενώ ένας άλλος πεζοναύτης την κράτησε μακριά με το άκρο του αυτόματου τουφέκι πεζικού M27 του. Η Κόνραντ αφου ειδε το ένταλμα, στη συνέχεια δεσμευτηκε κι οδηγηθηκε σε ένα πολιτικό όχημα.

«Όπως με όλες τις συλλήψεις, οδηγήθηκε σε κέντρο επεξεργασίας. Δεν μπορώ να πω πού είναι αυτό. Γνωρίζουμε ότι έχει ευεργετικές πληροφορίες και ελπίζουμε να τις αποσπάσουμε από αυτήν», είπε η πηγή μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ...ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑΒΑΖΩ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΜΠΕΡ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΟΥΡΛΑ...

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΆΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΔΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΜΥΓΕΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ;

    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΟΥΤΣΙ ΣΤΗΝ Β.ΑΦΡΙΚΗ ΚΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΉΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ.

    ΝΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ Ο ΦΑΔΕΡ ΜΠΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΕΣΤΗΣΑΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΗ ΠΑΓΩΝΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ PENGUIN TOY BATMAN ΦΤΥΣΤΗ Η ΓΡΙΑ,Η ΤΟΝ ΤΖΑΝΑΚΗ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ...
    ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΤΣΑ....

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΝΑ'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΑ,ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΦΤΑ.

    ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ Η ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις