Ο ΠΟΥΤΙΝ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ 12 ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΒΙΟΟΠΛΩΝ

 

Σχετικά με αυτό που είπε

ότι θα ήταν η τελική του ενημέρωση μέχρι να κερδηθεί ο πόλεμος, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε την Παρασκευή στον Ντόναλντ Τζέι Τραμπ ότι είχε διατάξει την εκτέλεση 12 διεθνών μηχανικών βιοόπλων τους οποίους οι ρωσικές δυνάμεις είχαν αιχμαλωτίσει στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις της Ουκρανίας, είπε. μια πηγή Mar-a-Lago που είναι άγνωστη στη συνομιλία.

Ο Πούτιν αναφέρθηκε στους μηχανικούς ως διεθνικούς εγκληματίες, λέγοντας ότι η Ουκρανία δεν θα είναι πλέον πρόσφορο έδαφος για το δυτικο «λοιμό», μια λέξη που έχει χρησιμοποιήσει συχνά για να αναφέρει τις εγκαταστάσεις βιοόπλων και τις συμμοριες εμπορίας παιδιών.

Σε αυτό που δικαίως θα μπορούσε να ονομαστεί στρατιωτικη εκτέλεση, οι στρατιωτικοί του διοικητές είχαν συγκεντρώσει τους 12 εγκληματίες και, με εντολή του Πούτιν, τους αποκεφάλισαν έναν έναν. Καθένας από τους καταδικασμένους, εκτός από τον τελευταίο που πέθανε, αναγκάστηκε να παρακολουθήσει τη βάναυση, φρικιαστική σκηνή. Πολλοί παρακαλούσαν για τη ζωή τους καθώς έβλεπαν με τρόμο τα κεφάλια των συνεργατών τους να κόβονται στο λαιμό. Μερικοί προσπάθησαν να κλείσουν τα μάτια τους, αλλά οι Ρώσοι στρατιώτες ανάγκασαν αυτά τα μάτια να ανοίξουν με τους αντίχειρές τους. Οι μισοί από την ομάδα ουρλιαζαν πριν τους κόψουν τα κεφάλια.

Ο Πούτιν είπε ότι τους είχε συλλάβει ζωντανούς επειδή ήθελε να στείλει ένα σαφές μήνυμα στους Διευθύνοντες Συμβούλους των κοινοπραξιών βιοόπλων που είχαν κατασκευάσει όπλα μαζικής καταστροφής σε ουκρανικό έδαφος.

«Ο Πούτιν είπε στον Τραμπ ότι οι εκτελέσεις βιντεοσκοπήθηκαν, ότι θα στείλει το βίντεο στους υπεύθυνους για την κατασκευή αυτών των εργαστηρίων. Είπε επίσης ότι δύο Αμερικανοί «αποβράσματα» ήταν μεταξύ της ομάδας που σκοτώθηκε, ότι ένα βίντεο με τον αποκεφαλισμό τους θα αποσταλεί στην DARPA», είπε η πηγή μας.

Το Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) είναι μια υπηρεσία έρευνας και ανάπτυξης του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη αναδυόμενων τεχνολογιών για χρήση από τον στρατό. Ο Πούτιν ισχυρίστηκε ότι η DARPA έλεγχε δύο εγκαταστάσεις βιολογικής/χημικής έρευνας στην κεντρική Ουκρανία.

«Έτσι το κάνουμε στη Ρωσία, Πρόεδρε Τραμπ. Καμία μακρόχρονη δίκη, κανένα δικαστήριο για χάσιμο χρόνου. Ξέρουμε ότι αυτοί οι άνδρες ήταν ένοχοι επειδή τους πιάσαμε. αν ήταν αθώοι, δεν θα τους κυνηγούσαμε. Δεν λυπάμαι που σας πληροφορώ ότι δύο Αμερικανοί σκοτώθηκαν. Ήταν εγκληματίες», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

«Λοιπόν, Πρόεδρε Πούτιν, νομίζω ότι ξέρεις τι κάνεις και ειλικρινά, νομίζω ότι έχεις τη σωστή ιδέα. Αυτό που συμβαίνει με αυτά τα εργαστήρια είναι μια τεράστια ντροπή και καταστροφή», απάντησε ο Τραμπ.

Κλείνοντας, ο Πούτιν είπε στον Πρόεδρο Τραμπ «Ο πόλεμος έχει σχεδόν τελειώσει», αλλά δεν διευκρίνισε πόσο θα διαρκούσε το «σχεδόν». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 









Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.24 Μαρτίου, 2022 13:52

    ΩΩ ΙΙΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ !
    ΘΕΣ ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΔΟΎΛΕΥΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ !
    ΒΡΕ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ.ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ !
    ΣΤΕΊΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΡΟΣ.
    (ΚΥΡΙΟΣ ;).ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι αλήθεια πολύ ορθά έπραξε!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις