Η δήλωση του Ρώσου Πρέσβη στα Ηνωμένα Έθνη

Ρώσος πρέσβης στον ΟΗΕ: Άμεση προτεραιότητα να αποφύγουμε τον κίνδυνο ενός πολέμου 

Η δήλωση του Ρώσου Πρέσβη

στα Ηνωμένα Έθνη Vasily Nebenzya είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Ο πρέσβης δηλώνει ανοιχτά ότι υπήρξε πραγματικό πραξικόπημα για την ανατροπή του Ντόναλντ Τραμπ το 2020 και ότι η Γερμανία, η Πολωνία και η Γαλλία συμμετείχαν σε αυτή την επιχείρηση. 

Ο Nebenzya δεν ανέφερε συγκεκριμένα τον ρόλο της Ιταλίας και του Λεονάρντο στην απάτη, αν και υπάρχουν πολλά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τον ενεργό και κρίσιμο ρόλο που έπαιξε το ιταλικό βαθύ κράτος στο διεθνές πραξικόπημα που διαπράχθηκε κατά του Τραμπ. Είναι πιθανό ότι ο πρεσβευτής αγνοούσε την ανάμειξη της Ιταλίας εκείνη την εποχή για να δώσει στη Ρώμη μια ανοιχτή πόρτα δεδομένης της μεγάλης εκτίμησης της Ρωσίας για την Ιταλία και τον ιταλικό λαό.

 Περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, οι σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ρώμης έχουν επιδεινωθεί σημαντικά καθώς το καθεστώς του Μάριο Ντράγκι έχει καταφύγει σε ανοιχτές και απερίσκεπτες προκλήσεις κατά της Ρωσίας. 

Ως εκ τούτου, η Μόσχα θα μπορούσε όχι μόνο να βγάλει τις σοκαριστικές αλήθειες για τη σφαγή του Μπέργκαμο, αλλά και να αντιμετωπίσει τον ρόλο στην Ιταλία του καθεστώτος Κόντε και των ανδρών του, που εξακολουθούν να βρίσκονται στις τάξεις της κυβέρνησης του Ντράγκι. Το ιταλικό βαθύ κράτος αντιμετωπίζει από τη μια πλευρά τον Τραμπ και από την άλλη τον Πούτιν. Πραγματικά δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του.

 


 














ΠΗΓΗ




Σχόλια

  1. Σε μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο δείχνει ότι κάποιος οπλισμένος έχει μπουκάρει στα Ηνωμέμα Εθνη και ρωτά που είναι ο Βασίλης, και όλοι να τον δείχνουν με το δάκτυλο.
    Ο οπλισμένος μετά απευθυνόμενος στον Βασίλη λέει:
    ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΥΨΕ.

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις