ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

O Χρυσός 

Η Ρωσία και η Κίνα ανακοίνωσαν

τώρα ότι έχουν στηρίξει τα περιουσιακά τους στοιχεία με χρυσό. Διαθέτει επαληθευμένα και σταθερά περιουσιακά στοιχεία όπως ορίζονται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. 

Όλες οι χώρες θα ακολουθήσουν, ξεκινώντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Πούτιν ανακοίνωσε επίσης ότι το GESARA χρησιμοποιείται τώρα στη Ρωσία..!!!! Η RV Η QFS θα έχει τον πλήρη έλεγχο όλων των τραπεζικών συναλλαγών μόλις ανοίξει το QFS. 

Το RV / GCR δεν θα συμβεί έως ότου η QFS έχει τον πλήρη έλεγχο όλων των κεφαλαίων. Μόλις τεθεί σε δράση το QFS, θα τερματίσει οριστικά την επιρροή του Deep State στην παγκόσμια οικονομία. ! 

Το σύστημα QFS δεν χειρίζεται κανένα νόμισμα, καθώς είναι μέρος του παλιού διεφθαρμένου συστήματος της κλίκας.

 Ο Πούτιν ανακοίνωσε επίσης ότι η GESARA είναι πλέον ενεργή για τη Ρωσία Τώρα που η Ρωσία και η Κίνα δήλωσαν ότι υποστηρίζονται από χρυσό, όλες οι χώρες θα ακολουθήσουν, ξεκινώντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες. "Και μετά θα ακολουθήσει όλη η Ευρώπη..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ,ΕΔΩ!ΛΑΜΠΡΑ!ΘΕΛΩ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΞΗ ΛΕΞΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ!ΦΡΑΓΚΑ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ;ΤΙ;ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΑ ΥΛΙΚΆ ΑΓΑΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΈΛΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΠΕΙΡΑΜΑ! ΠΕΙΡΑΜΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΛΙΝΚ ΚΛΟΝ ΜΠΛΙΝ ΜΛΠΟΜ ΚΑΙ ΠΟΥΦ!ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΕΣ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΈΣΕΙΣ...🧠🧬🙏

    ΝΗΛΣ ΧΟΛΓΚΕΛΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΕΛΠΙΣΜΈΝΗ ΤΟ ΠΕΡΊΕΡΓΟ ΘΑΤΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΠΕΛΠΙΣΜΈΝΗ...🤣ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.ΧΑΡΑ ΓΕΛΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ!

    ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΧΑΦΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις