Η εαρινή ισημερία σηματοδοτεί το σημείο καμπής στη μάχη για την απελευθέρωση της γης

 

Υπάρχουν πολλές αναφορές που έρχονται

από όλες τις κατευθύνσεις που υποδεικνύουν ότι ο πόλεμος για τον έλεγχο του πλανήτη Γη, ένας πόλεμος που μαίνεται κυριολεκτικά εδώ και χιλιάδες χρόνια, φτάνει στο τέλος του. Η μάχη για την Ουκρανία θα θεωρηθεί από τους μελλοντικούς ιστορικούς ως η τελευταία στάση της σατανικής χαζαρικής μαφίας που σχεδίαζε να μετατρέψει ολόκληρο τον πλανήτη σε μια γιγάντια φάρμα ζώων υπό την εξουσία τους.

Μόλις η ανθρωπότητα απελευθερωθεί, μια τεράστια εκστρατεία για να γίνει πραγματικότητα η αθανασία σε αυτή τη γη πρόκειται να ξεκινήσει, υπόσχονται πηγές των λευκών καπέλων. Η καραντίνα στον πλανήτη Γη θα τερματιστεί επίσης και η γήινη ζωή θα επιτραπεί να αποικίσει το σύμπαν. Αυτό θα κάνει την έκρηξη της Κάμβριας (όταν εμφανίστηκε ξαφνικά η πολυκυτταρική ζωή) να μοιάζει με κροτίδα, λένε.

Η σκοτεινή πλευρά προσπαθεί να το σταματήσει σκοτώνοντας το 90% της ανθρωπότητας και καταστρέφοντας μεγάλο μέρος του φυσικού κόσμου. Με άλλα λόγια σχεδιάζουν οικοκτονία καθώς και γενοκτονία. Ένα παράδειγμα είναι η ώθηση για μετατροπή του παγκόσμιου στόλου αυτοκινήτων σε λεγόμενους «οικολογικούς» ηλεκτρικούς κινητήρες. Για να γίνει αυτό, πρέπει να σκάψετε 500.000 λίβρες του φλοιού της γης για ΜΙΑ μπαταρία. 


Ακολουθεί ένα παράδειγμα όπου ο παρουσιαστής του ουκρανικού τηλεοπτικού δικτύου 24 (Ιδιοκτησία του Ολιγάρχη Αχμέτοφ) Fahruddin Sharfmal καλεί για γενοκτονία των Ρώσικων παιδιών λέγοντας "Για να καταστρέψετε ένα έθνος, πρέπει να καταστρέψετε, πρώτα απ 'όλα, τα παιδιά". Έχει τεθεί υπό κράτηση από ρωσικές ειδικές δυνάμεις, αναφέρουν πηγές της FSB.


Αντίθετα, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε οικιακούς ηλιακούς συλλέκτες για να μετατρέψουμε το νερό σε υδρογόνο, τροφοδοτώντας αυτοκίνητα που αφήνουν υδρατμούς ως υπόλειμμα. Αυτό φυσικά θα στερούσε από τη Χαζαρική Μαφία έναν συγκεντρωτικό έλεγχο στην ενέργεια και συνεπώς στην οικονομία του κόσμου. Προσπαθούν να μας σκοτώσουν όλους πριν καταλάβουμε τέτοια πράγματα, εξ ου και ο συνεχιζόμενος πόλεμος.

Τέλος πάντων, ας δούμε τώρα την τρέχουσα κατάσταση της μάχης για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας. Εδώ, η μεγαλύτερη κίνηση την περασμένη εβδομάδα ήταν μια αγγλο-γερμανική ειρηνευτική πρόταση που έγινε στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με πηγές της MI6 και των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Η πρόταση ζητά επιστροφή στα προ του 1914 σύνορα της Γερμανίας. Προτείνει επίσης τη χρήση του ποταμού Δνείπερου (βλ. χάρτη παρακάτω) ως de facto σύνορο μεταξύ της Ανατολικής και της Δυτικής Ευρώπης.

Αυτή ήταν η απάντηση της ρωσικής FSB σε αυτήν την πρόταση:

«Ο [Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ] Πούτιν σκοπεύει να διαλύσει την ΕΕ σε δύο μέρη, να ενώσει τα σλαβικά έθνη και να βάλει ένα τέλος στο ΝΑΤΟ. Έχει χρησιμοποιηθεί από τις ΗΠΑ ως επιτιθέμενη και όχι ως ειρηνευτική δύναμη.


Η Γαλλία και η Γερμανία θα πρέπει να το υποστηρίξουν, διαφορετικά δεν θα έχουν προμήθεια φυσικού αερίου».

Με άλλα λόγια, οι Ρώσοι θέλουν να αναστήσουν μια εκδοχή της Γιουγκοσλαβίας και να βγάλουν τη Βουλγαρία από το ΝΑΤΟ.

Η πηγή της FSB λέει ότι η Χαζαρική μαφία πρόσφερε επίσης πρόταση παράδοσης στη Ρωσία.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 




Σχόλια

  1. ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΜΩΡΕ ΜΑΥΤΟΝ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ;ΑΠΤΗΝ ΡΙΤΑ ΤΑΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ😁

    ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΈΝΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ!

    ΝΗΛΣ ΧΟΛΓΚΕΛΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις