Ξεκινούν ομαδική απεργία πείνας οι υγειονομικοί σε αναστολή – Μεγάλη συγκέντρωση χθες στην Αθήνα

 

Νέα μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά

των υποχρεωτικών εμβολιασμών με αφετηρία το πάρκο Ελευθερίας πραγματοποίησαν χθες οι υγειονομικοί σε αναστολή. Σήμερα ξεκινά και ομαδική απεργία πείνας έξω από το υπουργείο Υγείας....

“Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια γέφυρα επικοινωνίας, υπάρχει αδιαλλαξία από το Υπ. Υγείας, κάποιοι συνάδελφοι δυστυχώς θα προχωρήσουν σε απεργία πείνας, επιλέγοντας ένα ένδοξο θάνατο από την πείνα μπροστά στα σκαλιά του υπουργείου παρά έναν άδοξο και ατιμωτικό θάνατο ενός φτωχοποιημένου υγειονομικού επειδή δεν έκανε το εμβόλιο…”. 

Αυτά είπε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στην δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο επεμβατικός καρδιολόγος, Αργύρης Νταλιάνης.

 «Πολλοί από τους υγειονομικούς σε αναστολή βρίσκονται σε απόγνωση. Έχουν φτάσει στα όρια τους και περιμένουν στην ουρά για συσσίτια, άλλοι ψάχνουν ακόμη και στα σκουπίδια. Δεν μπορούν να συντηρήσουν την οικογένειά τους … σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό» είπε.

 

 ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΠΡΙΝ...ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΜΠΑΤΕ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΌΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜ.ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΣΑ,ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ.ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ; ΒΡΩΜΆΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΕΙΕΙ ΤΕΡΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΒΡΕ ΕΔΩ ΓΕΝΝΟΎΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΈΘΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ,ΠΟΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΜΑ ΘΑ ΠΕΙ ΦΕΡΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΜΟΥ;;;ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΚΑΝΑΝ ΕΜΠΟΡΙΟ!ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΆ!ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΕΣ! ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ;ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΤΡΕΛΑ ΒΛΑΚΙΑΣ ΧΑΖΑ!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΈΧΟΝΤΑΙ Ε ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ 🤮 ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΒΛΑΚΟΔΕΣ Η ΜΑΣΚΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΚΕΙ ΤΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΕΣ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΚΈΣ. 🤮ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ οι "ψεκες" ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΠΑΝ ΑΑΑ ΣΑΝ ΝΑΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΜΩΡΕ ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙΜΕΙΣ,Ε ΟΤΑΝ Η ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΑ ΠΈΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ε; ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΗ ΦΑΚΕΛΟΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...! ΑΦΟΒΑ!ΟΛΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ!ΤΑ ΠΟΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ...

    ΦΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι επειδη ειναι αντισυνταγματικα ποιος θα τους δικαιωσει?....Ποιο συνταγμα...?
      Οταν ο αλλος πειναει αλλα εσυ εχεις να φας δεν μπορεις να τον καταλαβεις αν δεν ερθεις στη θεση του...

      Διαγραφή
    2. Έτσι είναι. Αν δεν εισαι στην ίδια κατάσταση με τον άλλο δεν καταλαβαίνεις.
      Το θεμα ομως ειναι οτι και εδω εχουν κανει καλο παιχνίδι το συστημα. Διαιρεί και βασιλεύει.....Κοιτα κορωνοιο....
      Οταν κλεισαν την εστίαση άρχισε το κλάμα. Δεν βγαίνουμε, οι λογαριασμοί πονανε, οι εισφορες ο ΦΠΑ κλπ. Τα γνωστα. Τους δωσαν μερικα ψευτο επιδόματα και χαρηκαν γιατι τους εβαλαν στο χέρι ενα κωλοτηλεφωνο και τους ειπαν να κανουν τον τροχονομο στο ποιος μπαινει και ποιος βγαινει προκειμενου να δουλεψουν.
      Οταν ομως ειδαν οτι τους επιασαν κοροιδα και η αγορα δεν κινουνταν απο μερικους εμβολιασμενους αρχισε το κλαμα παλι. Οταν ομως τους εβαλαν να κανουνβτον χωροφυλακα ...τσιμουδια..Ετσι λειτουργουμε λοιπον...να κανουμε εμεις την δουλεια μας και ασε τους αλλους. Λες και ολη η Ελλαδα ειναι μονο η εστιαση. Τα αλλα τα μαγαζια ειναι διακοσμητικα....Καναν λοιπον και αυτους χωροφυλακες και ετσι τωρα ειμαστε ολοι χαρουμενοι... Σε αυτην την χωρα εχει γινει τετοια πληση εγκεφαλου στον τροπο σκεψης, στην παιδια, στις αρχες και τις αξιες οπου ενα εθνος χρειάζεται για να εχει ταυτοτητα. Ολα ειναι πειραγμενα. Ετσι δεν γίνεται δουλεια.
      Αυτοι η ανθρωπη χρισιμοποιηθηκαν και μετα τους πεταξαν σαν στημενες λεμονοκουπες. Μαζι τους θα προσθεσω και αλλους οπως...εργαζομενους σε ναυπηγεια..εργαζομενους σε βιομηχανιες ανθρωπους που ακόμα χασαν τα παντα απο φυσικα φαινομενα και περιμενουν μια αποζημίωση.....Εχουν αρχισει και μαζεύονται αρκετοι....Αλλα εχει χαθει η ορεξη δεν βρισκουμε ενα νοημα εναν λογο η αν θελετε ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ να αντιδρασουμε...Με τι ψυχολογια αλλωστε;
      Παρολα αυτα συντομα ολα θα αλλαξουν. Το πιστευω. Το νιώθω δεν ειναι μακρια....

      Ταριφας. Εβρο για Καστελόριζο μέσω Τουρκιας......

      Διαγραφή
  2. Sinomosiologe ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΕ ΔΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ,ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΎΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΑΜΙΣΘΟΙ ΚΛΠ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ.

    ΦΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ελληνική Δικαιοσύνη"!!!
      Το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρεις;
      Σε δίκη (εφετείο) ταλαίπωρος που πτώχευσε, δικαζόταν γιά χρέη στο δημόσιο, είχε προφυλακιστεί 18 μήνες και έπρεπε να αποφυλακιστεί σε 3 μέρες και είχε 4 παιδιά.
      Ξέρεις τι του είπε η πρόεδρος και η εισαγγελέας;
      "Αφού δεν έχεις λεφτά, τι ήθελες να κάνεις 4 παιδία;"!!!!!
      Οι σκρόφες οι σκατόψυχες δεν τον ρώτησαν τίποτε άλλο!!!
      Και τους είπε ότι τα παιδιά τα έκανε όταν είχε λεφτά...και οι βρωμιάρες αρνήθηκαν να τον αποφυλακίσουν, μόνο και μόνο για να μείνει μέσα άλλες 3 μέρες!!!!
      Αν δεν έχεις μπει σε δικαστήρια και δεν ξέρεις τι παίζεται, καλύτερα να μην μιλάς.
      Τι να πούμε; Έβγαλαν τα μνημόνια "συνταγματικά", αθώωσαν τον γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ με τα μαγειρεμένα στατιστικά στοιχεία, βρήκαν εντάξει την συμφωνία των Πρεσπών και και και ο κατάλογος ατελείωτος...
      Για ποιά δικαστήρια λες;;;;
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  3. ΑΝΤΙΓΟΝΗ. ΛΕΩ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΑΣ!ΤΟ ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΟΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΥ ΓΝΏΣΗ ΝΟΜΙΚΑ ΚΛΠ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΧΡΟΣΤΟΥΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΞΈΡΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟΠΙΑΣΕΣ;ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΥΦΛΟΣΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΕΓΟΡΟΙ

    ΦΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις