SOUND OF FREEDOM....!!!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "BREAK THE SILENCE SAVE THE CHILDREN JIM CÁVIEZEL SOUND OF FREEDOM AN ALEJANDRO. MONTEVERDE FILM AN EDUARDO VERASTEGUI PRODUCTION c MINGSOON" 
 
Αυτός είναι ο Timothy Ballard ο εφιάλτης των αρπακτικών των παιδιων και διευθύνων σύμβουλος της Operation Underground Railroad.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
 
Σας έχω ξαναγράψει για το υπέροχο έργο που εκτελεί μαζί με την τεράστια ομάδα εθελοντών, την πλήρη υποστήριξη του Donald Trump και την μεγάλη συμμαχία που αποτελείται από συνεργασία αστυνομικών και ειδικών πρακτόρων σε πολλές χώρες.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
 
Ο Tim Ballard γύρισε τη ζωή του σε ταινία η οποία έχει να κάνει με την σκληρή αλήθεια της μάστιγας του εμπορίου παιδιων και και όλα τα σκηνικά της ταινίας έχει να κάνει με πραγματικά γεγονότα. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, παιδί και κείμενο
 
Αυτή τη στιγμή ο Tim Ballard αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα από την κλίκα ως προς τη προβολή της ταινίας όπου ο ίδιος είναι ο πρωταγωνιστής...
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει ""6 million children worldwide are in some form of slavery. Together, you and dÃTERRA have helped us tremendously to find these kids." -Tum Ballard Founder CEO Operation Underground Rairoad dÃTERRA"
 
Η ταινία Sound of Freedom θα είναι μια γροθιά στο στομάχι μας και στη συνείδησή μας...
 
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εξωτερικοί χώροι
 
Καλή επιτυχία κύριε Tim Ballard και σας ευχαριστώ πολύ για την τόση αγάπη που δίνετε και σκορπάτε στον κόσμο. Ο Θεός να σας ευλογεί!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις