ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ....!!!

Παλαιστίνη: Απορρίπτει τους όρους του Ισραήλ η Χαμάς | ΣΚΑΪ 

Χωρις να θελω να υπερασπιστω

το Ισραηλ και τους Εβραιους και φυσικα κανενας που με ξερει δεν μπορει να μου το χρεωσει αυτο ...

Μαλλον για αντισημιτη με χρεωνουν μιας και συχνα πυκνα εναντιωνομαι στην παραμυθα που εχουν πουλησει χρονια ωστε να μην τους πειραζει κανεις.

Οπως επισης ξερω πολυ καλα και τους Αραβες...πολυ περισσοτερο απ οτι μπορειτε να φανταστειτε και πιστεψτε με  καμία αξία δεν δίνουν στην ανθρώπινη ζωή. Πάνω από όλα η ιντιφάντα και η τζιχάντ.

Ομως για να ειμαι αντικειμενικος τους Ισραηλιτες τους παραδεχομαι σε πολλα πραγματα.

Οι εγκληματίες της Χαμάς θυσιάζουν τους δικούς τους πολίτες στον βωμό της προπαγάνδας. 

Το Ισραήλ ποτέ δεν χτυπάει τύφλα. "Αναγνώριζουν" κτίρια που είναι αρχηγεία της Χαμάς ή αποτελούν βάση εκτόξευσης ρουκετών. 

Προειδοποιούν ώρες πριν όσους είναι μέσα να το εγκαταλείψουν. Μετά ρίχνουν μη εκρηκτικό προειδοποιητικό βλήμα και τέλος επιτίθενται στο στόχο. 

Ο μόνος τρόπος να υπάρξουν θύματα είναι αυτό που κάνει η Χαμάς. Να στιβάζει γυναικόπαιδα ως ασπίδα. Υπάρχουν φυσικά και τυχαία θύματα στην Ισραηλινή πλευρά από τις τυφλές ρουκέτες. 

Γενικά ο Παλαιστινιακός λαός έχει βρει τον μπελά του από τις πρακτικές της Χαμάς. Να μην αναφέρουμε καν που πάει η ανθρωπιστική βοήθεια.

Αν καποιος εχει επισκευθει την Παλαιστινη ξερει πολυ καλα τι λεω. Αν μιλησει με τους ντοπιους Παλαστινιους θα καταλαβει πολλα.Η χαμας που θεωρητικα ειναι η ενοπλη πολιτοφυλακη αλλα ολοι ξερουν οτι ουσιαστικα ειναι η κυβερνηση.Κανενας πρωθυπουργος στην Παλαιστινη δεν μπορει να σταθει χωρις τη στηριξη της Χαμας.

Οι περισσοτεροι πολιτες της Παλαιστινης δεν την αποδεχονται αλλα υπο το φοβο των οπλων σκυβουν το κεφαλι.

Να μην ξεχναμε επισης οτι η Χαμας ποτε δεν εφαρμοσε τις συμφωνιες απο τις διαπραγματευσεις που ουσιαστικα η ιδια υπεγραφε.Μιλαμε για συνεχεις διπραγματευσεις απο το 1997 και συνεχεις αθετησεις των συμφωνηθεντων.

Ειναι πολυ απλο...αν υπηρχε ηρεμια η Χαμας θα εχανε μεγαλο μερος της δυναμης της και της επιρροης και το βασικοτερο γι αυτους τις τρελες χορηγιες απο το Καταρ και την προμηθεια οπλων και πυρομαχικων απο την Τουρκια. 

 Δύσκολο βεβαια να πολεμήσεις την καραμέλα που μας πουλάει χρόνια τώρα η αριστερίλα με τους "καταπιεσμένους άραβες αδερφούς μας" που θα μας έκοβαν ευχάριστως το άπιστο κεφάλι μας αν είχαν την ευκαιρία.

Φυσικα δεν μιλαω για την πλειονοτητα του Παλαστινιακου λαου που ειναι ενας φιλοξενος και ταλαιπωρημενος λαος .

Η πικρη αληθεια ειναι οτι εχουν υποφερει περισσοτερο απο τους δικους τους που τους νοιαζει μονο το χρημα η εξουσια και ο Αλλαχ παρα απο τους γυρω λαους.

Ποιος μπορει να διαψευσει οτι υποχρεώνουν άμαχους με παιδιά να βρίσκονται στις βάσεις εκτόξευσης ρουκετών, ώστε όταν δεχθούν αντίποινα, τα ισλαμόφιλα ΜΜΕ να δείξουν νεκρά και τραυματισμένα παιδιά και όλοι οι "ευαισθητούληδες" να πουν "κοίτα τι κάνουν οι εγκληματίες Ισραηλινοί"...?

 Κι οι αφελείς να καταπιούν το δόλωμα....

Να μην ξεχναμε επισης οτι απο πλευρας γεωπολιτικης το Ισραηλ ειναι το μονο αναχωμα στην περιοχη που εναντιωνεται στον επεκτατισμο του Ισλαμ.

Οπως επισης δεν πρεπει να ξεχναμε οσο και να μην μας αρεσει αυτο....την εχθρα που εχει με την Τουρκια και ποσο βολικο θα ηταν για εμας να εχουμε "καλους συμμαχους" μια τετοια στρατιωτικη δυναμη σ εναν επερχομενο πολεμο με τους Ισλαμιστες Μογγολους.

Δεν λεω οτι οι Ισραηλινοι ειναι "αγιοι"...ισα-ισα...

Ομως κανουν καλα αυτο που πρεπει για την πατριδα τους και τους πολιτες της.

Γι αυτο εγιναν "τεραστιο" κρατος αν και μικρο σε εκταση και πληθυσμο.

Τους ενοιαζε παντα μονο η ευημερια του κρατους τους οσο κυνικο και να ειναι αυτο.

Δε δεχθηκαν ποτε λαθρομεταναστες(ισως ελαχιστους αλλα αυστηρα ελεγχομενους)

και κυνηγησαν οποιαδηποτε ΜΚΟ πηγε να φτιαχτει στη χωρα.

Αν δεν σας αρεσουν αυτα που γραφω δεν πειραζει...προσωπικη αποψη ειναι και φυσικα δεν μπορει να ειναι αποδεκτη απ ολους.

Απολαυστε εδω λοιπον ενα κρατος που απο χωρα εγινε μια τεραστια ΜΚΟ που 

μαστιζεται απο λαθρολαγνεια κι επιλεκτικη υπερασπιση ανθρωπινων δικαιωματων

κι εχει την Παγκοσμια αποκλειστικοτητα στο να εχουν ολοι εδω δικαιωματα εκτος

απο τους γηγενεις κατοικους. 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. Πολύ σωστή η ανάλυσή σου, ειδικά το ψυχογράφημα των Αράβων. Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς σε όλον τον κόσμο δεν τους γουστάρει, δηλαδή τη προσωπικότητά τους. Τους έχει κάνει η θρησκεία τους και η καταπίεση που τρώνε στη χώρα τους προβληματικά και κομπλεξικά άτομα.

    ΟΜΩΣ μπορεί να μην επιτρέπει το Ισραήλ στις ΜΚΟ να δράσουν στο έδαφός του, αλλά δημιουργεί ΜΚΟ που δρουν σε άλλες χώρες. Προ καιρού είδαμε βίντεο με ισραηλιτική ΜΚΟ να υποδέχεται και να καθοδηγεί λάθρο στη Λέσβο.

    ΕΠΙΣΗΣ το Ισραήλ κατέκτησε και προσάρτησε παλαιστινιακά εδάφη και όχι το αντίθετο. Και αυτό έχει κεφαλαιώδη σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρα καταληγουμε σε αυο που εγραψα.....οτι εστω και κυνικα τους νοιαζει μονο το κρατος τους

      Διαγραφή
    2. Μακάρι η εγχώρια πολιτική μας να υπερασπιζόταν τη χώρα μας, όπως υπερασπίζεται η ισραηλίτικη πολιτική το Ισραήλ. Θα μεγαλουργούσαμε.

      Ξέχασα να αναφέρω ότι η Παλαιστίνη παίρνει άφθονες χρηματικές επιδοτήσεις από χώρες και οργανισμούς (εκτός των αραβικών), αλλά αυτές τις διαχειρίζεται η διεφθαρμένη πολιτική ηγεσία τους, που ίσως και να τη βολεύει αυτή η κατάσταση.

      Διαγραφή
  2. Και μην ξεχναμε οτι τελικος τους σκοπος ειναι η κυριαρχια σε ολους τους λαους της γης και ιδιαιτερως ο αφανισμος απο προσωπου γης του μεγαλυτερου εχθρου τους, συμφωνα με δικα τους λογια, των Ελληνων. Μην ξεχναμε οτι λαος Θεοκτονος δεν ειναι οι Αραβες. Επισης τα προσκυνηματα στους Αγιους Τοπους, οι Παλαιστινιοι και οι Αραβες τα κρατησαν ορθια. Και θα αντιστρεψω αυτο που ανεφερες συνομοσιολογε και θα πω οτι οι Αραβες ειναι το τελευταιο αναχωμα στον Σιωνισμο, την μαστιγα της ανθρωποτητας. Ωστοσο θα συμφωνησω μαζι σου οτι κανουν κυριολεκτικα τα παντα για να κρατησουν ορθιο το κρατος τους πραγμα αξιεπαινο, κατι που εμεις οι νεοψευδελληνες αποτυχαμε παταγωδως.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ13 Μαΐου, 2021 23:18

    ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΩΤΑΤΟ.
    ΕΑΝ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ,ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ .
    ΑΛΛΟ ,ΟΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΜΠΑΛ ΕΛΙΤ ,ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ .
    ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ,ΤΟ ΚΛΩΤΣΑΕΙ .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ .
    ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Η ΚΑΜΠΑΛ .ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ .
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ : ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΕΝΕΚΙΕ ΛΑΔΙ .
    ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ,ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ,Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ .
    ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ,ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΣΤΑ .
    ΤΩΡΑ ,ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΧΑΜΑΣ ,ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ .
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ .
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΟΙ ΑΜΟΛΥΣΑΝ ΣΠΙΘΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ,ΕΣΤΩ ΜΕΡΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ .
    ΘΥΜΑΣΘΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ EVER GREEN ; ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ;
    ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΕ ΤΕΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΣΕ ΙΣΛΑΜΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ .
    ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΜΟΣΤΡΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ,ΠΙΣΩ Η ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ .
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ,ΟΤΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ .
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ .
    ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΩΤΑΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ,ΝΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΠΡΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΗΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν ο Πιλατος απευθυνθηκε στον οχλο και τους ειπε οτι δεν εβρισκε καποιο ενοχοποιητικο στοιχειο για τον Ιησού, αυτοι ωρυονταν να Τον σταυρωσουν. Τοτε ο Πιλατος τους απαντησε οτι το αιμα αυτου του αθωου να κρεμεται στα κεφαλια τους. Και αυτοι το προχωρησαν και ειπαν "το αιμα Του στα κεφαλια μας και στα παιδια μας" αν θυμαμαι καλα. Γι' αυτον τον λογο δεν μπορει να υπαρξει ειρηνη στον πλανητη με τετοιους.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις