ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

 

Πίσω στις 30 Νοεμβρίου 2020, ο ελεγκτης

των εκλογών της κομητείας Maricopa Jan Bryant κατέθεσε ενώπιον του νομοθετικού σώματος της Αριζόνα.

Ο Jan έχει ένα ισχυρό βιογραφικο διαχείρισης έργων.

 Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που παρακολούθησε κατά τις εκλογές του 2020 στην κομητεία Maricopa της Αριζόνα. Ο Jan είπε στις 30 Νοεμβρίου 2020 ότι οι αξιωματούχοι της κομητείας της Maricopa ΔΕΝ ελεγχαν ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ! Οι υπάλληλοι της Dominion, John και Bruce το εκαναν....!!!

Η μαρτυρία του Jan θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί οι αξιωματούχοι της κομητείας της Maricopa δεν έχουν κωδικούς πρόσβασης διαχειριστή ή πρόσβαση στα μηχανήματα ψηφοφορίας Dominion. Ο Jan κατέθεσε με ορκο ότι το προσωπικό της κομητείας, ούτε καν το προσωπικό πληροφορικής δεν είχε πρόσβαση στα μηχανήματα ψηφοφορίας και ότι οι υπαλληλοι της Dominon με φορητό υπολογιστή υπολογιστή ελεγχαν τα παντα απο την αίθουσα καταμέτρησης.

Ο Jan εργάστηκε 6 μέρες στο MCTEC, έχει MBA και προυπηρεσια διαχείρισης έργου σε πολλους τομεις της συγχρονης τεχνολογίας.

BREAKING… AZ Audit Director Ken Bennett: Dominion Refuses to Comply with Subpoena and Turn Over Password to Their Maricopa County Machines

 

Jan Bryant:… Ηθελα να σας πω ότι έχω ένα αρκετά ισχυρό υπόβαθρο τεχνολογίας και διαχείρισης έργων.  Ήμουν στο κέντρο διαλογής (MCTEC). Γνωρίζετε...το γυαλί (τοίχο) και τους διακομιστές σε ένα γυάλινο δωμάτιο. Όλοι οι υπολογιστές ηταν συνδεδεμενοι σε ένα μόνο καλώδιο οπως μπορείτε να δείτε. Οι υπάλληλοι της Dominion ήταν οι μόνοι που χρησιμοποιούσαν κάποιον από αυτόν τον εξοπλισμό.

Ημουν στο κέντρο διαλογής έξι διαφορετικές ημέρες. Εναλλαξ βαρδιες ημέρας και νύχτας. Και κανένας υπάλληλος της κομητείας, κανένας IT, κανένας άλλος δεν άγγιξε κανένα από το λογισμικό. Αυτοί (Dominion) έκαναν όλη την εκπαίδευση για τους κριτές, έκαναν όλες τις αναφορές. Και έτσι το ανέφερα την πρώτη μου μέρα στο δωμάτιο. Είπα ότι αυτό δεν φαίνεται σωστό, ως ενα άτομο με το ιστορικό και την εμπειρια μου. Ποτέ ουτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα έδινα τα πιο σημαντικά πράγματα της εταιρείας μου σε κάποιον άλλο. Και υπάρχουν μόνο δύο τύποι (Dominion's Bruce & John) και είχαν πλήρη έλεγχο των πάντων.

Οι ακριβείς καλπες που θα επιλεγουν για τον εξουσιοδοτημένο έλεγχο του 2% αποφασίστηκαν από το προσωπικό της Dominion, χρησιμοποιώντας το λογισμικό EMS τους όχι τυχαία.

Το άλλο πράγμα που ήθελα να καταθεσω. Την τελευταία εβδομάδα που μετρούσαν ψηφοδέλτια, μπήκα νομίζω την Τρίτη. Όταν είχα φύγει την Παρασκευή,ΔΕΝ παρατηρούσα ότι υπήρχε ένας φορητός υπολογιστής στο δωμάτιο πίσω από τον (γυάλινο) τοίχο, στον οποίο εργαζόταν ο «John» ο υπάλληλος Dominion. Όταν ήρθα την Τρίτη και περπατούσα εκεί που έκαναν την ψηφοφορία με το χέρι, παρατήρησα ότι ο φορητός υπολογιστής ηταν εκεί και ο John εργαζόταν πάνω του. Δεν είναι ένα ασφαλές δωμάτιο εάν φέρνετε ένα φορητό υπολογιστή μέσα και έξω από ένα δωμάτιο. Ποιος ξέρει τι συνέβη εκεί. Κάθε ένας από τους 50 επιτραπέζιους υπολογιστές που βρίσκονταν εκεί είχε μια σειρά από θύρες USB στο πλάι του. Έτσι, θυμώνω όταν ακούω κάποιον από τους ηγέτες μας να λέει «Ω, είναι ασφαλές, τίποτα δεν μπορεί να εισέλθει ή να βγει». Αυτό δεν είναι αλήθεια. Θα σας πω ότι είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Λένε οι μάρτυρες, λένε οι ελεγκτές, αλλά το σύστημα των αρουραίων δεν παίζεται. Εδώ ταιριάζει ο στίχος: «το παιχνίδι είναι (ήταν) στημένο και από πριν ξεπουλημένο»
    ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ της Maricopa υπηρετεί την cabal. Μόλις δημοσιεύτηκε η απόφαση της Εισαγγελίας της κομητείας ότι δεν μπορεί να παράσχει πρόσβαση των ελεγκτών στα routers και τους κωδικούς πρόσβασης στα μηχανήματα της dominion.
    Στο τέλος του εγγράφου της απόφασης της Εισαγγελίας, αναφέρεται ότι κοινοποιείται επίσης στον Σερίφη της Maricopa. Από το άρθρο παρέχεται η πληροφορία, ότι το εν λόγω άτομο, χρηματοδοτήθηκε το 2016 από τον Σόρος για τα έξοδα προεκλογικής εκστρατείας.
    Όλα τα κ@λόπαιδα της cabal σε δράση... δεν υπάρχει περίπτωση να βγει η αλήθεια για την κλοπή των εκλογών, παρά μόνον να υπάρξει αφύπνιση περισσοτέρων ατόμων, πληροφορούμενοι τα γεγονότα.
    Και βέβαια η επέμβαση του στρατού να γίνει άμεσα... τέλος.

    https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/outrageous-acts-maricopa-county-attorney-claims-cant-provide-routers-passwords-auditors-questionable/

    ΖΕΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις