ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΑΡΙΖΟΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Η κομητεία της Αριζόνα που θα μπορούσε να αποφασίσει το μέλλον του Τραμπ –  και της Αμερικής - ΤΑ ΝΕΑ 
 
Γερουσιαστής της Αριζόνα ξεκαθάρισε στο τμήμα δικαιοσύνης του Μπαιντεν
 
« Θα πρέπει να παραμείνετε μέσα στα πλαίσια 
 
της δικαιδοσίας σας. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Arizona Senator Brings The Heat. Tells Biden's DOJ To Stay Out Of Audit Process Or Else Face Jail Time... Posted by Centipede Nation Staff on May SffoMay 6, 2021 5:24 am f"
 
Μην αγγίξετε την διαδικασία
 
 καταμέτρησης των ψήφων στην Αριζόνα ή τις μηχανές 
 
εκτός και αν θέλετε να καταλήξετε σε φυλακή της Αριζόνα».

Μπορεί να είναι εικόνα μοτοσικλέτα και κείμενο που λέει "Wendy Rogers @WendyRogersAZ 'Justice' Department -you need to stay in your lane. Do not touch Arizona ballots or machines unless you want to spend time in an Arizona prison. Justice Department raises concerns with audit azmirror.com" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Πρόβα πολέμου: Έπληξαν τις ενεργειακές υποδομές των ΗΠΑ- Έθεσαν εκτός λειτουργίας τον μεγαλύτερο αγωγό μεταφοράς καυσίμων! Και άλλα νέα από το….. μέτωπο…..
    .
    Ο ΛΙΝ ΓΟΥΝΤ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ……
    .
    ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ Ο CHARLES LIEBER, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΩΝ GATES KAI ROCKEFELLER, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΧΑΝ…

    .
    EΡXETE H ΩΡA TOYΣ??????
    https://nikolaosanaximandros.gr/prova-polemou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις