ΣΟΚ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΟΥΒΕΛΑ -ΖΗΤΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ. Μπορεί να έχουν σοβαρότατες παρενέργειες σε βάθος χρόνου και κάποιος να πεθάνει δέκα χρόνια νωρίτερα από ότι ήταν να πεθάνει.

 

Ο καθηγητής Κούβελας, μιλώντας στον

τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα της Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι όλα τα MRNA εμβόλια, μπορεί να έχουν σοβαρότατες παρενέργειες σε βάθος χρόνου και κάποιος να πεθάνει δέκα χρόνια νωρίτερα από ότι ήταν να πεθάνει.Κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει τους εμβολιασμούς για το καλοκαίρι, αφού μόνιμη ανοσία ή τείχος ανοσίας, δεν μπορεί να επιτευχθεί με τους κορωνοϊούς. 

Είπε επίσης ότι τις θρομβώσεις δημιουργεί η ακίδα του ιού, την οποία παράγουν τα εμβόλια. Είπε χαρακτηριστικά μάλιστα ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να μαζέψει τα εμβόλια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ο οποιος εχει κανει και τις 2 δοσεις του εμβολιου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, μου απάντησε ο ανώνυμος 14 Μαΐου, 2021 18:46 παρακάτω.

      Διαγραφή
  2. Έκανε ο Κούβελας το εμβόλιο; Γιατί σκούζει λοιπόν; Μήπως είναι κι αυτός λαγός; Εδώ ολόκληρος Ιωαννίδης, παγκοσμίου φήμης, λέει πως είναι απαραίτητο το μπόλι στους άνω των 70...Σκέτη απογοήτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Εγώ εκανα και τα δύο....στην επιστήμη ποτε δεν πας σίγουρα....." ΑΙΝΤΕ... δεν τα τρωγαν στραγάλια καλλίτερα οι γονεις του; βάλτε το ταψί του παιδιού τώρα να φάει γιατί φαίνεται παραδουλεμένο. Η κλωσσα τώρα φοβάται να κάνει το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αναφέρει οτι έχει εμβολιαστεί στο video, αν το δεις προσεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ.
      Δεν είχα δει το βίντεο.
      Ξεφτίλας, αν λέει αλήθεια ότι έχει κάνει 2 φορές το εμβόλιο.
      Τελικά όποιος βγαίνει είναι δικός τους, δεν αφήνουν τυχαία ανθρώπους να μιλήσουν στο γυαλί.

      Το ενδιαφέρον της συνέντευξής του είναι ότι πρότεινε αναστολή των εμβολιασμών, φαίνεται ότι θέλουν να κάνουν γυριστρούλα τη δουλειά. Ίσως φοβούνται ποινικές ευθύνες.

      Διαγραφή
  5. Ο τσινεντόλιθος και το τούλο μιλάνε για τοίχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καθηγητης απανταει ΝΑΙ στην ερωτηση της δημοσιογραφου αν εκανε και τις δυο δοσεις του εμβολιου!!!
    Και ολη η προηγουμενη κουβεντα εστιαζεται στον κινδυνο απο τους εμβολιασμους!!!!! Ο καθηγητης χρειαζεται επειγοντως νοσηλεια σε ψυχιατρειο και οχι η 42χρονη γιατρος που εσωσε την ζωη μερικων ανθρωπων.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις