O ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΔΩ

Δώστε «άδεια» στον εαυτό σας να δει τα πράγματα κάπως αλλιώτικα... -  Euepixeirein 
 
Φίλοι μου....
Ο σκοπός των αναρτήσεων δεν είναι να επηρεάσουν εκείνους που με παρακολουθούν, αλλά να δώσουν την ευκαιρία σε ολους να δουν τον κόσμο από διαφορετική οπτική γωνία. 
 
Ο καθένας κάνει την επιλογή του...αλλωστε ενηλικος ειναι για ολα και οχι μονο γι αυτα που τον βολευουν...
 
Αναγκάστηκα να μπλοκάρω κάποιους που εκαναν εριστικα και υβριστικα σχολια και αν χρειαστει θα το ξανακανω !!! 
 
Επαναλαμβάνω (για όσους είναι καινούργιοι εδώ) ότι αναρτώ ότι θέλω και οτι νομιζω εγω.
 
Εαν δεν τους αρεσουν οι αναρτησεις μου μπορουν απλα να φυγουν ...εξαλου δεν τους καλεσα ..επιλογη τους ηταν να ερθουν εδω !!!
 
Αντιλαμβανομαι οτι δεν αντικατοπτρίζουν όλες οι αναρτήσεις τις ιδέες και τις απόψεις ολων και ειναι λογικο !!!
 
Σεβομαι την αντιπαραθεση και ομολογω οτι καποια αρθρα αναρτωνται για να υπαρξει κουβεντα και ο καθενας να πει τη γνωμη του η οποια αν δεν ειναι αναρμοστη θα ειναι απολυτως σεβαστη.
 
Απλα καλο ειναι να βλεπουμε το καθετι απο πολλες πλευρες και διαφορετικες οπτικες γωνιες !!! 
 
Επισης ουτε συμβουλες μπορω να δωσω ...ο καθενας εχει κριση και αποψη ...οποτε πορευεται οπως αυτος θεωρει οτι ειναι σωστο για αυτον !!!
 
Όποιος προσβάλει εμένα ή άλλους μπλοκάρεται !!!
 
Και κατι τελευταιο.... Αναρωτιεμαι αν τετοιο υβρεολογιο και τετοια κακια σε καποια σχολια η μυνηματα που δεχομαι προερχεται απο τα παιδικα τους τραυματα η απο την πολυ μοναξια...

Οπως και να ειναι τα πραγματα...ειλικρινα λυπαμαι πολυ....







SINOMOSIOLOGOS
 

 

Σχόλια

  1. Αστυνόμος Μπέεεκας09 Μαΐου, 2021 23:57

    Τά τελευταία χρόνια έχω συνειδητοποιήσει, πιό πρίν δέν μέ ενδιέφερε, ότι μία πολύ μεγάλη μερίδα τού κόσμου ταυτίζεται μέ τήν εξουσία καί τόν λόγο της. Υπερασπίζονται μέχρι τελικής πτώσεως καί τήν τελευταία επιλογή της. Κάποιοι από αυτούς πού αισθάνονται καί πιό δυνατοί γίνονται επιθετικοί. Έχω ακούσει αρκετές φορές καί προσωπικά νά αποκαλούν εκτός από ψέκες καί ηλίθιους όσους δέν πιστεύουν τόν Ευαγγελάτο καί τό σινάφι του. Τό μόνο σίγουρο είναι ότι έρχονται περίεργες μέρες πού θά θυμίζουν τό μίσος τού εμφυλίου. Εύχομαι νά κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνωμοσιολόγε, τα έχεις πει τόσες φορές.
    Για ποιον λόγο χρειάζεσαι να απολογείσαι κάθε τόσο ;
    Δικό σου είναι το μπλογκ, εσύ βάζεις τους κανόνες, αυτό είναι ξεκάθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι απολογια φιλε μου....Ειναι επικοινωνια και απαντησεις στα σχολια και τα μειλς που παιρνω που φυσικα εσυ δεν μπορεις να γνωριζεις το περιεχομενο τους

      Διαγραφή
  3. Χριστος Ανεστη Αδερφε!Οποιος δεν μπορει να νιωσει αγαπη,ενδιαφερον αλτρουισμο ειναι διοτι εχει εισπραξη πολυ φοβο στην ζωη του!Μην αποκλεισεις κανεναν !Κανοντας αυτο του ενισχυεις τον φοβο!Συγνωμη αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά 'ξήγησε συνέχισε... η πληροφορηση είναι το παν...απλα ορισμένοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι κάποια πράγματα που πίστευαν δεν υφίστανται σ'ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράφω για πρώτη φορά.Φιλε μου μην μασάς... Συνέχισε την αποστολή σου .Να είσαι καλά και σε ευχαριστούμε από καρδιάς για τον αγώνα πού κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστουμε για οσα μας δινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χριστός Ανέστη..Η αλήθεια πονάει..Δεν είναι για όλους..Αν δεν έχει αφυπνιστεί κάποιος μέχρι τώρα, δεν θα συμβεί ποτέ..Το διαίρε και βασίλευε είναι πάντα αλάνθαστος κανόνας και πάντα υπέρ της εξουσίας..Καλή λευτεριά σε όσους αντιλαμβάνονται και εκτιμούν την αξία της...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μή σε νοιάζει φίλε Συνωμοσιολόγε, το μπλόγκ σου πρωτίστως έχει σκοπό την εξωσυστημική ενημέρωση αναγνωστών στα κοινωνικά θέματα, ξεκίνησε χωρίς εμάς τους σχολιαστές και εύχομαι να συνεχίσει την καλή και επίπονη δουλειά, μέ ή χωρίς εμάς άν δεν διαθέτουμε στοιχειώδεις κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς μεταξύ μας. Οπότε κανένας τέτοιος σχολιαστής δεν θα λείψει, ούτε το μπλόγκ έχει την ανάγκη του για να υπάρξει. Κάθε ιστολόγιο διαλέγει τους αναγνώστες του βάσει της ύλης που δημοσιεύει και ανάλογοι θα είναι και οι σχολιαστές του. Οι υπόλοιποι έχουν να διαλέξουν άπειρες ιστοσελίδες του δικού τους ειδικού βάρους. Αυτά και προχώρα με όρεξη την καλή δουλειά. Σ’ ευχαριστούμε.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κωνσταντινε , εφαρμόζουν με επιτυχία όλων των ειδών πειράματα συμπεριφοράς (asch, milngram etc). Είναι γεγονός ότι 9/10 θα πάταγαν το κουμπί με το θανατηφόρο ηλεκτροσόκ...εδώ και μια βδομαδα ακούω δεξιά και αριστερά για ξαφνικά θανατικά...παρακολουθώ τους αντιψεκες σαστισμένους αλλά ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ δίνουν δικαιολογίες...ξέρεις τι νιώθω φίλε;;;; Δυστυχώς....ΑΠΑΘΕΙΑ!
    Xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις