Ο Μ.PENCE ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

 

Ο πρώην αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς

πυροβοληθηκε στο στήθος στις 14 Απριλίου καθώς αυτός και ένας άγνωστος άνδρας που ηταν μαζι του προσπάθησαν να ξεφύγουν από τις Ειδικές δυνάμεις που είχαν αναλάβει να τον συλλάβουν και να τον οδηγησουν στην Στρατιωτικη Δικαιωσυνη συμφωνα με αυτα που περιγράφονται σε σφραγισμένο κατηγορητήριο 

Οι επίσημες κατηγορίες συντάχθηκαν αφού ο Πενς βοήθησε τους υπαλλήλους του Deep State να νομιμοποιήσουν την προεδρία του Μπάιντεν στην πιστοποίηση των Εκλεκτορων στις 6 Ιανουαρίου και αφού ο Τραμπ είχε λάβει αδιάσειστα στοιχεία που συνδέουν τον Πενς με μια συνωμοσία για να τον ανατρέψει.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η πρώτη απόπειρα σύλληψης του Πενς πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου όταν οι Ειδικές Δυνάμεις τον εντοπισαν σε μια απομακρυσμένη βιλλα στην έρημο της Ιντιάνα, όπου πιστεύεται ότι κρύβοταν. Οταν οι διωκτες του ξεκινησαν την εισβολή, ο Πενς έφυγε στο δάσος λίγα λεπτά πριν οι Ειδικές Δυνάμεις εισβαλλουν στη βιλλα. Εξαφανίστηκε στο σκοταδι και κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη για πάνω από ένα μήνα.

Στις 14 Απριλίου, ρεπορταζ ανεφερε ότι ο Πενς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για εμφύτευση βηματοδότη στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Inova Fairfax στο Church Falls, Va. Αυτό ειναι ενα παραμύθι, "για τα ματια του κοσμου" που αποσκοπεί στην απόκρυψη μιας συνάντησης που σχεδόν τελείωσε το ειδος της που ειχε ως τωρα ο Πενς, δήλωσε μια εμπιστευτική πηγή που εμπλέκεται στον πόλεμο του Τραμπ εναντια στο Βαθύ Κράτος. 

Στις 13 Απριλίου, ο Τραμπ και οι στρατιωτικοί έλαβαν αξιόπιστες πληροφοριες που υποδηλώναν ότι ο Πενς και ένας άγνωστος αντρας βρισκονταν στο ξενοδοχείο της Κοινοπολιτείας στο Ρίτσμοντ της Βαλ. Ο Πενς φέρεται να είχε διαβαθμισμένα στρατιωτικά έγγραφα που είχε κλέψει από τον Λευκό Οίκο πριν από τις 20 Ιανουαρίου.

"Δεν ξέρω τη φύση του υλικού, αλλά πιστεύεται ότι ο Πενς σκόπευε να τα "πουλησει" στον Μπάιντεν. Ο Τραμπ έλαβε επιβεβαίωση ότι ο Πενς ήταν πράγματι στο ξενοδοχείο και ειδοποίησε αμέσως τον στρατό ο οποιος δεν πρόκειται να αφήνε τον Πενς να φύγει ξανά. "

Το πρωί της 14ης Απριλίου οι Ειδικές Δυνάμεις, που ηταν μεταμφιεσμενοι σε υπαλληλους του ξενοδοχειου, εμαθαν μέσω του αληθινου προσωπικού ότι ένας άνδρας που ταιριάζει με την περιγραφή του Πενς και ένας Ασιάτης  είχαν κάνει check in στις 12.

"Οι Ειδικές Δυνάμεις χωρίστηκαν σε ομάδες. Κάποιοι έμειναν στο κεντρικο λόμπι, ενώ άλλοι πήγαν στον επάνω όροφο. Ένας στρατιώτης είπε ότι ήταν υπηρεσία δωματίου και μετά άκουσε αυτό που ονόμασε πανικοβλημένες φωνές από μέσα. Είχε αποκτήσει ένα κύριο κλειδί, ξέρετε, αυτά τα πράγματα που μοιάζουν με πιστωτικές κάρτες που ξεκλειδώνουν τις πόρτες και μπηκαν στο δωμάτιο. Ο Πενς και ο άλλος άντρας φορούσαν και οι δύο μπουρνούζια. Ο ασιατης άντρας άρπαξε ένα πιστόλι με σιγαστηρα από ένα τραπέζι και πυροβόλησε, αλλά ο πυροβολισμός δε βρηκε στοχο », είπε η πηγή μας.

Οι Ειδικές Δυνάμεις ανταπεδωσαν τα πυρα, σκοτώνοντας τον Ασιάτη και τραυματίζοντας σοβαρά τον πρώην VP Pence.

Βαζοντας τα χερια του πανω σε μια πληγή στο στήθος που ετρεχε αιμα, ο Πενς φέρεται να ζητησε συγγνώμη για την προδοσία του Ντόναλντ Τραμπ, και πιστευοντας οτι θα πεθαινε σε λιγο ειπε..." Με ανάγκασαν να το κάνω. "

«Τους πηραν και τους δυο γρήγορα από το ξενοδοχείο. Μετά από διαβούλευση με τον Τραμπ, ο Πενς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Καθώς ο Πενς παλευε για τη ζωή του, ο Τραμπ και οι στρατιωτικοι  άρχισαν να μαγειρεύουν μια ιστορία για να αποφύγουν τον ντορο που θα γινοταν και πως θα το παρουσιαζαν. Ήταν γενικά γνωστό ότι ο Πένς είχε καρδιακό πρόβλημα και κατεληξαν να διαρρευσουν την ιστορία του βηματοδότη. Εάν πέθανε, θα έλεγαν ότι πέθανε λόγω χειρουργικών επιπλοκών.  », είπε η πηγή μας.

Ο Τραμπ έδωσε στον Πενς ένα τελεσίγραφο: είτε θα υπεγραφε μια γραπτή δηλωση μετανειας που θα κατανομαζε τους συνωμότες του Deep State και συμφωνουσε να φορέσει ένα βραχιολι αστραγαλου παρακολούθησης, μεχρι ο JAG ν αποφασίσει αν θα τον στείλει ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου ή  τα εγκλήματά του θ αποκαλύπτονταν αμεσα στον αμερικανικό κοινό, συμπεριλαμβανομένων και τ αποδεικτικά στοιχεία για τον ότι κοιμοταν με νεαρούς άνδρες.

"Επιτεύχθηκε συμφωνία", ανέφερε η πηγή μας. "Ο Πενς είπε ότι ο Ασιατης ήταν σωματοφύλακας με το όνομα Xao, αλλά η ταυτότητά του δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί. Δεν είχε δακτυλικά αποτυπώματα. Βύθισε τα δάχτυλά του σε οξύ. Δεν υπάρχει ούτε οδοντιατρική εγγραφή - είχε πλήρη εμφυτεύματα. Και η αναζήτηση της Εθνικής Βάσης Δεδομένων Αναγνώρισης Προσώπου δεν έδωσε αποτελέσματα », δήλωσε η πηγή μας.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου ορκίστηκε να σιωπήσει, όπως και πολλοί αλλοι που είδαν την τρομερή σκηνή.Τους ειπαν ότι αν μιλουσαν θα παραβίαζαν τον Ομοσπονδιακο Νόμο περί Εθνικης Ασφαλειας ακρως απορητων επιχειρησεων.
















ΠΗΓΗ








Σχόλια

  1. Αφού ο Τραμπ ήξερε την ποιότητα του Πενς και οι άνθρωποί του [Λιν γουντ κ.α.]του έλεγαν ότιθα τον προδώσει,γιατί του εμπιστεύτηκε τη διαδικασία των εκλεκτόρων στις 6 ιανουαρίου,ενώ είχε άλλες επιλογές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις 6 Ιανουαρίου δεν μπορούσε να τον αντικαταστήσει. Το θέμα είναι γιατί τον όρισε ως αντιπρόεδρό του.

      Διαγραφή
  2. Είναι γεγονός ότι στις ΗΠΑ επικρατεί μια ερμαφρόδιτη κατάσταση, ο Μπάιντεν είναι και δεν είναι πρόεδρος και ο Στρατός έχει αποκτήσει μια αυτονομία κινήσεων.
    Προσωπικά ιστορίες σαν τη παραπάνω του Πενς ή την αντίστοιχη για τη Χίλαρυ ούτε τις πιστεύω, ούτε τις απορρίπτω, μέχρι τότε που θα γίνουν κάποιες σχετικές επίσημες ανακοινώσεις.

    Η ουσία είναι ότι οι λαοί συνεχίζουν και καταπιέζονται, ειδικά τώρα τελευταία με τους εγκλεισμούς και τα εμβόλια. Η Καμπάλ φαίνεται να κάνει ακόμα κουμάντο.

    Στην Ελλάδα όσο ακόμα κυβερνά ο Κούλης, η Καμπάλ κάνει κουμάντο. Στην Ελλάδα ούτε καν κάποιες ενθαρρυντικές φήμες δεν ακούγονται.

    Αν υπάρξει κάποια δραματική μεταστροφή στο θέμα της ψευδοπανδημίας, τότε θα είναι σημάδι ότι κάτι αλλάζει σε παγκόσμιο επίπεδο. Προς το παρόν τρέχει το σχέδιο του Great Reset.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συν Αθηνά και χείρα κίνει...
      Τις ουρές στα εμβολιαστικά κέντρα τις βλέπεις; Την τηλεθέαση στα βοθροκαναλα & τα trends στο Twitter;;;;
      Ειδες καμια αλλαγή στην στάση του Έλληνα μετά από όλο αυτο που μας συμβαίνει;
      Γιατι να σε σώσει ρε φίλε ειλικρινά η χώρα και ο κάτοικος αξιζει το Reset δυστυχως...
      Χx

      Διαγραφή
    2. Δεν είπα κάτι το αντίθετο

      Διαγραφή
  3. Έτσι… όμορφα πράγματα... καταστάσεις ξεκαθαρίσματος... ο ηγέτης Trump γνώριζε την σαπίλα που υπήρχε γύρω του... συγκεντρώθηκαν οι αποδείξεις και άρχισαν να βαράνε τα ταμπούρλα.

    Η πλήρης εφαρμογή του ιστορικού, για ηγέτες και όχι μόνο, ρητού: να έχεις τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου κοντύτερα.

    Νοερά ακούγοντας τα ουρλιαχτά των αρουραίων, ηχούν καμπάνες ελευθερίας για την ανθρωπότητα.

    Οι δικοί μας εδώ, που είναι ποντικάκια μόνο της cabal, ακόμη στην κοσμάρα τους. Καταστρέφουν ότι μπορούν, παραδομένοι στα πάθη τους, είτε πρόκειται για σχιζοφρενείς κίναιδους είτε για χαζονταουλιέρηδες, είτε για γιαλαντζί πατριώτες.

    Οι υλικές απώλειες – οικονομία – είναι ήδη μεγάλες, πολλοί άνθρωποι είναι ήδη με κατασταλμένο μυαλό και θα υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες.

    Οι προηγούμενοι πόλεμοι έγιναν με όπλα – αυτός τώρα είναι, κυριολεκτικά, υγειονομικός και η προσπάθεια της cabal είναι να εφαρμοστεί η παγκόσμια υγειονομική δικτατορία, πατώντας στον φόβο των ανθρώπων.

    Ακόμη χαίρονται, ακόμη ελπίζουν, αλλά ο χρόνος τους τελειώνει. Είναι νομοτελειακό.

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άμα γρουσουζεύετε κι'άλλο στο τέλος δε θα μείνει κανένας να σώσει τα τομάρια σας γιατί δε πάτε πουθενά αλλού να σχολιάζετε αφού είστε τόσο πολιτικά ορθοί, έχεις φίλε συνομοσιολόγε τίποτα πληροφορίες να μας δώσεις για το τάγμα του μαύρου κύκνου!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου οτι ενδιαφερουσες πληροφοριες υπαρχουν απο Αμερικανικα σαιτς τις μεταφραζω και τις αναρτω

      Διαγραφή
  5. Όντως θέλουμε και μεις αυτά να ισχύουν..παρόλα αυτά ειλικρινά για την ώρα συνεχίζουμε και δε βλέπουμε κάτι να αλλάζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις