Ο COMEY ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ "ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ"

 

Έχοντας δει το πτώμα της Χίλαρι Κλίντον και μαθαινοντας για την επικείμενη "τιμωρια" του Τζον Ποντέστα, ένας

πανικοβλημένος Τζέιμς Κέι, επί του παρόντος φυλακισμενος στο GITMO, ικετεύει το Στρατιωτικο Δικαστηριο για έλεος για τα εγκληματα που διέπραξε λεγοντας οτι ηταν παντα κατόπιν διαταγων εξαιρετικά ισχυρών ατομων της Κυβερνησης

Μια πηγή που συμμετείχε στη μάχη του Τραμπ εναντίον του Deep State είπε ότι παρόλο που ο Comey είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί με τη συνεχιζόμενη έρευνα του στρατού για τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, δεν έχει παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με ένα συγκεκριμένο περιστατικό για το οποίο ο στρατός θέλει απαντήσεις. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η JAG διαθέτει στοιχεία που συνδέουν τους Comey, Obama και Susan Rice με μια παράνομη αεροπορική επίθεση που σκότωσε 16 Αμερικανούς πατριώτες που το 2013 είχαν συγκεντρωθεί σε μια αποθήκη στην έρημο του Κολοράντο για να διαμαρτυρηθούν για το εγκληματικό καθεστώς του Ομπάμα.

"Ο Comey ρίχνει ευθυνες σε πολλούς ανθρώπους, αλλά δεν μιλάει για τον Ομπάμα. Είτε ο Comey φοβάται τον Ομπάμα περισσότερο από ό, τι εχει να κάνει με τη δική του εκτέλεση, ή είναι πραγματικά ανίδεος », είπε η πηγή μας.

Όμως, στρατιωτικοί ερευνητές,έχουν πολλά στοιχεία που συνδέουν τον Comey με τις εγκληματικές ενεργειες του Ομπάμα. Τα εν λόγω αποδεικτικά στοιχεία υποτίθεται ότι περιλαμβάνουν μαρτυρία άλλου "κατοίκου" του GITMO και εσωτερικών εγγράφων FBI που ο στρατός είχε λάβει από έναν διακομιστή υπολογιστών που ο Comey είχε παραμελήσει να εκκαθαρίσει μετά την αεροπορική επίθεση του Κολοράντο. Ειδικά, η ανθρώπινη μαρτυρία προήλθε από τον πρώην διευθυντή της CIA John Brennan, ο οποίος έφτασε στο GITMO στις 25 Μαρτίου. Ως επικεφαλής του Ομπάμα, ο Μπρένναν βοήθησε τον πόλεμο τρομοκρατίας του Ομπάμα.

Ψηφιακά έγγραφα, περιελάμβαναν μια εντολή του FBI που εξουσιοδότησε δύο πράκτορες - ονόματα που έχουν συνταχθεί - να διεισδύσουν στο κινημα του Κολοράντο των "Three Percenters" (ειναι ενα Αμερικανοκαναδεζικο κινημα που υποστηριζει τα δικαιωματα στην ιδιοκτησια των οπλων) και σε μια  ομάδα πολιτοφυλακής που είχε αποκτήσει φωτογραφίες από γκιλοτίνες που στήθηκαν σε στρατόπεδα FEMA σε 3 πολιτείες. Μια εβδομάδα μετά την υπογραφή της εξουσιοδοτησης από τον Comey, 16 άνδρες, γυναίκες και παιδιά αποτεφρώθηκαν ή σκοτωθηκαν σε μια έκρηξη βόμβας που εγινε σε μια πυκνή δασώδη περιοχή στο βορειοδυτικό Κολοράντο. Επιπλέον, ένα έγγραφο μετά τη δράση αναγνώρισε τον «γενναίο ηρωισμό» ενός πράκτορα που πέθανε στην κόλαση «για την προστασία και τη διατήρηση της εθνικής ασφάλειας». Του απονεμήθηκε μετά το θάνατο του μετάλλιο του FBI για εξαιρετικη ανδραγαθεια....!!!.

"Όταν του έδειξαν τα στοιχεία, ο Comey αρνήθηκε τη συμμετοχή του Ομπάμα. Είπε ότι είχε λάβει οδηγίες από τη Susan Rice, τη Samantha Power και τον Eric Holder και επέμεινε ότι ο Ομπάμα δεν του έδωσε ποτέ οδηγίες απευθείας ", ανέφερε η πηγή μας.

Αλλά στρατιωτικοί ανακριτές δήλωσαν ότι οι δηλώσεις του Comey ήταν ανειλικρινείς. Είπαν στον Comey ότι πιθανότατα θα του επιβληθεί θανατική ποινή, εκτός εάν πει την αληθεια και συνεργαστει. Τοτε ο Comey φοβισμενος παραδέχτηκε ότι ο Ομπάμα είχε δώσει εντολή για τους θανάτους των πατριωτων του Κολοράντο και αμέτρητων άλλων πατριωτών κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

"Υποθέτω ότι θέλεις να ακολουθήσεις τη Χίλαρι Κλίντον", ειπαν οι στρατιωτικοί ερευνητές στον Comey.

"Θεέ μου, σας παρακαλώ μην με σκοτώσετε. Έχω πει ό, τι ξέρω, "απάντησε ο Comey.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι ο Comey θα αντιμετωπίσει στρατιωτικό δικαστήριο. ωστόσο,  το σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού δεν θα προγραμματίσει τη δίκη του παρά μόνο αφού αποσπασει όλες τις ευαίσθητες πληροφορίες από το μυαλό του Comey.















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Συναρπαστικά όλα αυτά που διαβάζουμε. Όμως η ιστοσελίδα από όπου τα μεταφράζεται είναι αξιόπιστη; Ή μήπως είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιου ανθρώπου. Ρωτάω γιατί εγώ δεν ξέρω κάτι και νομίζω ότι είναι εύλογο το ερώτημα μου. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω ξαναπει οτι κανενας δεν μπορει ν αποδειξει προς το παρον οτι ειναι αληθεια και κανενας δεν μπορει ν αποδειξει οτι ειναι ψεμματα.Αυτο που μου εχει κανει προσωπικα εντυπωση ειναι οτι κανενας δεν εχει διαψευσει η μυνησει την συγκεκριμενη ιστοσελιδα που βαζω τα αρθρα της απο δικη μου μεταφραση.
      Αυτο που μου κανει επισης εντυπωση στο συγκεκριμενο σαιτ ειναι οτι λεει τ ονομα του διαχειριστη(δεν κρυβεται πισω απο εταιριες η τραστ) και τ οτι δεν βαζει διαφημισεις.Αρα δεν κρυβονται και δεν το κανουν για τα χρηματα(επισημως τουλαχιστον).Μη ξεχναμε οτι θα μπορουσαν να βγαλουν πολλα μιας και αυτο το σαιτ ειναι μια βασικη πηγη της παγκοσμιας εναλλακτικης ενημερωσης

      Διαγραφή
  2. Εχω μια απορια . Εφοσων λενε πως ο Μπαντεν δεν ζει ,οπως ο Φαουτσι και πολλοι αλλοι.Οπως πχ ηθοποιοι του Χολιγουντ ,παιδοφιλοι διασημοι κλπ κλπ.Γιατι εξακολουθουμε να βλεπουμε τα προσωπα τους με μασκες οπως λενε .Και αυτοι συνεχιζουν να κανουν τα αισχη ? Καποιοι πολιτικοι ,διασημοτητες εχουν και το βραχιολακι στο ποδι .Εξακολουθουν να πιεζουν για τα εμβολια ,παιδοφιλια και πολλα αλλα, καθολου σωστα για την ανθρωποτητα ! Ποτε θα καθαρισει η ηρα απο το σταρι οπως λεει ο λαος μας ? Ευχαριστω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννα αυτη την απορια την εχουμε ολοι....!!!
      Δυστυχως η ευτυχως το σχεδιο που φημολογειται οτι υπαρχει(αν υπαρχει)δεν περιλαμβανει τις δικες μας αποριες η τις δικες μας ανησυχιες.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις