ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο "ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ" ΚΛΩΝΟΣ...?

 

Έχει καταστεί εξαιρετικά σαφές για τους λογικούς Αμερικανούς ότι

ο "πρόεδρος" δεν είναι το άτομο για το οποίο πίστευαν οι δημοκράτες. Στην αρχή, ήταν μόνο μικρές αποχρώσεις.


Τώρα, οι φυσικές διαφορές γίνονται δεδομένες. Η αλλαγή στη φωνή του και στα αυτιά του που αρχίζουν κυριολεκτικά να πέφτουν από το πρόσωπό του είναι εμφανή σημάδια. Ο Μπάιντεν κλωνοποιήθηκε και αυτός ο κλώνος αρχίζει να αποτυγχάνει.


Η Kamino Corporation ήρθε σε επαφή τον Ιανουάριο του 2019 από τον πράκτορα της DNC, Sifo Dyas, για να κλωνοποιήσει τον πρώην αντιπρόεδρο στην προετοιμασία για την προεδρική περίοδο του 2020. 

Τρεις μήνες αργότερα, ο κλώνος του Μπάιντεν είχε ωριμάσει και στις 19 Απριλίου 2019 ο κλωνοποιημένος Μπάιντεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος. 

 

Το μοντέλο, ένα T-1000, αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό στην αρχή. Στην πραγματικότητα, η απόδοσή του εντυπωσίασε το RNC τόσο πολύ που χρησιμοποίησαν την Kamino Corporation για να κλωνοποιήσουν τον Michele Bachmann. Αυτός ο κλώνος είχε ως αποτέλεσμα αυτό που σήμερα αναφερόμαστε ως εκπρόσωπος της Γεωργίας Marjorie Taylor Greene.


Η σαφής και παρούσα επιδείνωση και των δύο αυτών κλώνων ώθησε την Kamino Corporation να εκδώσει μαζική ανάκληση σε όλους τους κλώνους της σειράς Τ. Ενώ υπήρξαν μικρότερες ανακλήσεις συγκεκριμένων μοντέλων T, όπως τα δίδυμα T-101 Nancy Pelosi και Olsen, για ζητήματα συμπεριφοράς, η αυξανόμενη δυσαρέσκεια των πελατών οδήγησε σε μεγαλύτερη συνολική δράση.
Αυτό θα αφήσει αναμφίβολα σημαντικές απουσίες τόσο στην πολιτική όσο και στην ψυχαγωγία σε όλο τον κόσμο.


Η έκθεση αυτών των κλώνων έχει χρησιμεύσει για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το ποιες προσωπικότητες είναι, στην πραγματικότητα, κλώνοι. Είναι το 2021 και ο κωμικός Dave Chappelle δεν μπορεί να σταματήσει να καπνίζει τσιγάρα. Κλώνος.


Ο Guy Fieri κάθεται στο θρόνο μιας γαστρονομικής αυτοκρατορίας, αλλά φέρει το ίδιο κομμάτι μαλλιών κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990. Κλώνος.


Ο Μπόρις Τζόνσον του Ηνωμένου Βασιλείου και ο Μάρκ Ντέιβις των Las Vegas Raiders έχουν την ίδια εμφάνιση και είναι και οι δύο ηγέτες των αντίστοιχων οργανώσεων τους. Και οι δύο είναι κλώνοι του αείμνηστου Αλ Ντέιβις.


Ο Τομ Μπράντι είναι ίσως ο πιο προφανής κλώνος από όλα. Κάθε μία από τις έξι νίκες του στο Super Bowl επιτεύχθηκε από διαφορετικούς κλώνους, αφήνοντας τον Joe Montana ως το μεγαλύτερο quarterback όλων των εποχών.


Η Kamino Corporation εξέδωσε δήλωση που διασφαλίζει ότι όλα τα ζητήματα με τη σειρά Τ έχουν επιλυθεί.


Η επιδιόρθωση περιλαμβάνει ένα απλό έμπλαστρο που απελευθερώνει μικρές δόσεις υδροξυχλωροκίνης και αδρενοχρώματος στο ποζιτρονικό σύστημα του κλώνου. Σημειώνουν ότι ενώ η επιδιόρθωση θα αποτρέψει την κυτταρική φθορά, δεν θα επιλύσει τυχόν σφάλματα χαρακτήρα του αρχικού ανθρώπινου προτύπου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις