ΣΤΟΝ "ΨΕΥΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ" Η ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΡΙΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΑΡΡΙΣ"

 

Στο Soundview Broadcasting στο Long Island City της

Νέας Υόρκης, ένας χωρος 7.000 τετραγωνικών ποδιών μετασκευάστηκε για να μιμείται ακριβώς το ίδιο δωμάτιο από το οποίο η Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki φέρεται να παρέχει καθημερινή ενημέρωση σε διεφθαρμένα mainstream media(ΜΜΕ).

Στις 15 Ιανουαρίου, η νεα διευθυντρια επικοινωνιών του Λευκού Οίκου Kim Bedingfield υπέγραψε μια τετραετή μίσθωση στο ακίνητο, αφού η Kamala Harris της είχε ζητήσει να βρει μια απομονωμενη τοποθεσία στην ανατολική ακτή σε αποσταση το πολυ δύο ώρες πτήσης από το D.C. 

Η Χάρις, είπε η πηγή μας, ήθελε ένα σημείο που θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε απομιμηση της αίθουσας ενημέρωσης του Λευκού Οίκου και, εάν είναι απαραίτητο, να διακοσμηθει και να μοιάζει με άλλα δωματια της Δυτικής Πτέρυγας, συμπεριλαμβανομένου του Oval Office.

Η ανακαίνιση στο χωρο ξεκίνησε στις 16 Ιανουαρίου και έληξε στις 23 Ιανουαρίου, δύο ημέρες πριν από την παράνομη ορκωμοσία του Μπάιντεν. Η πηγή μας είπε ότι η Καμάλα Χάρις επεβλεπε προσωπικά την αλλαγή και επεπλήττε τους υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένης της Τζεν Ψάκη, η οποία την αναφέρει ως «Αντιπρόεδρος Χάρις».

«Παρακολούθησα μια συνάντηση στα τέλη Ιανουαρίου. Η Χάρις μεριμνούσε για τη σωστή λειτουργία του ήχου, όταν η Τζεν [Ψάκι] και η Κιμ [Μπέντνγκφιλντ] περπατούσαν μαζί της. Δεν θυμαμαι αν η Kim ή η Jen, αποκάλεσε την Harris Αντιπρόεδρο Harris. Ξαφνικά, η Χάρις θυμωσε, σαν να της ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι, και άρχισε να τους φωνάζει φρικτά. Τους έριξε ενα άγριο βλέμα, λέγοντάς τους ότι όταν ειναι μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και άλλους, το προσωπικό πρέπει να την φωναζει ως Πρόεδρο Χάρις. Συνέχισε για δεκαπέντε λεπτά να φωναζει για αυτό », είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς γιατί η διοίκηση του Μπάιντεν διοργανώνει συνεντεύξεις Τύπου σε ένα τετοιο χωρο αντί για την πραγματική αίθουσα ενημέρωσης του Λευκού Οίκου, η πηγή μας είπε ότι ο πραγματικός Λευκός Οίκος έχει ουσιαστικά «νεκρωσει» από τότε που ο Τραμπ εγκατέλειψε το Γραφείο στις 20 Ιανουαρίου και ότι Η διοίκηση του Μπάιντεν λειτουργεί από «άλλους χώρους για να φαίνονται επίσημοι» στα ξένα έθνη και στις ΗΠΑ ο πολίτης δεν θα υποψιαζόταν ότι υπάρχει σήμερα ένα τεράστιο κενό εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Παραδέχτηκε ότι ο Μπάιντεν είναι μόνο πρόεδρος "τιτλου", μια μαριονέτα που χειραγωγείται από την Χάρις και άλλες προσωπικότητες του Deep State, απαίσια άτομα που προσπαθούν απεγνωσμένα να εμποδίσουν τον Ντόναλντ Τραμπ να επιστρέψει στην εξουσία.

"Γιατί νομίζετε ότι ο Λευκός Οίκος και μεγάλο μέρος του D.C. έχουν χωριστεί από το υπόλοιπο έθνος; Η αλήθεια είναι ότι ο Μπάιντεν δεν μπορεί καν να μπει εκεί. Οι Στρατιωτικόι το ελεγχουν και φαίνεται να κρατουν το χωρο όπως ήταν, για τον Τραμπ. Έχουν κυκλοφορήσει φήμες γύρω από τη διοίκηση  ότι ο Τραμπ θα επανελθει στις 4 Ιουλίου και θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο. Απολύθηκα τον Μάρτιο επειδή έκανα πάρα πολλές ερωτήσεις, οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει από τότε ", δήλωσε η πηγή μας.

Οι δηλώσεις του ζωγραφίζουν μια ανησυχητική εικόνα: Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα mainstream media(ΜΜΕ) και η κυβέρνηση Biden / Harris συνεργάστηκαν για να κρύψουν την ύπαρξη "απομιμησης" από ένα αφελές και αδιάφορο κοινό. Ωστόσο, πολλά λεγόμενα συντηρητικά μέσα μαζικής ενημέρωσης - ιδιαίτερα το Fox News - παρακολουθούν καθημερινές συνεντεύξεις τύπου, και ως εκ τούτου πρέπει να είναι γνωριζουν.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι υποψιάζεται - αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιώσει - η κυβέρνηση Μπάιντεν / Χάρις έχει κατασκευάσει κι αλλες "απομιμησεις" του Λευκού Οίκου στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες.




















ΠΗΓΗ














Σχόλια

  1. Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτήν η φωτογραφία θυμίζει περισσότερο άνδρα... ο λαιμός αυτός δεν είναι γυναικείος.
    Πριν αρκετούς μήνες διάβασα σε αμερικανικές ιστοσελίδες, ότι αυτή η μορφονιά είναι στην πραγματικότητα άνδρας. Το θεώρησα υπερβολικό, αλλά σαν να έχουν δίκαιο – μετά τον Big Mike, τώρα ο Kamal.
    Παραθέτω άρθρα από 2 ιστοσελίδες, που αναφέρονται σε αυτό το θέμα – και όχι μόνο.

    https://fringeculture.home.blog/2020/10/22/kamalas-harris-is-a-man-named-kamal-aroush-osama-bin-ladin-is-cia-operative-named-tim-osman-who-barack-obama-is-either-related-to-or-actually-is-osman-our-world-is-just-one-big-elaborate-ongoing-jo/

    https://adrenogate.net/wp/2021/03/25/kamala-harris-february-17-2021-freemason-tribute-predictive-program-illuminati-jesuit-tribute-is-she-a-woman/

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω ανεβασει απο περισυ ανθρο για το θεμα με το ονομα και τις φωτογραφιες αυτου του ανδρα

      Διαγραφή
  3. Χάρης Καμάλος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις