ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ζωή του Μπάμπη και της Καρολάιν που κόπηκε τόσο  βίαια (φωτογραφίες) 
 
Αν ο τραγικός σύζυγος και πατέρας στα Γλυκά Νερά οπλοφορούσε και είχε αμυνθεί επιτυχώς, θα τον έσερναν στα δικαστήρια, κατηγορώντας τον ότι δεν εφάρμοσε "αναλογική βία" και όλοι οι προοδευτικούληδες πολιτικοί και δημοσιογράφοι θα λέγαν "μα, να τους σκοτώσει για 15.000 ευρώ;"
 
Καιρός να αλλάξει η βλακώδης, εγκληματική, ληστοπροστατευτική νομοθεσία που απαιτεί να ξέρεις εκ των προτέρων τι είδους βία σκοπεύει να ασκήσει ο ληστής για να μην τον... αδικήσεις και ασκήσεις μεγαλύτερη (μα πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι αυτοί που το νομοθέτησαν κι αυτοί που δεν το αλλάζουν!) και να υιοθετήσουμε το ελβετικό μοντέλο. 
 
Ο ληστής / δυνητικός δολοφόνος να ξέρει ότι από τη στιγμή που παραβιάζει την ιδιοκτησία κάποιου μπορεί να βρεθεί ξαπλωμένος με μερικές κουμπότρυπες επιπλέον.
 
 Ήταν 10 Μαίου του 2011. Ξύπνησα με την φράση “πέθανε ο μπαμπάς”!” - Polis  24 Polis 24
 
 
Ένα παιδί στα Γλυκά Νερά θα μεγαλώσει ορφανό όπως μεγάλωσαν ορφανές οι κόρες του Μανώλη Καντάρη....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Πρέπει να εξελιχτούν πολύ τα συστήματα ασφαλείας, ίσως και με εσωτερικές κάμερες συνδεδεμένες με την αστυνομία και ο συναγερμός εύκολα προσβάσιμος στους χώρους της κατοικίας. Και δύο ή και πέντε σκυλιά να έχεις τα θέτουν γρήγορα εκτός μάχης. Η Καρολάιν χτές πλήρωσε με τη ζωή της την φιλόξενη χώρα μας του Μπάτε σκύλοι αλέστε. Ηθικοί αυτουργοί, ιδού, καμαρώστε τα έργα σας, εαν σας έχει μείνει ίχνος συνείδησης. Αύριο την ηλιθιότητά σας μπορεί να την πληρώσουν οι γονείς σας αλλα και αυτό προυποθέτει ένα ίχνος μυαλού που ποτέ δεν διαθέτατε. Συγχώρεσέ μας Καρολάιν που σου στερήσαμε τη ζωή σου με τέτοιο τραγικό τρόπο με τις πράξεις ή τις παραλείψεις μας. Είμαστε υπόλογοι στο δράμα της οικογένειάς σου. Εμείς, η ένοχη κοινωνία σου.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θλιβερο. Καλη δυναμη στην οικογενεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσυπογραφω το ανωτέρω σχόλιο.να προωθηθεί στα μέιλ των κομμάτων και του έξυπνου υπουργού χρυσοχοιδη.ο θεός ας αναπαύσει την ατυχή κοπέλα.αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις