ΒΡΕΘΗΚΑΝ 2 ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ....?

 

Το Google Earth ήταν προφανώς

το υπεύθυνο εργαλείο για την ανακάλυψη δύο «μυστικών» υπόγειων εγκαταστάσεων στην Ανταρκτική. Κατά την άποψη πολλών ουφολογων και ερευνητών, αυτές οι μυστηριώδεις είσοδοι θα μπορούσαν να είναι μυστικές στρατιωτικές υπόγειες εγκαταστάσεις, εξωγήινες βάσεις, αλλά ακόμη και συνηθισμένες σπηλιές που σχηματίστηκαν με την πάροδο του χρόνου λόγω των σκληρών καιρικών συνθηκών που κυριαρχούν στην Ανταρκτική. 

Ο «διάσημος» διαδικτυακός ουφολόγος Scott Waring πιστεύει ότι αυτές οι είσοδοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια μυστική στρατιωτική βάση ή μια βάση που δημιούργησαν άλλα κοσμικά όντα στην Ανταρκτική. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, ο Waring δείχνει την εικόνα ενός μυστηριώδους αντικειμένου που μοιάζει παράξενα με ένα ιπτάμενο πιατο θαμμένο κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής.

 

 

«Πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες από το Google Earth, οι οποίες φαίνεται να δείχνουν δύο πιθανές εισόδους σε μια εξωγήινη βάση ή τουλάχιστον μια είσοδο σε κάτι, και ένα τεράστιο αντικείμενο σε σχήμα πιατου θαμμένο στον πάγο. Εάν υπάρχουν εξωγηινες βάσεις στην Ανταρκτική, θα σημαινε ότι υπάρχουν και τα εξωγηινα σκαφη "

Το θεμα ειναι γιατί το Google Earth λογοκρίνει την τοποθεσία; 

Τα σχόλια του Waring φαίνεται να δείχνουν μια πιθανή σύνδεση μεταξύ των δύο εισόδων και του υποτιθέμενου UFO που συντρίβεται που βρέθηκε στον πάγο που λιώνει στην Ανταρκτική. Δυστυχώς, οι εικόνες που εμφανίζονται στο βίντεο που δείχνουν το πιάτο δεν είναι πλέον διαθέσιμες στο Google Earth, καθιστώντας αδύνατη την επιβεβαίωση.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι «δύο είσοδοι» που πιστεύεται ότι είναι οι μυστικές υπόγειες βάσεις είναι σαφώς ορατές. Στις εικόνες, φαίνεται ότι μία από τις εισόδους στην υπόγεια βάση φαίνεται να έχει κάποιο είδος μεταλλικής στήριξης στην είσοδο, και ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτό δείχνει μια τεχνητή προέλευση της κατασκευής.

Και οι δύο είσοδοι είναι ορατές χρησιμοποιώντας το Google Earth ή τους Χάρτες Google με πρόσβαση στις ακόλουθες συντεταγμένες:

-66° 36′ 12.58″, +99° 43′ 12.72″ | -66° 33′ 11.56″, +99° 50′ 17.46″

Οι ουφολόγοι επισημαίνουν ότι οι είσοδοι των υπόγειων εγκαταστάσεων είναι αρκετά μεγάλες, με διάμετρο περίπου εκατό μέτρα και ύψος περίπου τριάντα μέτρα. Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι σήραγγες; Είναι απλά φυσικά σπήλαια που έχουν σχηματιστεί στην παγωμένη ήπειρο στο μακρινό παρελθόν; Ή μήπως αυτές οι μυστηριώδεις είσοδοι οδηγούν σε μια εξωγήινη ερευνητική εγκατάσταση κρυμμένη κάτω από το σκληρό περιβάλλον της Ανταρκτικής; Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο αυτές οι είσοδοι να είναι στην πραγματικότητα μυστικές στρατιωτικές βάσεις.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ με τίτλο "Τρίτο Ράιχ - Ναζιστική βάση στην Ανταρκτική - Πλήρες ντοκιμαντέρ", φαίνεται να αμφισβητεί πολλά πράγματα σχετικά με την Ανταρκτική και ένα από αυτά τα πράγματα, που προσεγγίζει το ντοκιμαντέρ, είναι αν υπάρχει πιθανότητα η Ανταρκτική να φιλοξενήσει πολλες μυστικές υπόγειες βάσεις.

Η Επιχείρηση Highjump, επίσημα με τίτλο The United States Navy Antarctic Developments Program, 1946–1947, ήταν μια επιχείρηση του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών που διοργανώθηκε από τον Ναύαρχο Richard E. Byrd Jr., USN (Ret), Officer in Charge, Task Force 68, και με επικεφαλής τον hard H. Cruzen, USN, Διοικητής, Task Force 68. Η επιχείρηση Highjump ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου 1946 και έληξε στα τέλη Φεβρουαρίου 1947. Η Task Force 68 περιελάμβανε 4.700 άντρες, 13 πλοία και 33 αεροσκάφη. Ακόμη και πίστευαν ότι η πρωταρχική αποστολή των επιχειρήσεων ήταν να «δημιουργήσει την ερευνητική βάση Little America IV της Ανταρκτικής», ορισμένοι πιστεύουν ότι ο πραγματικός σκοπός του είναι πολύ πιο μυστηριώδης από ό, τι μπορεί να φανταστεί κανείς από εμάς.














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις