Ο μεγαλύτερος δολοφόνος αυτού του αιώνα

Anthony Fauci Bio: Public-Health Hero Is Most Trusted Amid Coronavirus 

Στις 15 Δεκεμβρίου ο αγαπημένος μου φίλος Eric έμαθε ότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό στο γηροκομείο του. Ο Έρικ, κρατήθηκε

σε απομόνωση στο διαμέρισμά του, με υποστηριζόμενη διαβίωση από τον Μάρτιο, όταν η πανδημία έφτασε στις ΗΠΑ, παρά τις ιστορικές προσπάθειες του Αμερικανού προέδρου. Αλλά μετά από εννέα μήνες, υπήρξε ένα ξέσπασμα στο γηροκομείο του και ο Eric κόλλησε τον ιό.

Ο Έρικ ήταν 81 ετών, ήταν υπέρβαρος, διαβητικός και υπήρχαν υποψίες ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον. Ο Eric ήταν σε κακή κατάσταση υγείας και σε παρακμή πριν από τον ιό, ήταν ακριβώς ο τύπος του ατόμου που θα θέλατε να προστατεύσετε από αυτόν τον ιό που είναι θανατηφόρος για τους ηλικιωμένους και λιγότερο θανατηφόρος από την εποχική γρίπη για τα παιδιά και τους νεαρούς ενήλικες.

Όταν μίλησα με τον Eric είπε ότι αισθανόταν καλά. Τον ρώτησα τι φάρμακα έπαιρνε μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό. Τον ρώτησα αν έπαιρνε κάποια αγωγή για να βοηθήσει την ανάρρωσή του από τον ιό. Ο Eric, είπε, ότι το σχέδιό τους ήταν να περιμένουν και να δουν. Ο οίκος ευγηρίας δεν έδινε ΚΑΝΕΝΑ φάρμακο για τον κορωνοϊό, εκτός εάν ο ασθενής άρχιζε να εμφανίζει συμπτώματα.

Αυτό με σόκαρε. Πώς είναι δυνατόν μετά από εννέα μήνες και πάνω από 300.000 σχετικούς θανάτους (εκείνη την εποχή) η ιατρική κοινότητα να μην είχε ΤΙΠΟΤΑ για τους ηλικιωμένους και τους παχύσαρκους για να τους βοηθήσει, πριν η ασθένεια προχωρήσει και τους αφαιρέσει τη ζωή;

Δύο εβδομάδες αργότερα, όταν επέστρεψα από ένα ταξίδι, έμαθα ότι η κατάσταση του Eric είχε επιδεινωθεί. Μια μέρα αργότερα έβαλαν τον Έρικ στο νοσοκομείο. Και δύο ημέρες αργότερα, στις 31 Δεκεμβρίου, ο αγαπημένος μου φίλος, Eric Junger, πέθανε.  Ήταν 81 ετών.

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που ο ΠΟΥ κήρυξε τον κορωνοϊό πανδημία, αφού αρχικά υποβάθμισε την απειλή του ιού. Δεν είναι μυστικό ότι τόσο η ασθένεια όσο και η αντίδραση για την καταπολέμησή της, μετά από αυτό το ξέσπασμα του SARS-CoV-2 στα τέλη του 2019, έχουν φέρει τα πάνω κάτω στον κόσμο μας. Οι εντολές, τα λουκέτα και οι κατευθυντήριες γραμμές, φαίνεται να αλλάζουν κάθε φορά που ο Dr. Fauci ανοίγει το στόμα του. Όλοι αυτοί οι άνευ προηγουμένου κανόνες τέθηκαν σε εφαρμογή, μας είπαν, για να σταματήσει η εξάπλωση μιας ασθένειας, που σήμερα συνδέεται με τον θάνατο πάνω από μισού εκατομμυρίου Αμερικανών, μέσα σε μόλις ένα χρόνο.

Θα περίμενε κανείς ότι μια ασθένεια που αποτελεί θανατική καταδίκη για τους ηλικιωμένους, τους παχύσαρκους, τους πάσχοντες από προϋπάρχουσες παθήσεις και που έχει αναγκάσει τα παιδιά να αποφεύγουν το σχολείο, να μασκαρεύονται και να εμβολιάζονται, θα είχε σίγουρα αντιμετωπίσει την αναβαθμισμένη έρευνα για προληπτικές και θεραπευτικές λύσεις από την άφιξή της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα περίμενε κανείς, ότι μετά από τόσο καιρό, θα υπήρχε συναίνεση στα νοσοκομεία, στα γηροκομεία και σε άλλα θεραπευτικά κέντρα, σχετικά με το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί ένας θετικός στον Covid ασθενής. Αυτό δεν ισχύει.

Ακόμα δεν υπάρχει συμφωνημένο σχέδιο θεραπείας για τους ηλικιωμένους ασθενείς που κολλάνε κορωνοϊό για να βοηθηθεί η ανάρρωσή τους.

Το CDC και ο Dr. Fauci, αδιαφορούν για τη θεραπεία από τον κορωνοϊό, εκτός εάν ο ασθενής βρίσκεται υπό σοβαρή καταπόνηση.

Πρόκειται για εγκληματική συμπεριφορά.

Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι μπορούν να αποδοθούν στον Dr. Fauci και το CDC;

Ο καρδιολόγος και καθηγητής Ιατρικής Peter McCullough κατέθεσε στο Τέξας νωρίτερα φέτος. Ο Δρ McCullough βλέπει ασθενείς με COVID και λέει ότι το 85% των ασθενών με COVID στους οποίους χορηγείται πολυφαρμακευτικό θεραπευτικό πρόγραμμα, αναρρώνουν από τη νόσο με πλήρη ανοσία. Ο McCullough πρόσθεσε: «Η πανδημία, θα μπορούσε να έχει τελειώσει μέχρι τώρα, λέει, αν όσοι βρέθηκαν θετικοί στον covid είχαν αντιμετωπιστεί αμέσως πριν αρρωστήσουν αρκετά, ώστε να νοσηλευτούν. Λέει επίσης, ότι χιλιάδες θα μπορούσαν να είχαν σωθεί και θα μπορούσαν ακόμη να σωθούν, αν δεν είχε κατασταλεί το πρωτόκολλο θεραπείας που χρησιμοποιεί ο ίδιος και άλλοι γιατροί».

Ο Dr. Fauci, το CDC και ο ΠΟΥ καταστέλλουν τις προτεινόμενες θεραπείες από γιατρούς και δεκάδες χιλιάδες αθώοι συνεχίζουν να πεθαίνουν.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Δρ McCullough έδωσε συνέντευξη στον Tucker Carlson. Ο Δρ McCullough συνέχισε τη συζήτησή του σχετικά με τα ανύπαρκτα σχέδια θεραπείας COVID.

Το FOX News ανέφερε:

Ο Dr. Peter McCullough συζητά, γιατί μετά από περισσότερο από ένα χρόνο πανδημίας, οι γιατροί δεν έχουν ακόμα επίσημο πρωτόκολλο θεραπείας για τον κορωνοϊό και λέει στον παρουσιαστή Tucker Carlson, ποιοι πιστεύει ότι δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο McCullough λέει ότι «κάτι έχει ξεφύγει από τις ράγες στον κόσμο» με την αντιμετώπιση του COVID-19, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία ατζέντα, αλλά «ανησυχεί βαθιά» για την επιστήμη, την ιατρική βιβλιογραφία και την παράτυπη αντίδραση στον ιό, που κράτησε τους πληθυσμούς «στο φόβο, στην απομόνωση και στην απόγνωση».

Είναι αδιανόητο το ότι μετά από ένα χρόνο, δεν υπάρχει ακόμη κανένα συμφωνημένο σχέδιο θεραπείας για την προστασία των ηλικιωμένων Αμερικανών, που αρρωσταίνουν από αυτή την τρομερή ασθένεια.

Όλα αυτά οφείλονται στον Fauci – τον μεγαλύτερο μαζικό δολοφόνο της γενιάς μας.

Το άρθρο αυτό που δημοσιεύθηκε στο Gateway Pundit, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στην Αμερική. Συνεχείς αναφορές έρχονται στην επιφάνεια από ΜΜΕ, τα οποία τονίζουν ακριβώς αυτό που λέει διαρκώς ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, για τα πρωτόκολλα θανάτου στα ελληνικά νοσοκομεία.

Γιατί κανένας δεν εστίασε στην θεραπεία του κορωνοϊού; Γιατί αφέθηκαν τόσες χιλιάδες άνθρωποι να πεθάνουν υπό ύποπτες –τουλάχιστον – συνθήκες, στα νοσοκομεία; Γιατί η ελληνική δικαιοσύνη, κάνει τα στραβά μάτια στις συνεχείς καταγγελίες για την παράλογη διαχείριση της πανδημίας από τις υγειονομικές αρχές; Ο καταξιωμένος διεθνώς καθηγητής του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης, εμμέσως πλην σαφώς, μίλησε για γενοκτονία στα ελληνικά νοσοκομεία. Δεν ίδρωσε το αφτί της δικαιοσύνης, ούτε και της Αντιπολίτευσης, για όσα αποκάλυψε με θάρρος. Για πόσες χιλιάδες θανάτους είναι υπεύθυνος ο κύριος Τσιόδρας, ο κύριος Μητσοτάκης και ο κύριος Κικίλιας;

Πιστεύουμε ότι το ξεσκέπασμα της μεγαλύτερης γενοκτονίας του 21ου αιώνα, θα στείλει στο διεθνές ποινικό δικαστήριο, γιατρούς και κυβερνήσεις. Να είναι σίγουροι. Δε θα γλιτώσουν από το πεπρωμένο τους! 













ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις