ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ LIZ CHENEY

 

Αφού οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλης των αντιπροσωπων ψήφισαν

για την απομάκρυνση της Αντιπροσώπου Liz Cheney (R-WY) από το αξίωμα της ηγεσίας του Σώματος(Επικεφαλής της Ρεπουμπλικανικής Διάσκεψης της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ...3η υψηλότερη ηγετική θέση, ύστερα από τον Ηγέτη και τον Υφηγητή), αφου προσπαθουσε να διασφαλίσει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα φτάσει ποτέ ξανά "κοντά στο Oval Γραφειο". 

 Στις 12 Μαΐου 2021, η Λιζ Τσέινι, αποπέμφθηκε από το αξίωμά της, απόρροια των έντονων αντιδράσεων και επικρίσεών της προς το πρόσωπο του πρώην Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα των Δικαστων του Ναυτικού συνέταξε ένα σφραγισμένο κατηγορητήριο που την κατηγορεί για προδοσία και άλλα υψηλά εγκλήματα κατά της Αμερικής και των πολίτων της. 

Μια εμπιστευτική πηγή που εμπλέκεται στον πόλεμο του Τραμπ στο Βαθύ Κράτος είπε ότι το μακροχρόνιο καθυστερημένο κατηγορητήριο υπογράφηκε και σφραγίστηκε αφού ο Ντόναλντ Τραμπ και οι βασικοί Ρεπουμπλικανικοί νομοθέτες έδωσαν στην JAG αποδεικτικά στοιχεία που συνδέουν την Τσέινυ με την παράνομη συγκομιδή ψηφοφορίας στην πολιτεια της, απόδειξη ότι η προδοτική Τσέινι δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια "μεταμφιεσμενη Δημοκρατικη". 

Το βράδυ των εκλογών, καθώς ο Τραμπ νικουσε τον Μπάιντεν στο Ουαϊόμινγκ κατά 40 ποσοστιαίες μονάδες, η Τσέινι τηλεφώνησε ικετεύοντας τους αξιωματούχους των κρατικών εκλογών σε 5 περιφέρειες να σταματήσουν να ψηφίζουν τους Ρεπουμπλικάνους. Επιπλέον, κατηγόρησε προφορικά τον υπουργό Εξωτερικών του Ουαϊόμινγκ, Edward Buchanan (R) οτι υποστηριζει εναμ «εγκληματικο υποψηφίο».

Το ασβεστο μισος της για τον Τραμπ εφτασε σε καθαρή τρέλα στις 6 Ιανουαρίου, όταν κατηγόρησε τον Τραμπ για τις ταραχές στο Καπιτώλιο, απαιτώντας να καθαιρεθει, και τον χαρακτηρίζε  ένοχο για προτροπή κι εξεγερση. Αφού απέτυχε να συγκεντρώσει την υποστήριξη των Ρεπουμπλικανών, ζήτησε ανήθικα και παράνομα από τον εισαγγελέα του Μανχάταν, Cyrus Vance, να επισπεύσει την έρευνα φορολογικής απάτης του Ντόναλντ Τραμπ.

Ακόμη χειρότερα, τρομοκρατουσε τα μεγαλύτερα παιδιά του Τραμπ - Ντον Τζούνιορ, Έρικ και Ιβάνκα - με ένα αδιάκοπο σφυροκοπημα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και φωνητικών μηνυμάτων, απαιτώντας να πιέσουν τον Τραμπ να μείνει στη Νέα Υόρκη ή τη Φλόριντα, οπουδήποτε εκτός από την Ουάσιγκτον D.C.

«Ήταν εγκληματική παρενόχληση, αλλά δεν είχε καμία σχέση με το κατηγορητήριο"

Η οικογενεια Τραμπ την ελεγε παντα η "τρελη Καρεν "

Το "Karen" είναι μια αμερικανικη αργκό για μια μελαγχολική, μεσήλικη καυκάσια γυναίκα, η οποία εχει μανια να υπονομεύει με οποιο τροπο τη ζωή άλλων ανθρώπων.

«Το κατηγορητήριο οφείλεται στο γεγονός ότι πρόδωσε τον όρκο της και ανέτρεψε το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών για προσωπικό κέρδος. Ήταν η JAG που επέλεξε να την κατηγορήσει, όχι ο Τραμπ. Απλώς παρειχε στοιχεία για τον στρατιωτικο φακελο  »


Το κατηγορητήριο, ωστόσο, δεν σημαίνει άμεση σύλληψη. Η πηγή μας είπε ότι η JAG κατηγοριοποιει ποια θα εκτελεσει πρωτα ξεκινωντας απο τα πιο σημαντικα. Τα άτομα που παρακολουθούν επί του παρόντος τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως ο Anthony Fauci, μετακινούνται στο πίσω μέρος του σωρού, ενώ ο στρατός στοχεύει εγκληματίες των οποίων η δημόσια έκθεση έχει μειωθεί, καθώς είναι πιο εύκολο να συλληφθούν χωρίς να γίνει ανεπιθύμητος δημόσιος ντορος. Ανεξάρτητα, ποιοι θα συλληφθουν πρωτοι  τελικά ολοι θα αντιμετωπίσουν την στρατιωτική δικαιοσύνη.















ΠΗΓΗ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις