«Οι ψήφοι άλλαξαν σκόπιμα – Ο αριθμός είναι ΜΑΖΙΚΟΣ» – Ο Πρόεδρος Τραμπ για την υπόθεση εκλογικής απάτης στο Μίσιγκαν

Μωρό, σ' αγαπώ: Ο πρόεδρος Τραμπ αγκάλιασε και φίλησε την αμερικανική  σημαία - Βίντεο - 01.03.2020, Sputnik Ελλάδα 

Ο δικηγόρος Matthew DePerno κατέθεσε τα τελευταία του πορίσματα στο δικαστήριο

του Antrim County την Παρασκευή. Ο DePerno δήλωσε στο δικαστήριο τη Δευτέρα ότι έχει πλέον αποδείξεις για την απάτη με τους ψηφοφόρους και ζήτησε από το δικαστήριο να του επιτρέψει να διευρύνει την έρευνά του.

Τα ευρήματα του Ντεπέρνο που παρουσίασε σήμερα στο δικαστήριο ήταν απολύτως συγκλονιστικά!

Αργότερα ο πρόεδρος Τραμπ τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση εκλογικής απάτης στο Μίσιγκαν που παρουσίασε σήμερα ο δικηγόρος DePerno.

Ο Πρόεδρος Τραμπ δήλωσε ότι ο αριθμός των αλλαγμένων ψήφων είναι «ΜΑΖΙΚΟΣ και καθοριστικός».

Για την υπόθεση της εκλογικής απάτης στο Μίσιγκαν μόλις κατατέθηκε ένα υπόμνημα-βόμβα, σύμφωνα με το οποίο οι ψήφοι άλλαξαν σκόπιμα από τον Πρόεδρο Τραμπ στον Τζο Μπάιντεν. Ο αριθμός των ψήφων είναι ΜΑΖΙΚΟΣ και καθοριστικός. Αυτό θα αποδειχθεί αληθινό και σε πολλές άλλες πολιτείες. Όλοι οι Ρεπουμπλικάνοι πρέπει να ΕΝΩΘΟΥΝ και να μην αφήσουν να συμβεί αυτό. Εάν ένας κλέφτης ληστέψει ένα κοσμηματοπωλείο από όλα τα διαμάντια του (οι προεδρικές εκλογές του 2020), τα διαμάντια πρέπει να επιστραφούν. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αρνούνται να καλύψουν τη μεγαλύτερη εκλογική απάτη στην ιστορία της χώρας μας. Έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία, αλλά τελικά δε θα έχουν άλλη επιλογή!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Η αλήθεια της κλοπής των εκλογών θα αποκαλυφθεί.
    Είναι σημαντικό που ο Trump εμφανίζεται πλέον σε πρώτο πλάνο σε όλες τις διαδικασίες.
    Τα εμπόδια για την αποκάλυψη θα μπουν και εδώ, στην Antrim, όπως στην Maricopa και τουλάχιστον περισσότεροι άνθρωποι θα αφυπνιστούν για τα γεγονότα των εκλογών του 2020.
    Η υπουργός εξωτερικών του Michigan Jocelyn Benson, μαζί με τον Εισαγγελέα της κομητείας Antrim και πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος μιας άλλης κομητείας της πολιτείας, του Grand Traverse, Haider Kazim, αγωνίζονταν και οι δύο να απορρίψουν την αγωγή για εκλογική νοθεία.
    Φαίνεται όμως ότι ο Kazim δεν άντεξε τον ρόλο προδότη και αποσύρθηκε από την υπόθεση. Φυσικά οι αρουραίοι θα βρούνε προθύμους, για την συνέχεια της απέλπιδας προσπάθειάς τους, να εμποδίσουν την αποκάλυψη της εκλογικής απάτης.
    ΖΕΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις