Αυτή είναι η απόδειξη των αποδείξεων!

Επανακαταμέτρηση των ψήφων στην Τζόρτζια λόγω της μικρής διαφοράς  Μπάιντεν-Τραμπ - TheNewspaper.gr 

 Χαμος γινεται με την απανακαταμετρηση ψηφων

στην Maricopa της Arizona.

Oι πληροφοριες λενε πως σε οσα κουτια υπηρχαν αποθηκευμενα ψηφοδελτια η ταινια της αδιαβροχοποιησης ειχε κοπει και ο αριθμος των ψηφοδελτιων δεν ηταν ιδιος με τον αριθμο που ειχε δηλωθει απο τον ελεγκτη της κομητειας....!!!

Μια εβδομάδα πριν από τον ελεγχο των μηχανημάτων, τα αρχεία διαγράφηκαν από έναν διαχειριστή.

Αυτό φυσικα θα πρέπει να αντιμετωπίστει ως πράξη συγκάλυψης!

Τα τελευταια νεα αναφερουν οτι η κομητεια της Maricopa εχει διαγραψει τον καταλογο με τις εκλογικες βασεις απο τον εκλογικο κυκλο του 2020 λιγο πριν την παραδοση του εκλογικου εξοπλισμου στον επανελεγχο....!!!


 

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr









Σχόλια

  1. https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/986453_pikres-alitheies-apo-ton-ntonalnt-tramp-ypo-ton-mpainten-o-kosmos Τα είπε όλα ο (πρώην;) πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ. Πάντα οι ΗΠΑ στο πλευρό του Ισραήλ. Δικαίωμά του να βομβαρδίζει αμάχους και κτίρια με κατοίκους. Τι άλλο ψάχνουμε να βρούμε μετά; Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Καμπάλ θα βρει πάλι κάποιον βρώμικο τρόπο να επιβιώσει.
    Οι Q θα χάσουν οριστικά τη μάχη των εκλογών, αλλά θα έχει αφυπνιστεί (;) ο κόσμος. Αυτός δεν ήταν ο στόχος, όπως μας έλεγαν οι ελπιδέμποροι ;

    Αν δεν γίνει στρατιωτικό πραξικόπημα, θα συνεχίζει να κυβερνά ο Μπάιντεν (ή ο σωσίας του ή ο κλώνος του ή ηθοποιός με σιλικονάτη μάσκα, αλλάζει τίποτα ;;)

    Και αμφιβάλω αν συνετελέστηκε κάποια αφύπνιση.
    Ο Τραμπ έπρεπε να προλάβει τη νοθεία, όσο ήταν Πρόεδρος και ισχυρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ηταν πραγματικα ισχυρος, σημαινει οτι εκανε καποια υπογεια συμφωνια με τους εχθρους και αποσυρθηκε. Ή δεν ηταν ποτε πραγματικα ισχυρος και εχασε το παιχνιδι. Οπως και να εχει το αποτελεσμα ειναι οτι η ανθρωποτητα ειναι με το προσωπο στο χωμα.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν ισχυρός (τουλάχιστον ήταν ισχυρότερος ως Πρόεδρος τότε, παρά τώρα), αλλά φαίνεται ότι η Καμπάλ είναι πανίσχυρη και πιο κυνική.
      Θα απείλησαν καταστάσεις, όπως πυρηνική βόμβα στη ΝΥ ή στο LA ή στο υπερηφαίστειο Yellowstone με εκατομμύρια θυμάτων και οι άλλοι έκαναν πίσω.
      Το ότι δεν έκαναν κάτι να προλάβουν τη νοθεία, τους καθιστά συνυπεύθυνους της νοθείας.
      Έτσι έγινε η μετάβαση εξουσίας ομαλά κι αναίμακτα.

      Διαγραφή
    2. Kapa Mi σωστός. Το ίδιο που έγινε το 2000 στις δικές μας εκλογές για να τις πάρει με νοθεία ο Σημίτης και να δρομολογήσει τα σχέδιά τους. Μετά αρχίζουν οι εκβιασμοί στις οικογένειες και οι εμπρησμοί σε ολόκληρες χώρες. Οι φωτιές είναι το όπλο τους.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ13 Μαΐου, 2021 23:37

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις