Η ΒΑΣΗ DULCE OI ΚΛΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

 

Η σημασία των ανθρώπινων κλωνων έγινε αντιληπτή πολύ νωρίς

καθώς η πολιτική έγινε πιο περίπλοκη μεταξύ των κυβερνώντων ελίτ, των παλαιών πλούσιων οικογενειών, των Rothschild, Rockefeller, British Royal Family, Fondi Family, μυστικών εταιρειών κ.λπ.

Και με τις δύο πλευρές να επιθυμούν αν μπορούσαν να αντικαταστήσουν ορισμένα άτομα με τον τρόπο τους για να επιφέρουν αλλαγές στους πολιτικούς κύκλους για να δημιουργήσουν καταστάσεις και περιβάλλοντα πιο ευνοϊκά για τις ατζέντες τους.

Μετά το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, η πλαστική χειρουργική του προσώπου ασκήθηκε από ειδικευμένους χειρουργούς και τελειοποιήθηκε μυστικά. Οι Σοβιετικοί χρησιμοποιούσαν αυτήν τη μέθοδο για να δημιουργήσουν κλωνους υψηλού επιπέδου και αυτοι οι κλωνοι έπρεπε να υποβληθούν σε συνεδρίες ύπνωσης και φωνητική εκπαίδευση και επίσης αφιέρωσαν πολλά χρόνια για να μιμούνται τρόπους, συμπεριφορές και χαρακτηριστικά του ατόμου που τελικά θα αντικαταστήσουν.

Και οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αγγλία κ.λπ. συμμετείχαν επίσης στη χειρουργική επέμβαση προσώπου με το χέρι για να ξεγελάσουν το κοινό και τα μέλη των αριστοκρατών. Όμως, η διαδικασία της επίτευξης της αλλαγής είχε τους περιορισμούς της, και για πολλές δεκαετίες να ακολουθήσει όλα τα επιστημονικά ιδρύματα που χρηματοδοτούνται από τις ελίτ έψαχναν νέους τρόπους για να δημιουργήσουν αντίγραφα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αγγλία και την Ευρώπη η έρευνα ήταν ιδιαίτερα διαχωρισμένη για να διασφαλίσει το απόρρητο.

Υπόγεια βάση Dulce.


Φωτογραφίες και σχέδια που παρείχε ο Thomas Castello πριν εξαφανιστεί μυστηριωδώς, όπου αργότερα πέθανε από καρκίνο, αφού αποκάλυψε δημόσια τις πληροφορίες της βάσης Dulce. 

Οι παρακάτω φωτογραφίες δεν σχετίζονται με την ιστορία του Thomas Castello , αλλά εμφανίζονται μόνο για να δείξουν ότι παρόμοια πειράματα και φιλοδοξίες συνεχίζονται:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Το γνωστό πρόβατο Ντόλυ προέκυψε κατόπιν κλωνοποίησης το 1997, δηλαδή πριν 24 χρόνια.
    Είναι κουτό να πιστεύει κάποιος ότι έκτοτε δεν έχουν κλωνοποιηθεί άνθρωποι.
    Απλά δεν ανακοινώνεται κάτι σχετικό, γιατί αυτό είναι παράνομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις