Το εταιρικό σόου τρόμου Trump/Harris θα συνεχίσει να κυκλοφορεί μέχρι τον Σεπτέμβριο


 Μέχρι τώρα μια κρίσιμη μάζα Αμερικανών, -μαζί με το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου κόσμου- καταλαβαίνει ότι οι συνεχιζόμενες "προεδρικές εκλογές" στις ΗΠΑ είναι απλώς εταιρικό θέατρο. Καταλαβαίνουν επίσης ότι στο τέλος της ημέρας, ούτε η Καμάλα Χάρις ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ θα καταλήξουν στην πραγματικότητα να έχουν τον έλεγχο των Αδέσμευτων (εσκεμμένων τυπογραφικών σφαλμάτων). Ο λόγος είναι απλός: οι ΗΠΑ έχουν τώρα συνολικά χρέη και μη χρηματοδοτούμενες υποχρεώσεις άνω των 250 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ακόμα κι αν ο Τραμπ τηρήσει την υπόσχεσή του να μειώσει δραστικά τις κρατικές δαπάνες των ΗΠΑ, θα είναι πολύ αργά. Για να αποπληρώσει το χρέος της, η αμερικανική εταιρική κυβέρνηση θα έπρεπε να ξοδέψει μηδενικά χρήματα για τα επόμενα 40 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στρατιωτικά, δημόσια έργα, κοινωνική ασφάλιση, κοινωνική πρόνοια κ.λπ. Η Αμερική έχει εκφυλιστεί σε. Ως ορατό παράδειγμα, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) είναι χρεοκοπημένη.

  

Αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ πρέπει να επιλέξουν μεταξύ μιας κατάρρευσης στην αναρχία ή μιας δημόσιας κήρυξης χρεοκοπίας, ενός ιωβηλαίου και μιας αποκατάστασης του ελέγχου στον λαό.

Τούτου λεχθέντος: η συνεχιζόμενη μάχη μεταξύ Χάρις και Τραμπ αντιπροσωπεύει μια πραγματική μάχη μέχρι θανάτου (στο κατάστρωμα ενός πλοίου που βυθίζεται) μεταξύ δύο διαφορετικών εταιρικών φατριών.

Οι άνθρωποι πίσω από την Χάρις είναι οι φατρίες Ροκφέλερ και Σόρος της Χαζαρικής Μαφίας. Αυτή η ομάδα ελέγχει τα μεγάλα φαρμακεία, μεγάλο μέρος του πετρελαίου, την Google, τη Meta, τη Microsoft και τον ΟΗΕ συν τον ΠΟΥ. Ξεκινούν σήμερα το φεστιβάλ αγάπης Harris for President. Αυτή η ομάδα ελπίζει να παραμείνει στην εξουσία ρουφώντας επιθετικά την Κίνα με αντάλλαγμα χρήματα (Έχουν ήδη προσφερθεί να παραδώσουν την Ταϊβάν και την Ιαπωνία) και μετατρέποντας τις ΗΠΑ σε κομμουνιστική δικτατορία. Ελπίζουν να ξεγελάσουν το κοινό για να τους στηρίξουν με προσφορές κυβερνητικών δωρεών. Βασίζονται επίσης σε εκτεταμένη νοθεία για να κλέψουν τις εκλογές.

Οι άνθρωποι πίσω από τον Τραμπ είναι η φατρία Χάριμαν (πρώην υποστηρικτές του Μπους) καθώς και το βρετανικό παρακλάδι των Ρότσιλντ με επικεφαλής τον Ναθάνιελ. Μεταξύ άλλων ελέγχουν μεγάλες τράπεζες, πολύ πετρέλαιο καθώς και πολλές από τις μεγάλες στρατιωτικές βιομηχανικές εταιρείες. Είναι σύμμαχοι με τον Έλον Μασκ (Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης) και χρησιμοποιούν το X, το TikTok και το Telegram ως εργαλεία τους για να προσεγγίσουν το κοινό. Ανάλογα με το ποια φατρία είστε με το σλόγκαν τους MAGA σημαίνει είτε Make America Great Again είτε Make America Gag Again.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο όμως είναι ότι τόσο ο Τραμπ όσο και η Χάρις που εμφανίζονται δημόσια είναι απλώς είδωλα που ελέγχονται από αυτές τις φατρίες.

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα, σε αυτήν την ημέρα της ψηφιακής παραποίησης και των χειρουργικά αλλαγμένων φαινομένων, κάθε φατρία είναι σε θέση να παρουσιάσει μια ψεύτικη εκδοχή του avatar του αντιπάλου της στο κοινό.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον Τραμπ. Πρώτα απ 'όλα, ο Τραμπ που εμφανίζεται δημόσια μπροστά στα πλήθη δεν εμφανίζεται ποτέ με τη Μελάνια, επειδή έχει ύψος μόλις 170 εκατοστά (5'7") ενώ η Μελάνια είναι 180 εκατοστά ή 5'11." Ο πραγματικός Τραμπ είναι 190 εκατοστά ή 6'3", οπότε η Μελάνια εμφανίζεται πιο κοντή μόνο όταν στέκεται μαζί του. Αυτό το avatar του Τραμπ λειτουργεί για τον πραγματικό Τραμπ που βρίσκεται στη στρατιωτική βάση του όρους Cheyenne στο Κολοράντο, σύμφωνα με πηγές της CIA και της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ. Σε αντίθεση με το "Kamala Harris", αυτό το avatar έχει σαφώς τον δικό του εγκέφαλο, όπως θα δούμε από τα αποσπάσματα της συνομιλίας του με τον Elon Musk παρακάτω.

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι οι αντιφατικές δηλώσεις καθιστούν σαφές ότι η φατρία Ροκφέλερ παρελαύνει τη δική της κακή εκδοχή του Τραμπ. Αυτός ο Τραμπ καυχιέται για τα εμβόλια, υποστηρίζει τη γενοκτονία στη Γάζα κ.λπ., και εμφανίζεται σε μέσα που ελέγχονται από τον Ροκφέλερ. Αυτός είναι ο λόγος που σχολιαστές όπως ο Henry Makow λένε ότι το σύνθημα των φατριών του είναι MIGA ή Make Israel Great Again.

Ό,τι κι αν γίνει, εγγυώμαι ότι δεν θα δείτε ποτέ κανένα από αυτά τα avatar να συμμετέχει σε δημόσιο διάλογο με πραγματικούς ευφυείς ανθρώπους όπως ο Robert F. Kennedy Jr ή ο Field Marshall Douglas MacGregor.

Ανεξάρτητα από αυτό, ακούμε από πολλές πηγές υψηλού επιπέδου ότι κάτι πρόκειται να συμβεί ήδη από τον Σεπτέμβριο που θα διασφαλίσει ότι ούτε η Χάρις ούτε ο ψεύτικος Τραμπ και οι αντίστοιχες φατρίες τους θα καταλήξουν στην πραγματικότητα επικεφαλής.

Μια μεγάλη συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 25 Αυγούστου που θα μπορούσε να αποφασίσει την τύχη τόσο της αμερικανικής εταιρείας όσο και του παρασιτικού ελεγκτή του Ισραήλ, σύμφωνα με πηγές της Ασιατικής Μυστικής Εταιρείας και της Αμερικανικής Διαστημικής Δύναμης. Σε αυτή τη συνάντηση, τα δυτικά λευκά καπέλα θα συμμετεχουν με τις δικες τους προτασεις που θα μαθουμε στο επομενο αρθρο...





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις