Αγνοείται το αφεντικό της Morgan Stanley

Θρίλερ στη Σικελία - Αγνοείται το αφεντικό της Morgan Stanley - Αναζητείται κι ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Mike Lynch 

Σε θρίλερ έχει

εξελιχθεί το ναυάγιο του πολυτελούς γιοτ στη Σικελία, όπου επέβαιναν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς επιχειρηματικής σκηνής.
Όπως δήλωσε η Πολιτική Προστασία της Σικελίας στο BBC, ο πρόεδρος της Morgan Stanley, Jonathan Bloomer και ο δικηγόρος της Clifford Chance, Chris Morvillo, είναι μεταξύ των έξι ανθρώπων που αγνοούνται. Ο Βρετανός μεγιστάνας της τεχνολογίας Mike Lynch, 59 ετών, και η κόρη του Hannah, 18 ετών, αναφέρθηκαν νωρίτερα επίσης ως αγνοούμενοι μετά το περιστατικό σε απόσταση περίπου 700 μέτρων από τις ακτές του νησιού της Μεσογείου.
Το 56 μέτρων Bayesian μετέφερε 22 άτομα, μεταξύ των οποίων Βρετανοί, Αμερικανοί και Καναδοί. Δεκαπέντε άνθρωποι διασώθηκαν, μεταξύ των οποίων ένα κοριτσάκι ενός έτους από τη Βρετανία. Η Πολιτική Προστασία της Σικελίας επιβεβαίωσε, επίσης, ότι ανασύρθηκε η σορός του μάγειρα του πλοίου.
Το γιοτ ανατράπηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/8/2024), έπειτα από σφοδρή καταιγίδα.

Σε τροχαίο σκοτώθηκε πρώην συνάδελφος του Lynch

Η τραγωδία έρχεται λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Stephen Chamberlain, πρώην συναδέλφου του Lynch -με τον οποίο είχε πολεμήσει με επιτυχία την υπόθεση απάτης- αφού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Η εμπλοκή Lynch σε υπόθεση απάτης

Λιγότερο από τρεις μήνες πριν, ο 59χρονος Lynch απαλλάχθηκε από 15 κατηγορίες για απάτη που αντιμετώπιζε στις ΗΠΑ σχετικά με την αγορά της εταιρείας του, Autonomy, ύψους 11,1 δισ. δολαρίων από τον κολοσσό της Silicon Valley Hewlett-Packard το 2011, μια υπόθεση που φοβόταν ότι θα κατέληγε με τον θάνατό του στη φυλακή, λόγω μιας πάθησης των πνευμόνων.
«Έχω διάφορα ιατρικά πράγματα που θα καθιστούσαν πολύ δύσκολη την επιβίωσή μου», δήλωσε ο Lynch στους «Sunday Times» τον περασμένο μήνα. «Αν αυτό είχε πάει στραβά, θα ήταν το τέλος της ζωής όπως την έχω γνωρίσει με κάθε έννοια».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. 25 μποφόρ έκανε;

    Πῦρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ20 Αυγούστου, 2024 19:01

    Χωρίς να είμαι σίγουρος ότι είναι έτσι, εμένα μου μοιάζει κάτι σαν ληγμένο συμβόλαιο με τον έξω απο δώ. Όταν υπογράφουν αυτά τα συμβόλαια αποκτάνε πλούτο, δύναμη κλπ (όμως προσέξτε το αυτό, ποτέ δεν γίνονται ευτυχισμένοι όσα χρήματα και να έχουν). Όταν τα συμβόλαια αυτά λήξουν, τότε συνήθως τους συμβαίνει κάποιο ατύχημα σαν αυτό, και αυτός με τον οποίον υπέγραψαν το συμβόλαιο τους παίρνει μαζί του. Δεν ξέρω βέβαια αν στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει κάτι τέτοιο, πάντως ξέρω ότι ισχύει για παράδειγμα στην περίπτωση ενός τύπου που έπεσε με την porsche του πριν κάποια χρόνια και σκοτώθηκε σε ένα δέντρο στην παραλιακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως αναφέρεσαι στον τράπερ Mad Clip, που έχασε την ζωή του με αυτόν τον τρόπο στις 2 Σεπτεμβρίου 2021;
      Ανεξαρτήτως αν αναφέρεσαι σε αυτόν ή σε κάποιον άλλον, πώς είσαι σίγουρος ότι είχε κάνει συμβόλαιο με τον "έξω απο δώ";

      Γιάννης Κ.

      Διαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΥΔΡΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΚΟΥΡΕΨΕ....ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΡΤΙ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο BLOOMER ΕΚΑΝΕ ΜΠΛΟΥΜ...ΕΚΤΟΤΕ TON ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ !



    ΤΙ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ! ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ...?

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ !


    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "THE BEST NAME"
    Πεθαινουν και οι απεθαντοι???
    Τι λε ρε φιλε?
    Ωρε πουσ&*%$**& πως θα κοιμηθω το βραδυ με τετοια νεα?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΒΥΘΙΣΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ …BAYESIΑN…(Bayesian analysis, a method of statistical inference (named for English mathematician Thomas Bayes) that allows one to combine prior information about a population parameter with evidence from information contained in a sample to guide the statistical inference process.)
    ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΜΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΣΚΗ` ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ….
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ..
    ΤΥΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ …
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις