ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ


 Ο Richard Evelyn Byrd Jr. ήταν Αμερικανός αξιωματικός του ναυτικού και εξερευνητής. Τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Τιμής, την ύψιστη τιμή ανδρείας που απονέμουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, και υπήρξε πρωτοπόρος Αμερικανός αεροπόρος, πολικός εξερευνητής και οργανωτής της πολικής εφοδιαστικής.

 Το ημερολόγιό του αποκαλύπτει μερικά απίστευτα πράγματα σχετικά με όσα είδε στην Ανταρκτική, τα οποία θα μπορούσαν να εξηγήσουν γιατί δεν επετράπη ποτέ σε κανέναν να επιστρέψει εκεί.

 Σημαντική αποστολή για την εποχή της... χωρίς καμία βιντεοσκόπηση...!!!... επι των ενδιαφέροντων που είδε, παραδόξως!

Σε καποιους δεν αρεσαν και τα εξαφανησαν...

Σε καποιους επισης δεν αρεσαν αυτα που ελεγε και τον εβγαλαν τρελο...

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΌΝΟ ΑΛΛΆ ΘΑ ΘΥΜΊΣΩ ΠΆΛΙ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΉ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΒΆΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΠΡΟΣΓΕΙΏΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΏΝΟΝΤΑΙ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ,ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ Η ΓΑΙΑ ΕΊΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΤΗΣ GALACTIC FEDERATION OF DARKNESS AND HATE.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΑΚΟΎΤΕ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΒΑΜΠ,ΤΟΝ ΓΚΑΙΗΤΣ,ΤΟΝ ΠΆΠΑ ΦΡΑΓΚΊΣΚΟ Ή ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΟΝΕΙΩΝ ΕΞΩΓΉΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΈΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΑΤΡΟ ΓΗΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΒΛΈΠΕΤΕ ΤΙΣ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΑΥΤΟΊ ΣΑΣ ΠΛΑΣΆΡΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ TERRA INCOGNITA ΓΙΑΤΊ ΖΟΥΝ/ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΆΣΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ,ΚΕΡΡΥ,ΚΙ ΑΛΛΑ ΥΒΡΊΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις