ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ


 ”! Ο Ντόναλντ Τούσκ,

ο πλέον υποστηρικτής του Διεθνισμού και πρωθυπουργός της Πολωνίας, απειλεί τους πάντες για τις αποκαλύψεις σχετικά με τον Nord Stream!

«Να ζητήσετε συγνώμη» ανέφερε ο Πολωνός πρωθυπουργός, όσο συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την καταστροφή των αγωγών

Οι τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με την καταστροφή των αγωγών Nord Stream φέρνουν στο προσκήνιο τον Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος πραγματοποίησε οργισμένες δηλώσεις προς όσους ανέφεραν πιθανή ανάμειξη της Πολωνίας .

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, κάλεσε όσους υποστήριξαν την εμπλοκή της Πολωνίας, να «ζητήσουν συγγνώμη και να σιωπήσουν».

 

 

To κάθαρμα αυτό, που κάποτε αποκαλούσε τους Έλληνες “τζαμπατζήδες” και ότι θα πρέπει να πληρώνουν τα…χρέη τους (υπήρξε φανατικός υποστηρικτής των μνημονίων) τώρα βλέπει πως η χώρα του έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών, καθώς υπήρξαν ισχυρισμοί ότι η καταστροφή δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί χωρίς τη στήριξη της Βαρσοβίας.

Ο Πολωνός υπουργός Ψηφιακών Υποθέσεων, Κριστόφ Γκαβκόφσκι, επίσης αρνήθηκε τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι πρόκειται για ισχυρισμούς «εμπνευσμένους από τη Μόσχα με στόχο την αποσταθεροποίηση του ΝΑΤΟ».

Θα έχουμε πολύ μεγάλες εξελίξεις στο θέμα αυτό, καθώς η Γερμανία και ο Σόλτς προωπικά, έχουν πάθει…παράκρουση με τα δημοσιεύματα των γερμανικών εφημερίδων που φέρνουν φώς στο έγκλημα του αιώνα για την Ευρώπη. Κι αν αποδειχθεί πως έχει ανάμειξη η Βαρσοβία, θα γίνει μεγάλο σκάνδαλο που θα συμπαρασύρει και τον ίδιο τον Τούσκ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Ο ΤΟΥΣΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ/ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.

    ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΟΚΟΡΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΛΕΧ ΚΑΤΣΙΝΣΚΙ ΟΤΑΝ "ΡΙΞΑΝΕ" ΟΙ ΤΡΙΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΆΝΟ ΤΟΥ,ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΊΜΜΙΑ Ο ΝΤΌΝΑΛΝΤ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΛΕΧ ΠΟΥ Ω!ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ;!; ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΜΟΛΕΝΣΚ ΡΩΣΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΗΓΕΣΊΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙ ΜΈΛΛΕΙ ΓΕΝΈΣΘΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΆ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ. Η ΑΝΤΑΜΟΙ
    ΒΗ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΎ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥΣΚ ΝΑΖΙΣΤΉ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΏΝ ΣΤΟΝ 2ο ΠΠ ΉΤΑΝ Ο ΘΩΚΟΣ ΔΟΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΕ,ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΚΉ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ,ΚΑΙ ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΠΟΛΩΝΊΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΏΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3ου ΠΠ.ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΈΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΗΡΘΕ Ο ΝΤΌΝΑΛΝΤ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΒΛΈΜΜΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.Ο ΤΟΥΣΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΤΈΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΊΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ΤΎΠΟΥ.

    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΑΝΕ,ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΝΙΚΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΌΣ/ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΔΑ ΜΠΑΛΑΡΊΝΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΎΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΎΚΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΉ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΠΑΓΟΘΡΑΥΣΤΙΚΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΉΣΤΕ ΤΟ ΜΉΝΥΜΆ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΕΧΘΡΙΚΗΝ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΙΝ....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

    ΡΙΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις