Ο στρατός συλλαμβάνει τον απατεώνα των κλεμενων εκλογών του Deep State ο οποιος ειναι και παιδεραστης

 

Η Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών

του Στρατού των ΗΠΑ (CID) συνέλαβε τον εκπρόσωπο του καθεστώτος για εποπτεία και έρευνες Ίαν Σαμς το βράδυ της Τρίτης σε ένα εμπορικό κέντρο του Σικάγο κοντά στο Δημοκρατικό Εθνικό Συνέδριο, είπε μια πηγή από το γραφείο του CID στο Fort Liberty. Ενώ η σύλληψη βασίστηκε σε αποδείξεις ότι ο Σαμς είχε διατάξει την αποστολή νοθευμένων εκλογικών μηχανημάτων που κατασχέθηκαν τα Λευκα Καπελα τον περασμένο μήνα, η CID τον συνέλαβε να διαπράττει πιο ειδεχθή εγκλήματα—ενοχλώντας έναν ανήλικο ενώ είχε στην κατοχή του το Adrenochrome.

Ο Σαμς ήταν πιόνι του Deep State. Από τον Απρίλιο του 2015 έως τον Νοέμβριο του 2016, υπηρέτησε ως βοηθός ταχείας αντίδρασης για την εκστρατεία Hillary for America, και στη συνέχεια, το 2019, εντάχθηκε στη σταυροφορία Kamala Harris for the People. Το 2021, ο Μπάιντεν τον διόρισε Αναπληρωτή Βοηθό Γραμματέα Δημοσίων Υποθέσεων, Αντιμετώπιση του COVID, στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών. Και τον Μάιο του 2022, μετατράπηκε στο Γραφείο Συμβούλου του Προέδρου, θέση που εξακολουθεί να κατέχει.

Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα αφήσει τη δουλειά του και θα υπηρετήσει την εκστρατεία Harris ως κορυφαίος εκπρόσωπος.

Η πηγή μας από το CID είπε ότι ο Σαμς είναι πράκτορας του κακού, ένα πιόνι που η μονιμη υποτελεια στο Deep State του χάρισε μια προαγωγή από πιόνι σε ιππότη, ένας κατώτερος χειριστής που, αν δεν είχε ελεγχθεί, θα είχε προωθήσει στην υποδούλωση του Deep State έναν ανυπολόγιστο αριθμό παιδιών.

Όπως αναφέρθηκε τον Ιούλιο, τα Λευκα Καπελα αναχαίτησαν ένα φορτηγό με «κινεζικές μηχανές ψηφοφορίας» με προορισμό το Μίσιγκαν. Οι μηχανές έμοιαζαν με του Dominion και είχαν στηθεί για να υπερμετρηθούν οι ψήφοι των Δημοκρατικών και να υπομετρηθούν οι ψήφοι των Ρεπουμπλικάνων. Μια μηνιαία έρευνα για την προέλευση των εκλογικών μηχανημάτων αποκάλυψε ότι δεν είχαν κατασκευαστεί στην Κίνα. Αντίθετα, μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία ηλεκτρονικών στις ΗΠΑ τα είχε κατασκευάσει κατόπιν αιτήματος του Sams. Η πηγή μας αρνήθηκε να κατονομάσει την εταιρεία, επικαλούμενη ενεργές έρευνες και διώξεις, αλλά είπε ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας αναγνώρισε τον Sams ως τον αγοραστή. Ο ιδιοκτήτης είπε στους ερευνητές της CID ότι ο Sams ζήτησε να κατασκευαστούν τα μηχανήματα με εξαρτήματα που προέρχονται από την Κίνα και την Ουκρανία. Όταν ο μπερδεμένος ιδιοκτήτης ρώτησε γιατί, ο Σαμς του είπε: «Θα σου βγάλουν πολλά χρήματα», υποσχόμενος να παραγγείλει επιπλέον 10.000 μονάδες, υπό την προϋπόθεση ότι η αρχική παρτίδα θ ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του.

Την περασμένη εβδομάδα, η CID έμαθε ότι ο Σαμς θα συνόδευε την εκστρατεία της Χάρις στο Σικάγο, μια εγκαταλελειμμένη πόλη γεμάτη εγκλήματα και λοιμό. Με μια αίσθηση τρόμου, η CID αποφάσισε να τον καταδιώξει σε μια πόλη που είχε κατακλυστεί από κακόβουλες ομοσπονδιακές δυνάμεις. Η CID εκτιμά ότι τα δύο τρίτα των 10.100 ειδικών πρακτόρων του FBI και 5.000 βοηθητικού προσωπικού, καθώς και 2.200 πράκτορες Εσωτερικής Ασφάλειας, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πόλη των ανέμων.

Μόλις τέσσερις αξιωματικοί εντάλματος του CID που παρίσταναν τους υποστηρικτές της Χάρις - φορούσαν πουκάμισα και καπέλα "Harris-Walz 2024" - έφτασαν στο Σικάγο τη Δευτέρα το απόγευμα, καθώς ξεκίνησε το DNC.

«Αισθανθήκαμε ότι η αποστολή μερικών αφανών ανδρών ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα του Σαμς. Οι εντολές τους ήταν να συλλάβουν τον Σαμς μόνο αν μπορούσαν να τον αρπάξουν χωρίς να πιαστούν οι ίδιοι. Και αυτό ήταν μια μεγάλη προκληση. Το Σικάγο είναι ένα προπύργιο του Deep State», είπε η πηγή μας.

Η πηγή μας πρόσθεσε ότι η CID γνώριζε σε ποιο ξενοδοχείο διέμενε ο Sams και ήλπιζε να τον συλλάβει εκεί την Τρίτη το βράδυ, όταν ήταν νυσταγμένος και μόνος στο δωμάτιό του. Αλλά μια τυχαία ευκαιρία προέκυψε αργά το απόγευμα της Τρίτης όταν η CID εντόπισε τον Sams, μόνος του, να επιβιβιζεται σε ένα UBER έξω από το ξενοδοχείο. Η CID παρακολουθησε τη βόλτα του Σαμς στο Woodfield Mall, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Σικάγο, όπου οι πράκτορες παρατήρησαν τον Sams να παρακολουθει ιδιαίτερα μικρά παιδιά σαν αρπακτικό.

«Τα παιδιά μας αμέσως νόμιζαν ότι ο Σαμς ήταν παιδάκι και όσο περισσότερο τον ακολουθούσαν, τόσο περισσότερο φαινόταν», είπε η πηγή μας.

Ο Sams επισκέφτηκε καταστήματα που τροφοδοτούν νέους: Abercrombie Kids, Hot Topic, Journeys Kidz, LEGO Store, Peppa Big World of Play και το παιδικό τμήμα JC-Penny. Στο τελευταίο, μια παρατηρητική μητέρα έπιασε τον Σαμς να χαζεύει άγρια ​​τον προεφηβικό γιο της και ειδοποίησε έναν υπάλληλο καταστήματος. Ο Sams κατηγόρησε τη μητέρα ότι συμπεριφέρθηκε υστερικά και είπε στον υπάλληλο ότι ήταν μέλος της καμπάνιας Harris και αναζητούσε δώρο γενεθλίων για το μικρό του στο σπίτι. Η υπάλληλος, η οποία ήταν Μαύρη, ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι ήταν εκατό τοις εκατό Team Harris.

Ο Σαμς άφησε την JC-Penny αλλά συνέχισε να κοιτάζει τα παιδιά στο εμπορικό κέντρο.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σαμς βρήκε αυτο που εψαχνε.

Πλησίασε ένα αγόρι περίπου πέντε ετών που πιθανώς είχε χωριστεί από τους γονείς του και καθόταν σε ένα παγκάκι και έκλαιγε. Οι πράκτορες της CID παρακολούθησαν τη συνάντηση από απόσταση και άκουσαν τον Sams να ρωτά το παιδί αν χάθηκε. Το αφελές, αθώο παιδί εκμυστηρεύτηκε ότι έχασε με κάποιο τρόπο τον πατέρα του και ο απαίσιος Σαμς, αφού ζήτησε από το αγόρι να περιγράψει τη φυσική του κατάσταση, είπε ότι είχε δει τον πατέρα σε μια τουαλέτα στον κάτω όροφο και θα πήγαινε το παιδί κοντά του. «Κράτα μου το χέρι για να μη χαθείς ξανά», είπε ο Σαμς στο αγόρι, οδηγώντας το προς μια κυλιόμενη σκάλα.

 Καθώς ο Σαμς και το θύμα του επέβαιναν στην κυλιόμενη σκάλα, ο CID στεκόταν ακριβώς πίσω τους. Ο Σαμς ρώτησε το παιδί αν ήθελε μια καραμέλα. Το κεφάλι του παιδιού κουνούσε από τη μια πλευρά στην άλλη, αλλά ο Σαμς ξετύλιξε κάτι που έμοιαζε με Jolly Rancher και το έσπρωξε ανάμεσα στα χείλη του παιδιού. «Πάμε να βρούμε τον πατέρα σου», του είπε ο Σαμς.

Τα μάτια του αγοριού άνοιξαν διάπλατα και η λαβή του Σαμς στο μικρό του χέρι σφίχτηκε. «Υπάρχουν περισσότερες καραμέλες στο μπάνιο», είπε ο Σαμς.

Έσπρωξε το παιδί στην τουαλέτα.

Δύο CID φρουρούσαν την πόρτα ενώ οι άλλοι δύο μπήκαν και άνοιξαν την πορτα στην οποία ο Σαμς έσερνε ήδη το παντελόνι του αγοριού κάτω από τη μέση του, με το ένα χέρι κουμπωμένο στα γεννητικά όργανα του παιδιού. Οι πράκτορες χώρισαν τους δύο και άρχισαν να χτυπούν τον Σαμς, με γροθιές να χτυπούν στο πρόσωπο και τον κορμό του.

Σήκωσαν τον Σαμς στα πόδια του και τον οδήγησαν στην πλησιέστερη έξοδο.

Η πηγή μας είπε ότι οι πράκτορες παρέδωσαν το παιδί στην ασφάλεια του εμπορικού κέντρου.

«Ο Σαμς είναι μια διαβολική μαμά, συγχωρέστε τη γλώσσα μου. Είχε πολλά κομμάτια "καραμέλα" πάνω του και δύο σύριγγες γεμάτες με αυτό που πιστεύουμε ότι θα αποδειχθεί Adrenochrome - περιμένουμε μια χημική ανάλυση και των δύο στοιχείων. Νομίζουμε ότι η καραμέλα είχε ένα ηρεμιστικό. Ναι, θα θέλαμε να είχαμε πάρει την Χάρις ή τον Γουόλς, αλλά δεν ήμασταν εξοπλισμένοι για να πολεμήσουμε μέσω ενός ομοσπονδιακού στρατού. Τουλάχιστον υπάρχει ένα Deep Stater λιγότερο στους δρόμους. Ο Σαμς κατηγορείται για παρέμβαση στις εκλογές, προδοσία, εξέγερση και σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ22 Αυγούστου, 2024 07:28

    ΓΕΙΑ ΧΑΡΆ ΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΜΠΑΓΛΑΝ !
    ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ,ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ.
    ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ.
    ΛΙΩΣΤΟΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 💥

    YOUTUBE
    THIS IS WHY
    I STAY HOME

    Channel
    Joeybtoonz
    👀



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις