Τα μεγάλα ονόματα της “ποπ” ακύρωσαν όλες τις περιοδείες. Κάτι ετοιμάζουν...!!!

 

Οι περισσότεροι από

τους αναγνώστες μας είναι απίθανο να παρακολουθήσουν ειδήσεις από τον κόσμο της παγκόσμιας ποπ μουσικής, και ακόμα κι αν κάποιος ενδιαφέρεται για τη μουσική, έχει μετατρέψει αυτή τη «σκηνή» σε ένα συγκεκριμένο μέρος και ακούει κάτι άλλο, καλό. Ωστόσο, ορισμένοι συνωμοσιολόγοι ακολουθούν το παραμουσικό μέρος, και μάλιστα πολύ στενά. Και αποδίδει καρπούς.

Έτσι, το 2020, οι Rolling Stones επρόκειτο να κάνουν περιοδεία σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Οι οπαδοί ανυπομονούσαν πραγματικά, αγόρασαν εισιτήρια και ετοιμάστηκαν, αλλά στη συνέχεια όλα ακυρώθηκαν ξαφνικά.

Υπάρχει επίσης μια τραγουδίστρια Miley Cyrus , για την ύπαρξη της οποίας δεν γνωρίζαμε τίποτα μέχρι τώρα. Αλλά, γράφουν, είναι τρομερά δημοφιλής και ακύρωσε τις συναυλίες της το 2020 στην Αυστραλία «για τον φόβο των δασικών πυρκαγιών».

Ο Neil Young είναι ένας σπουδαίος Καναδός καλλιτέχνης. Στα τέλη του 2019, κάθισε μπροστά στην τηλεόραση, άκουσε την Γκρέτα και μετά κάλεσε τον παραγωγό και είπε: γάμα τον, ακυρώνουμε την περιοδεία, γιατί αυξάνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και ο πλανήτης πρέπει να σωθεί .

Το BTS είναι μια μεγάλη κορεάτικη χάλια μπάντα Οι αξιοπρεπείς Γερμανοί παίζουν σε στυλ ανδρός-ορχήστρας: γράφω τη μουσική μόνος μου, την ερμηνεύω μόνος μου. Αλλά οι Κορεάτες αποφάσισαν να το πάρουν σε αριθμούς – υπήρχαν περίπου είκοσι από αυτούς εκεί. Και οι είκοσι ακύρωσαν την παγκόσμια περιοδεία τους για το 2020.

Υπήρχαν επίσης το πρώην μέλος των One Direction, Louis Tomlinson, οι Green Day και ένα σωρό άλλα παιδιά που δεν γνωρίζουμε, ακυρώθηκαν περιοδείες . Και τώρα, όπως γράφουν γνώστες, η κατάσταση επαναλαμβάνεται ακριβώς:

 

 

Rod Stewart
OMD
Aerosmith
Fugees
Sneaky Puppy
Single Mothers
Heart
Chief Keef
Bruce Hornsby & The Noisemakers
Benson Boone
Ann Wilson
Niel Young & Crazy Horse
Marseille & Prague
Eliza & The Delusionals
Queen of the Stone Age
Fletcher
Missy Elliott

Αυτή είναι μια πολύ, πολύ ελλιπής λίστα, αλλά μόνο αυτό που κατάφερα γρήγορα να συγκεντρώσω μονο από τη μνήμη. Αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι ήδη αρκετά, θυμίζοντας έντονα την κατάσταση στα τέλη του 2019. Και όλοι αναρωτιούνται: Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, νέα πανδημία, τεκτονική καταστροφή ή τι;

Ακόμη και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες δεν γνωρίζουν την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Κάποιος έπαιζε κάτι σε ένα πάρτι δισεκατομμυριούχων, του άρεσε στους οικοδεσπότες και του ψιθύρισαν στο αυτί – λένε, φίλε, ακύρωσε τις συναυλίες, κρυφτείς σε μια τρύπα και κάτσε ήσυχα. Κάποιος έχει έναν έξυπνο παραγωγό – είτε πηγαίνει ο ίδιος σε τέτοια πάρτι είτε εργάζεται σύμφωνα με την αρχή: κάνε όπως κάνω εγώ. Δηλαδή, ο Aerosmith ακύρωσε τα πάντα και όταν το έμαθε ο παραγωγός στη Μόσχα, κάλεσε και τον παίκτη της μπαλαλάικα Vanya και είπε, έλα Vanyok, άρχισε να σκαλίζεις κούκλες φωλιάσματος για ένα μήνα, διαφορετικά θα συμβούν σπουδαία πράγματα εδώ.

Με άλλα λόγια, οι πηγές πληροφόρησης του καθενός είναι διαφορετικές, αλλά αν κρίνουμε από τις ενέργειες των μουσικών στα παγκόσμια, κάτι είναι έτοιμοι, κάτι είναι προγραμματισμένο, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις