Η Κομμουνιστικη κυβερνηση στην Αγγλια προωθει με νομο την ομοφυλοφιλια στα σχολεια...!!!


 Το κυβερνών κόμμα των Εργατικών του Κιρ Στάρμερ, βρήκε νέο «εχθρό» στην προσπάθεια του να εγκαθιδρύσει στην κοινωνική πραγματικότητα ως φυσιολογικές τις σεξουαλικές αποκλίσεις των ομοφυλόφιλων ατόμων: τους ανήλικους μαθητές στα σχολεία!

Η αφορμή; Ο «ακραίος μισογυνισμός» που καταλογίζουν στον πασίγνωστο influencer Άντριου Τέιτ!

Σύμφωνα με την Υβέτ Κούπερ, υπουργό Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, η κυβέρνηση πρόκειται να «αναθεωρήσει τη στρατηγική για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας με στόχο την καλύτερη διαχείριση της βίας κατά γυναικών και κοριτσιών, καθώς και την εξέταση νέων ιδεολογιών».

Σύμφωνα με τις προτάσεις, οι δάσκαλοι θα έχουν νομική υποχρέωση να αναφέρουν στους αρμόδιους φορείς του κυβερνητικού προγράμματος κατά της τρομοκρατίας, οποιοδήποτε μαθητή υποψιάζονται για «ακραίο μισογυνισμό». 

Για να γίνει πιο κατανοητό: αν ένας δάσκαλος κρίνει ότι ένας μαθητής του έχει «επηρεαστεί από τον Άντριου Τέιτ», δηλαδή αν απλά είναι υπέρ του κλασικού ανδρικού lifestyle και των αντίστοιχων ρόλων που περιλαμβάνει το ανδρικό φύλο, θα καταγράφεται ως «ύποπτος για τρομοκρατία» με ό,τι αυτό συνεπάγεται! 

Η κυβέρνηση Στάρμερ έχει επιδοθεί πλήρως στο «κυνήγι φαντασμάτων» για να υποστηρίξει ανοιχτά πλέον και με κατασταλτικούς νόμους, την προώθηση της ομοφυλοφιλίας, εφόσον πλήττει τη διάδοση των κλασσικών ανδρικών ρόλων.

Θα είναι ενδιαφέρον πώς και σε τι βαθμό θα εφαρμοστεί αυτό, καθώς και το αν θα επιφέρει αντιδράσεις στους Βρετανούς, οι οποίοι ήδη αντιμετωπίζουν τεράστιες κοινωνικές αναταραχές.

Σχόλια

  1. ΜΠΑ!?
    ΠΩΣ ΚΙΕΤΣΙ???

    ΜΆΛΛΟΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ
    ΓΙΑ ΝΑ
    ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ...
    ΈΤΣΙ ΔΕ ΛΕΓΑΝ
    ΚΆΠΟΙΟΙ...???

    ΚΕΡΔΑΜΕ...!!!




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανως ο μισογυνισμος των ιμαμιδων δεν τους ενοχλει....

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .
    Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

    Τήν ΕΘΑΨΑΝ οι πάντες ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ! Γιατί "κύριοι" των ΜΜΕ ; Σας ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ; ; ; .....



    Ο μ ό φ ω ν α, το Παγκόσμιο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαπίστωσε, κατά λέξη, ότι δεν υπάρχει δικαίωμα στο γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου".



    Οι 47 δικαστές από τις 47 χώρες του Συμβουλίου της Ευρώπης, που είναι μέλη της Ολομέλειας του Δικαστηρίου του Στρασβούργου (το σημαντικότερο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο), δημοσίευσαν μια δήλωση μεγάλης σημασίας, η οποία παραδόξως (;) ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ από την ..."πρόοδο της πληροφόρησης" και το πεδίο επιρροής της...

    Στην πραγματικότητα, και οι 47 δικαστές ενέκριναν ομόφωνα την απόφαση ότι "δεν υπάρχει δικαίωμα στο γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

    Η πρόταση βασίστηκε σε μια πληθώρα φιλοσοφικών και ανθρωπολογικών εκτιμήσεων που βασίζονται στη φυσική τάξη, στην κοινή λογική, σε επιστημονικές εκθέσεις και, φυσικά, στο θετικό δίκαιο.

    Στην τελευταία περίπτωση, ειδικότερα, η απόφαση βασίστηκε στο άρθρο 12 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Αυτό ισοδυναμεί επίσης με τα ψηφίσματα των συνθηκών που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδίως τα άρθρα 17 του νόμου P San José και 23 του Διεθνούς Συμφώνου για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα.

    Σε αυτά τα ιστορικά ψηφίσματα, το Δικαστήριο αποφάσισε ότι η έννοια της οικογένειας περιλαμβάνει όχι μόνο "την παραδοσιακή έννοια του γάμου, δηλαδή την ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας", αλλά και ότι δεν θα πρέπει να επιβάλλεται στις κυβερνήσεις "η υποχρέωση να ανοίξουν το γάμο σε άτομα του ίδιου φύλου".

    Όσον αφορά την αρχή της απαγόρευσης των διακρίσεων, το Δικαστήριο πρόσθεσε επίσης ότι δεν υπάρχει διάκριση, αφού "τα κράτη είναι ελεύθερα να επιφυλάξουν το γάμο μόνο στα ετερόφυλα ζευγάρια".


    🛑 Είναι σημαντικό και απολύτως απαραίτητο να διαδοθούν αυτού του είδους οι ειδήσεις, διότι οι κυβερνήσεις και οι υποστηρικτές των ομοφυλοφιλικών λόμπι δεν θέλουν να το γνωρίζει ο κόσμος.

    Βοηθήστε να διαδοθεί αυτή η απόφαση!

    Προφανώς, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ενδιαφέρονται για τήν δημοσιοποίηση αυτής της πληροφορίας:

    https://www.medias-presse.info/la-cour-europeenne-des-droits-de-lhomme-confirme-a-lunanimite-labsence-de-droit-au-mariage-homosexuel/56049/

    https://odysseiatv.blogspot.com/2024/08/blog-post_23.html
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις