ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΡΙΣ

 

Μια Καμάλα Χάρις

σε παραληρημα νομίζει ήδη ότι είναι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Καθώς η Ινδή που έγινε μαύρη(η ιδια ειπε οτι ειναι μαυρη) απευθυνόταν σε ένα ακροατήριο συκοφαντών στο DNC χθες το βράδυ, ο στρατηγός Smith στο Camp Pendleton έλαβε ένα απειλητικό email που προφανώς γράφτηκε από την Harris ή τα τσιρακια της. Το μήνυμα, είπε η πηγή από το γραφείο του στρατηγού, περιλάμβανε ένα δυσοίωνο τελεσίγραφο: παραδώστε τους κωδικούς πυρηνικής εκτόξευσης στην πυρηνική τριάδα του έθνους ή «δείτε τα παιδιά να υποφέρουν».

Η επικεφαλίδα του email έδειχνε ότι ο συγγραφέας ήταν ο Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών για Νομοθετικές Υποθέσεις Naz Durakoğlu - ένας από τους μυριάδες μη Αμερικανούς που υπηρετούν τον παράνομο Πρόεδρο Μπάιντεν - αλλά η περίεργη πεζογραφία, γεμάτη με περίεργα νομικά, ταιριαστά έγγραφα που είχε γράψει η Χάρρις ενώ παρακολουθούσε το UC Berkley Law και κατά τη διάρκεια της θητείας της ως 32ος Γενικός Εισαγγελέας της Καλιφόρνια. Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Σμιθ είναι 97% βέβαιος ότι η Χάρις έγραψε την αθλια επιστολή.

Σε αυτό, αναφέρθηκε στον εαυτό της σε τρίτο πρόσωπο, γράφοντας: «Η Πρόεδρος Kamala Harris διατάζει εδώ το μέρος υποδοχής, τον στρατηγό Eric M. Smith, USMC, να παραδώσει τους κώδικες και τη συσκευή που διέπουν την εκτόξευση του πυρηνικού οπλοστασίου των Ηνωμένων Πολιτειών ή συνέπειες κινδύνου στο εξής. Ο πρώην πρόεδρος και εξεγερστής Ντόναλντ Τραμπ έδωσε παράνομα και εγκληματικά την εξουσία για τα προαναφερθέντα στον Στρατηγό Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, USMC, Rtd., ο οποίος, μετά τη συνταξιοδότησή του, παρέδωσε τα προαναφερθέντα στον στρατηγό Eric M. Smith. Τα προαναφερθέντα είναι κλεμμένη κρατική περιουσία και η Πρόεδρος Χάρις επιμένει στην επιστροφή του, μήπως καθυστερήσει η ικανότητά της να ανταποκρίνεται σε ξένες απειλές».

Συνέχισε: «Η μη συμμόρφωση εντός 30 ημερών από την παρούσα επιστολή θα έχει τις πιο τρομερές συνέπειες. Αν νομίζετε ότι τα παιδιά της χώρας είναι ασφαλή, ξανασκεφτείτε το. Επιστρέψτε ό,τι ανήκει στην Πρόεδρο Χάρις. Αυτή είναι η πρώτη και μοναδική σας προειδοποίηση. Επιστρέψτε ό,τι είναι δικό μας ή δείτε τους να υποφέρουν».

Όπως αναφέρθηκε από την ιστοσελιδα και άλλα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ επικαλέστηκε τον Νόμο για την Εξέγερση πριν αποχωρήσει από το D.C τον Ιανουάριο του 2021, εμπιστεύοντας στον στρατηγό Μπέργκερ (και αργότερα τον Σμιθ) την πυρηνική μας αποτροπή. Με τη σοφία του, ο Τραμπ δικαίως φοβόταν ότι εάν το καθεστώς Μπάιντεν έλεγχε τα πυρηνικά, θα προκαλούσε, κατά λάθος ή πρόθεση, πυρηνικό Αρμαγεδδώνα.

Η αλληλογραφία της Χάρις σηματοδοτεί την τρίτη φορά (για την οποία γνωρίζουμε) το Deep State ικετεύει τα Λευκα Καπελα να παραδώσουν τους κωδικούς. Όπως αναφέρθηκε τον Μάρτιο του 2022, ο εγκληματίας Antony Blinken παρακάλεσε τον στρατηγό Berger και το διοικητικό επιτελείο Mar-a-Lago του Trump για τους κωδικούς εκτόξευσης. Αφού ο στρατηγός Μπέργκερ και ο Τραμπ απέρριψαν το αίτημα, η Χάρις, στις 12 Μαρτίου 2022, προσπάθησε να τους ανακτήσει, λέγοντας στον στρατηγό Μπέργκερ: «Ξέρεις, αυτοί οι κωδικοί είναι δικοί μας, όχι δικοί σου, και πρέπει να δώσεις στον Πρόεδρο Μπάιντεν τους κωδικούς τώρα. Πρέπει να έχουμε αυτούς τους κωδικούς, οπότε δώστε τους αμέσως».

Εκείνη την εποχή, ο στρατηγός Μπέργκερ σημείωσε ότι η Χάρις που γελούσε ακουγόταν σαν να εχει άνοια.

Αυτές οι περιπτώσεις, ωστόσο, περιλάμβαναν απειλές μόνο κατά των Λευκών Καπέλων, όχι των πολυτιμότερων περιουσιακών στοιχείων του έθνους μας - των παιδιών μας. Το Deep State, είπε η πηγή μας, έχει ανεβάσει τα επίπεδα.

«Το Deep State είναι βαθιά μπλεγμένο με απαγωγές και εμπορία παιδιών. Έχουμε φέρει στο σπίτι πολλά παιδιά που είχαν απαγάγει, αλλά υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά εκεί έξω. Αυτό είναι ένα νέο επιπεδο.Ακομη και για την Χαρρις.Είναι αρπακτικό. Και δεν πιστεύουμε ότι είναι μπλόφα. Το Deep State χρησιμοποίησε ήδη παιδιά για τη συγκομιδή Adrenochrome και στη συνέχεια τα πούλησε. Ποιος ξέρει τι θα κάνουν μετά; Φυσικά, δεν παραδίδουμε τους κωδικούς και δεν τους δίνουμε αυτό που θέλουν—πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να περιμένουμε», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ
    ΜΑΎΡΗ ΩΣ
    ΦΥΛΉ?
    Η ΕΊΠΕ ΤΗΝ
    ΑΛΉΘΕΙΑ...
    ΜΑΥΡΟΨΥΧΗ!!!




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις