Αλκυόν Πλειάδες


 Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν,

η πιο μισητή και αντιδημοφιλής πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην ιστορία, κέρδισε την υποστήριξη του κόμματός της, της Γερμανικής Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), για να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία στο αξίωμα. 

Για την κακοδιαχείρισή της, ιδίως για τις αντιρωσικές κυρώσεις και τις πράσινες πολιτικές της ΕΕ, έχει κατηγορηθεί για την τρέχουσα οικονομική κρίση στην Ευρώπη. Με οικογενειακό υπόβαθρο ναζιστών αριστοκρατών και αφού κατέστρεψε τη Γερμανία όταν ήταν υπουργός Άμυνας της χώρας, κατηγορείται σήμερα για τη μεγαλύτερη διαφθορά στην ιστορία, λόγω σκοτεινών συμβάσεων με τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer, και σύγκρουση συμφερόντων για να επωφεληθεί από συμβάσεις εκατομμυρίων μαζί με τον σύζυγό της Χάικο. 

Οι υποσχέσεις της είναι βασικοί στόχοι της σατανικής και διεστραμμένης παγκοσμιοποιητικής Ατζέντας 2030, ζήτησε ψηφιακά συστήματα ταυτότητας παρόμοια με τα διαβατήρια εμβολίων Covid-19 και προσπαθεί να εισαγάγει μια εφαρμογή "ψηφιακής ταυτότητας" και τεχνητή νοημοσύνη. Η Ούρσουλα τάχθηκε υπέρ του αναγκαστικού εμβολιασμού, των εγκλεισμών και των υγειονομικών πάσο. Αγνόησε πλήρως τις ευρωπαϊκές μας αξίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα των ατόμων. 

Ωστόσο, πολλοί συνειδητοποιούν το πραγματικό πρόσωπο της πλούσιας, τυραννικής και που κοροϊδεύει τους Ευρωπαίους, τυφλής υπερασπίστριας της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ και της Μεγάλης Επανεκκίνησης, και πολλοί ευρωβουλευτές την καταγγέλλουν και δείχνουν γιατί δεν θα έπρεπε να είναι επικεφαλής του ευρωπαϊκού θεσμού, όπως θα δούμε σε αυτό το βίντεο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις