Δημοσιογράφος του Χατζηνικολάου πληροφοριοδότης της Greek Μafia!

 

Ο δημοσιογράφος

των σελέμπριτι Νίκος Τσιλιπουνιδάκης και κουμπάρος  του Γ. Μήτσου ήταν ο σύνδεσμος  του δολοφονημένου πρατηριούχου με τις μυστικές υπηρεσίες

Και µέσα σ’ όλες τις γραπτές συνοµιλίες του Γιώργου Μήτσου µε ανώτατους αξιωµατικούς για τις… φτιάξεις του υποκόσµου µες στην ΕΛΑΣ να ’σου κι ένας Τσιλιπουνιδάκης.

Πρόκειται, σύµφωνα µε στοιχεία που είναι σε γνώση του Documento, για τον ρεπόρτερ που έχει αποκαλύψει ουκ ολίγες ιστορίες των σελέµπριτι, κατά την καλοκαιρινή κυρίως σεζόν, οι οποίοι έχουν κυριαρχήσει στις ξακουστές παραλίες των δηµοφιλέστερων τουριστικών προορισµών της χώρας, κυρίως δε στο νησί της Μυκόνου.

Οι επιτυχίες του υπήρξαν και διεθνείς, καθώς πολλές από αυτές τις επικίνδυνες αποστολές τού εξασφάλισαν δηλώσεις από διάσηµα πρόσωπα όπως ο ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ, η τραγουδίστρια Σακίρα ή ακόµη και η Lady Gaga.

Παράλληλα όµως µε την εµφανή δραστηριότητά του ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης εµφανίζεται να έχει και µια αθέατη: να παρέχει εξυπηρετήσεις στον δολοφονηθέντα έµπορο καυσίµων και κουµπάρο του, Γ. Μήτσου. Συγκεκριµένα, ο Ν. Τσιλιπουνιδάκης φαίνεται να έχει σχέσεις µε κάποιο πρόσωπο µες στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) και να ζητάει πληροφορίες για το κατά πόσο βρίσκονται υπό παρακολούθηση συγκεκριµένοι τηλεφωνικοί αριθµοί. Αφού πληροφορείται σχετικά, φέρεται να αποστέλλει τις πληροφορίες στον άνθρωπο που εκτελέστηκε από µαφιόζους στο βενζινάδικο της ανατολικής Αττικής.

Με άλλα λόγια, ο Ν. Τσιλιπουνιδάκης ρωτάει τον άνθρωπό του στις µυστικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, πρώτα ο Ν. Τσιλιπουνιδάκης και στη συνέχεια ο Γ. Μήτσου ενηµερώνονται και για συγκεκριµένα πρόσωπα για τα οποία ενδιαφέρονται, όπως είναι για παράδειγµα η γνωστή από την υπόθεση των παρακολουθήσεων διά του κακόβουλου λογισµικού Predator «Βαγγελιώ» ή ακόµη και ο επικεφαλής της ∆ιεύθυνσης ∆ιαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών της ΕΛΑΣ.

Σύµφωνα µε τις αρχές, το πρόσωπο µε το οποίο επικοινωνεί στην ΕΥΠ ο Ν. Τσιλιπουνιδάκης ονοµάζεται Αγγελική. Πράγµατι, όπως προκύπτει από τις δύο πρώτες συνοµιλίες του δηµοσιογράφου µε την Αγγελική που ανασύρθηκαν από το κινητό του Γ. Μήτσου µετά τη δολοφονία του, η υπάλληλος της ΕΥΠ ενηµερώνει τον Ν. Τσιλιπουνιδάκη για τηλεφωνικές συνδέσεις που τέθηκαν σε επισύνδεση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις