ΚΛΩΝΟΙ--ΣΩΣΙΕΣ---CGI


Παίζοντας το ρόλο του παράνομου προέδρου Τζόζεφ Μπάιντεν, ο ηθοποιός Άρθουρ Ρόμπερτς, ένας από τους πολλούς λάτρεις του Μπάιντεν, απηύθυνε μια ομιλία για την κατάσταση της Ένωσης γεμάτη ψέματα και "ψευτικες" αλήθειες σε ένα ακροατήριο που είχε προσληφθεί για να χειροκροτήσει τα φανταστικά επιτεύγματά του. Τα Λευκα Καπέλα στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ που εξέτασαν τη διεύθυνση εκτιμούν ότι το 30% των συμμετεχόντων ήταν ηθοποιοί, φαινομενικά αρεστοί ή ακόμα και κλώνοι, μια έξυπνη σειρά από διαφορους ασχετους για να μπερδέψουν και να ξεγελάσουν το κοινό.


Οι σωσιες δεν είναι κάτι καινούργιο. Σε όλη την ιστορία, παγκόσμιοι ηγέτες και πολιτικοί διασημοι από τον Αδόλφο Χίτλερ μέχρι τον Ιωσήφ Στάλιν, από τη Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον έως τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, έχουν χρησιμοποιήσει μια σειρά από σωσιες για να γλιτώσουν από τη σύλληψη ή τη δολοφονία. Σύμφωνα με μια πηγή, επτά «ψεύτικοι» Κλίντον συνελήφθησαν μεταξύ 2016-2020 προτού τελικά ο στρατός εισέλθει και συλλάβει τον αυθεντικό. Και τον Μάιο του 2021, μια ηθοποιός που φορούσε μια μάσκα Nancy Pelosi παραπλανησε μια διμοιρία πεζοναυτών, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και τα υποτυπώδη καλλυντικά θα μπορούσαν να ξεγελάσουν εκπαιδευμένους παρατηρητές.

Οι πρόσφατες τεχνολογικές ανακαλύψεις, ωστόσο, έχουν πείσει τα Λευκα Καπέλα ότι οι Deep Staters -ιδιαίτερα αυτοί που ονομάζονται σε σφραγισμένα κατηγορητήρια- έχουν ανεβάσει επιπεδο και τώρα χρησιμοποιούν μετασχηματιστική τεχνολογία -κλώνους και ολογραμματα- για να αναπαράγουν όχι μόνο τους εαυτούς τους αλλά και βασικους συνεργατες, για να προσφέρουν ομοιότητα ενότητας μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών.

Η ανακάλυψη εργαστηρίων κλωνοποίησης στο Μιζούρι και την Αλάσκα άνοιξε τα μάτια των Λευκων Καπελων σε μια ευρύτερη πραγματικότητα, είπε μια πηγή του Cyber Command . Μια φορητή ολογραφική γεννήτρια που βρέθηκε στην τοποθεσία του Μιζούρι θα μπορούσε να προβάλει μια ρεαλιστική εικόνα ενός βράχου από ασβεστόλιθο χωρίς να παράγει μια δέσμη φωτός αντιληπτή από τον άνθρωπο. Το φάσμα του ορατού φωτός είναι το τμήμα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος που μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι. Πιο απλά, αυτό το εύρος μηκών κύματος ονομάζεται ορατό φως—380-700 νανόμετρα.

«Αν φωτίσετε έναν κανονικό φακό σε έναν τοίχο, μπορείτε να δείτε έναν κώνο φωτός που διαστέλλεται. Ο φακός στη γεννήτρια δεν δείχνει ορατό φως, μόνο την προβλεπόμενη προβολή», είπε η πηγή μας.

Οι ειδικοί που ασχολήθηκαν με τη συσκευή διαπίστωσαν ότι διέθετε μια βάση δεδομένων με προβαλλόμενες εικόνες - ένα σύγχρονο διώροφο σπίτι, έναν καταρράκτη και μια ομάδα οπλισμένων φρουρών που εμφανίζουν βασικές κινήσεις, όπως η θήκη και η αφαίρεση πλευρικών όπλων, το καθένα με ένα στοιχείο ήχου. Ερωτηθείς αν είχε προβολές «blue beam» όπως εξωγήινοι ή Χριστός, είπε ότι δεν υπήρχε τίποτα περίπλοκο στο μηχάνημα, αλλά πρόσθεσε ότι η βάση δεδομένων είναι τροποποιήσιμη.

«Βλέπουμε τεχνολογία επόμενου επιπέδου. Δεν είναι το υλικό του Star Trek, αλλά φτάνει εκεί. Αυτό που είδαμε στο SOTUA είναι απόδειξη αυτού», είπε η πηγή μας.

Ανέφερε ότι η σειρά των στρατηγών, η οποία περιελάμβανε τον Berger και τον Milley, παρήχθη ολογραφικά, λέγοντας ότι όποιος προγραμμάτισε τους πομπούς δεν πρέπει να ήταν στρατιωτικός επειδή υπήρχαν ανιχνεύσιμα ελαττώματα στις στολές που κανένας γνωστης δεν θα έκανε. Δεν θα επεφτε σε τετοια λάθη.

«Δεν θέλουμε να τους βοηθήσουμε να διορθώσουν τις γκάφες», είπε. «Εξάλλου, ξέρουμε πού είναι ο πραγματικός στρατηγός Μπέργκερ και σίγουρα δεν ήταν εκεί. Η διοίκηση προσπαθεί να παρουσιάσει μια ενότητα που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα».

Εξίσου ανησυχητικό, είπε ότι η Cyber Command είναι πεπεισμένη ότι ο Πρόεδρος της Βουλής που ήταν παρών στο SOTU ήταν αναμφισβήτητα ένας κλώνος. Τα Λευκα Καπέλα που εξέτασαν κλώνους της Alexandria Ocasio Cortez και Nancy Pelosi που ελήφθησαν από το εργαστήριο της Αλάσκας ανακάλυψαν ατέλειες πέρα από αυτό που αναφέρθηκε προηγουμένως - πλατυποδία και γομφίους που λείπουν. Αυτή τη φορά, αρνήθηκαν να εξηγήσουν τις «ατέλειες» για να αποφύγουν να προδωσουν τα λαθη που βρηκαν.

«Πρέπει να κρατάμε ορισμένα πράγματα για εμας, η κατάσταση είναι τραγική και το Deep State έχει μάτια και αυτιά παντού», είπε.

Ερωτηθείς γιατί ο Μπάιντεν εξακολουθεί να χρησιμοποιεί σωσιες όταν είναι διαθέσιμοι κλώνοι και ολογράμματα, είπε: «Δεν γνωρίζουμε. Αλλά δεν έχουμε δει καμία απόδειξη γι' αυτό και ξέρουμε σίγουρα ότι ο Άρθουρ Ρόμπερτς είναι ο κύριος σωσιας του Μπάιντεν. Εκπαιδεύτηκε με τους τρόπους του Μπάιντεν, αλλά είδαμε ασυνέπειες στην ομιλία και στο βάδισμα, και όλα τα σημάδια δείχνουν τον Ρόμπερτς αυτή τη στιγμή».

Ακόμη και η ομιλία του Μπάιντεν, πρόσθεσε, ήταν ψεύτικη: η Cyber Command είπε ότι το πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης ChatGPT την έγραψε, αν και ορισμένα αποσπάσματα αναδιατάχθηκαν για να ακούγεται η τεχνητη γλώσσα πιο ανθρώπινη.

«Σύντομα θα έρθει μια μεγάλη αποκάλυψη», είπε κλείνοντας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις