Όλα σύμφωνα με το σενάριο


Το 2017 εμφανίστηκε μια εφημερίδα στο διαβόητο Κέντρο Τζονς Χόπκινς:

Η Πανδημία Spars 2025-2028. Σχεδίασε μια εκστρατεία εμβολιασμού κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Τώρα η «πανδημία» έγινε 5 χρόνια νωρίτερα, αλλά πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. Η εφημερίδα σχεδίαζε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ακόμη και διαμαρτυρίες ανθρώπων που αμφισβήτησαν τον κίνδυνο της ασθένειας ή ισχυρίστηκαν ότι προήλθε από βιολογικό εργαστήριο.

Δεν είναι μόνο αυτό:

 Η εφημερίδα σχεδιάζει ακόμη και ότι οι πολιτικοί θα πρέπει να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη μετά το τέλος της «πανδημίας» και να παραδεχτούν τα λάθη τους για να ηρεμήσουν τους θυμωμένους πολίτες.

Λοιπόν, κάτι μου λέει ότι η συγγνώμη δεν πρόκειται να βοηθήσει τους κυρίους αυτή τη φορά. 

Υπάρχει ένα τόσο όμορφο μέρος στην Κούβα... 


 















ΠΗΓΗ

Σχόλια



  1. Πόσο πιό φαιδροί μπορούν να γίνουν και μέχρι πότε θα συνεχίζουν να χλευάζουν την νοημοσύνη των ανθρώπων μιλώντας για λάθη και δημόσια συγγνώμη!
    Πολιτικά λάθη η εγκλήματα εκ προθέσεως ;
    Και με μια δημόσια συγγνώμη δηλαδή, οι θυμωμένοι πολίτες θα ηρεμήσουν;
    Έχε γούστο να πιστεύουν ότι ο κόσμος θα χάψει τέτοιες παχιές μύγες, μετα απ´ αυτά που αποκαλύπτονται, περιπλέον των όσων είναι γνωστά για δεκαετίες τώρα όσον αφορά τα έργα και ημέρες των διαχρονικά μαυροψύχων τεράτων και με κόστος χιλιάδων ζωών (επιστημόνων, ερευνητών......) πέραν των δισεκατομμυρίων θυμάτων.
    Εδώ παραβιάστηκαν συμπαντικά πρωτόκολλα από κάποια όντα που θέλησαν να το παίξουν θεοί.
    Για τρία χρόνια τώρα οι "κυβερνήσειςί" όλες δεν ξέρουν τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμύδια.
    Κι όλες στο ίδιο ερώτημα σου απαντούν, ο σκύλος......(παλιό το ανέκδοτο με τους δυό "αντρες").
    Τελείωσε η εφευρετηκότητά τους η όλα έχουν και την ημερομηνία λήξεως;
    Αυτό το Πεντάγωνο όμως μαζί με το Υπουργείο Αμύνης και κάποιους από πίσω που κινούν τα νήματα με τον θεό τους παραστάτη, μέχρι τώρα όχι μόνον παραμένουν στο απυρόβλητο, αλλά το παίζουν ......να μην πω τι.....ειδικά το αγαπημένο τους ισραήλ, το διαχρονικό "θύμα" που ετοιμάζεται για την μεγάλη συγκομιδή ως συνήθως, αλλά αυτή την φορά δεν θα τους βγεί.
    Ακολουθει η ωμή παραδοχή των της διασποράς αρουραίων.

    https://ugetube.com/watch/our-loyalty-lies-with-israel-mp4_HMltMOa13tefksd.html

    Η Sasha Latypova έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις αποκαλύπτοντας με αδιάσειστα στοιχεία τους οργανωτές και υπευθύνους για την θανατηφόρα "πανδημία" (έχει και δικά της sites), αφήνοντας πολλούς απαγοητευμένους. Μία απο τις πιό πρόσφατες εδώ:

    https://ugetube.com/watch/sasha-latypova-new-world-order-to-come-out-of-usa-dr-jane-ruby-show-01-13-23_IuKxpazCTw8XIoH.html

    Και μετά μιλάμε για "κυβερνήσεις" και για προεκλογικές εκστρατείες, και μαζί με Lyndsey Graham την ερωμένη του φευγάτου "ηρωα"....χωρίς όνομα που ταξίδευαν συχνά για τα γαμήλια τους στην Ουκρανία δίνοντας όρκο υπόσχεσης για ότι χρειαστεί για μια ητημένη Ρωσία ...υπάρχουν και βίντεο.
    Καλή Δύναμη

    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις