Η Χαζαρική Μαφία έχει ηττηθεί ολοκληρωτικά, η εξάλειψη συνεχίζεται


 Τα γεγονότα των επόμενων εβδομάδων θα καταστήσουν προφανές ακόμη και στα πιο πλύση εγκεφάλου στη Δύση ότι κάτι θεμελιώδες και ιστορικό συνέβη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Χαζαρική Μαφία έχει ηττηθεί και έχει αρχίσει η εκκαθάριση των τελευταίων ηγετών της. Η σύλληψη του Πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας Τζακ Άντερν, οι ποινικές κατηγορίες κατά του Ελβετού Προέδρου Alain Berset και της Pfizer, οι μαζικές συλλήψεις αξιωματούχων της ουκρανικής κυβέρνησης και πολλά άλλα γεγονότα, όλα αυτά δείχνουν.

Ένα άλλο σημάδι ότι το KM το χάνει είναι ότι γίνεται πλέον mainstream να μιλάμε για τη συμμετοχή της Μοσάντ και του ιδρυτή του Ισραηλινού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Μπεν Γκουριόν στη δολοφονία του προέδρου Τζον Κένεντι.

 


 Εν τω μεταξύ, το Ισραήλ προσπαθεί να διαπραγματευτεί μια παράδοση στους Ρώσους μέσω Γαλλίας. Η χρεοκοπημένη αμερικανική εταιρική κυβέρνηση, από την πλευρά της, έγινε ο περίγελος του κόσμου χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία «ένα μπαλόνι έφαγε την δουλεια μου», αφού είπε στον υπουργό Εξωτερικών του Ροκφέλερ, Άντονι Μπλίνκεν, να μην μπει στον κόπο να έρθει στην Κίνα για μια αποστολή επαιτείας.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία τελειώνει επίσης με τους τελευταίους σατανιστές να περικυκλώνονται τώρα στο Μπαχμούτ, όπου αναμένεται να πολεμήσουν μέχρι θανάτου τις επόμενες εβδομάδες.

 


 


 Το πιο σημαντικό από όλα, το KM έχασε τον έλεγχο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος στις 31 Ιανουαρίου και το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα λειτουργεί τώρα (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Ωστόσο, δεν έχει τελειώσει μέχρι να τελειώσει και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η απελπισμένη και στριμωγμένη KM να δοκιμάσει κάποιο είδος μεγα-τρομοκρατικού γεγονότος του μαύρου κύκνου, πιθανότατα είτε EMP είτε πυρηνική επίθεση.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού είπε στον πρεσβευτή των ΗΠΑ να απομακρύνει τα «βρώμικα χέρια του από την Τουρκία» αφού η Ουάσινγκτον και οκτώ ευρωπαϊκές χώρες εξέδωσαν ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις εκεί. Παρόμοιες προειδοποιήσεις έγιναν και για το Ιράν.

 


 Η εντολή των δυτικών κυβερνήσεων να εκκενώσουν τους πολίτες τους σημαίνει ότι είναι πιθανό το ισραηλινό καθεστώς να εξαπολύσει μαζική επίθεση εκεί. Ένας σεισμός 7,8 Ρίχτερ που ακολούθησαν δεκάδες άλλοι καθώς γραφόταν αυτή η αναφορά δείχνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει. «Πρόκειται για ένα όπλο τροποποίησης του καιρού που χρησιμοποιείται για να δείξει στον Ερντογάν ποιος είναι ακόμα επικεφαλής», λέει μια πηγή της CIA.

 


 


 


 Η επίθεση έλαβε χώρα καθώς ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προσγειώθηκε στο Ιράκ για να ξεκινήσει «στρατιωτική-τεχνική» συνεργασία με την Τουρκία, το Ιράν, τη Συρία και το Ιράκ μαζί με τα κράτη του Κόλπου. Δεδομένου ότι η Αίγυπτος είναι επίσης ένας de facto Ρώσος σύμμαχος, αυτό αντιπροσωπεύει μια υπαρξιακή απειλή για το καθεστώς KM στο Ισραήλ (όχι για τους Εβραίους όμως).

Η ιρανική κυβέρνηση έχει τώρα προειδοποιήσει τους γείτονες του Ισραήλ ότι για να «διατηρήσουν την ασφάλειά τους», θα πρέπει «να μείνουν μακριά από το καθεστώς που πεθαίνει κάθε μέρα».

Η KM προσπαθεί απεγνωσμένα να τινάξει στον αέρα ολόκληρο τον πλανήτη (χρησιμοποιώντας πράκτορες τόσο στο Ιράν όσο και στο Ισραήλ) επειδή το Ελεγχόμενο από την KM Βατικανό και η αμερικανική εταιρική θυγατρική τους έχασαν τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος στις 31 Ιανουαρίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ολόκληρο το ιταλικό διαδίκτυο έκλεισε την 1η Φεβρουαρίου, αναφέρουν πηγές της MI6. Η Τράπεζα του Βατικανού, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να δωροδοκήσει τους περισσότερους λεγόμενους παγκόσμιους ηγέτες, έχει αποκοπεί. Τώρα η KM έχει μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου πριν αποκοπεί εντελώς η αμερικανική εταιρεία τους.

Πηγές της MI6 αναφέρουν ότι το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα ανέλαβε το σύστημα διατραπεζικού διακανονισμού SWIFT της KM την 1η Φεβρουαρίου.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΈΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΛΑΝΉΤΗΣ Ο ΠΛΟΎΤΩΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΌΟ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΊΒΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ,Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ,ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΙ ΕΚΤΙΖΕ ΕΚ ΝΕΟΥ.
    ΝΑΙ ΚΙ Η ΚΑΜΠΑΛ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΌΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΕΞ ΟΥ ΚΙ Ο ΣΙΒΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ CERN ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ.ΕΚΕΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΥΛΕΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΡΌΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΘΥΣΙΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΡΗΜΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΊΑ
    TV's ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΊΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΙΤ.
    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΎΧΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΌΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΛΕΦΑΚΗ ΜΠΗΛΙΟΥ ΠΑΤΈΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΊΑΣΣ.
    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΊΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΙΒΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΣΟΣΙΟΠΑΘΗΣ ΕΚΔΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΚΔΟΧΗ.
    ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΟΡΑ.Ο ΠΛΟΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΡΗΓΜΑΤΑ.ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΑ ΠΑΘΗ,ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΦΆ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΌΟ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙ,ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.
    ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΊΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟΝ ΤΟΥ ΑΥΓΕΊΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΘΡΊΛΕΡ ΜΕ ΕΥΤΥΧΈΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΉΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΏΔΥΝΟ ΤΡΟΠΟ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΙΒΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.
    ΤΙΠΟΤΑ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις