Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της προπαγάνδας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ μετά την καταστροφική διάσκεψη του Νταβός

 

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της προπαγάνδας

του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Ο Adrian Monck, διευθυντής επικοινωνίας και διευθύνων σύμβουλος του WEF, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο LinkedIn ότι αποχωρεί.

Ο Monck επέβλεψε το διαβόητο πρόγραμμα Young Global Leaders, μεταξύ άλλων. Ο Klaus Schwab υπερηφανευόταν προηγουμένως ότι οι Young Global Leaders «διεισδύουν στα υπουργικά συμβούλια».

Η παγκόσμια αντίσταση αυξάνεται ενάντια στο WEF, το οποίο κάποτε λειτουργούσε σκιωδώς, αλλά τώρα βρίσκεται πλήρως στο επίκεντρο της διακυβέρνησης της δύσης(αλλα και πιο πέρα).

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιστέκονται στην εξτρεμιστική ατζέντα του WEF, η οποία περιλαμβάνει το The Great Reset και το Build Back Better.

Αρκετοί βουλευτές των ΗΠΑ αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να μην ταξιδέψουν στο Νταβός για το ετήσιο συνέδριο. Αυτό συνέβη μετά τη διαρροή της λίστας των καλεσμένων.

Πέρυσι, ο Monck παραπονέθηκε ότι η οργάνωσή του δέχεται υπερβολική κριτική. Είπε ότι οι κριτικοί θα πρέπει να αρχίσουν να επικεντρώνονται σε πιο σημαντικά ζητήματα αντί για «θεωρίες συνωμοσίας».

Παραπληροφόρηση
Ο Monck επέκρινε πολιτικούς που αμφισβήτησαν τις πολιτικές προτάσεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ιδιαίτερα στον Καναδά.

«Δυστυχώς, ο Καναδάς είναι ένα από εκείνα τα μέρη που είναι επιρρεπή στην παραπληροφόρηση», είπε στο CBC Radio.

Ο Monck συνέχισε λέγοντας ότι το The Great Reset είναι ένα αθώο θέμα που δεν αξίζει περαιτέρω προσοχή. Είπε επίσης ότι είστε ένας αντισημίτης εάν επικρίνετε το WEF.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις