ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ


 Ο κόσμος διοικείται εδώ και πολύ καιρό από άτομα που συνδέονται με μυστικές εταιρείες όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), η Τριμερής Επιτροπή, η Επιτροπή των 300 και η Ομάδα Bilderberg.
Όλες αυτές οι κοινωνίες ανάγονται σε πολύ προγενέστερες κοινωνίες, όπως οι Ναΐτες Ιππότες και οι Ροδόσταυροι, από τους οποίους αναπτύχθηκαν οι Βαυαροί Ιλλουμινάτι και οι Ελευθεροτέκτονες.
Ήταν η δεξιά γερμανική οργάνωση Thule Gesellschaft, παρακλάδι των Ιπποτών του Τέκτονα, που αποτέλεσε τον πυρήνα του εκκολαπτόμενου ναζιστικού κόμματος που υιοθέτησε το κακόβουλο δόγμα των Illuminati.

Αυτό ζει στις καρδιές των σημερινών ιδιοκτητών επιχειρήσεων, που συνήθως αναφέρονται ως παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι επιδιώκουν τη συγχώνευση της κρατικής και της εταιρικής εξουσίας που είναι ο ίδιος ο ορισμός του φασισμού.

Όλα αυτά είναι πλέον ιστορία, καθώς έχουμε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά μας.
Ο κόσμος απλώς περιμένει μια μαζική αφύπνιση! Πρέπει να απελευθερωθούμε από τις σκοτεινές δυνάμεις που κυβερνούν τον κόσμο για αρκετές χιλιάδες χρόνια.



Υπάρχουν τρύπες στο βόρειο και νότιο πόλο.
Οι περισσότεροι πιλότοι το γνωρίζουν αυτό, αλλά λαμβάνουν οδηγίες να καθοδηγούν τις πτήσεις τους σε απόσταση 100 μιλίων από αυτες.

Στις αποκαλύψεις, η αλήθεια για τον πλανήτη Γη, το εσωτερικό του, τον κεντρικό ήλιο και τις σήραγγες και τις πύλες στις διάφορες εσωτερικές του τοποθεσίες κοινοποιείται στους κατοίκους του πλανήτη μας.

Πολλά γεγονότα δεν μας ήταν γνωστά εδώ και πολλά χρόνια.
Για παράδειγμα, έχουν περάσει 70 χρόνια από τότε που ο ναύαρχος Μπερντ πέταξε το μικρό του αεροπλάνο στην κούφια γη από τον Βόρειο Πόλο στον Νότιο Πόλο.


Μπορούσε να το πει μόνο στο νεκροκρέβατό του.
Ισχυρίστηκε ότι είχε δει μια εντυπωσιακά όμορφη υπόγεια πόλη στην Ανταρκτική.

Δεν έχουμε ακούσει και διαβασει καν τις αναφορες από τον Dr. Hermann Obert.Ενας αξιοσέβαστος Γερμανός μηχανικός-φυσικός, πρωτοπόρος πυραύλων και επικεφαλής των αμερικανικών εργαστηρίων CalTech μέχρι το 1955.
Θεωρείται ένας από τους ιδρυτές της πυραυλικής και διαστημικής τεχνολογίας.
Δρ Ο Όμπερτ κατέληξε να εργάζεται για έναν από τους μαθητές του, τον πρώην αξιωματικό των SS Βέρνερ φον Μπράουν, ο οποίος ανέπτυζε διαστημικούς πυραύλους σε μυστικές υπόγειες εγκαταστάσεις.

Η NASA είναι ένα γιγάντιο κάλυμμα για να κρύβει διαστημικά προγράμματα και επαφές με εξωγήινους.
Δουλεύουν κρυφά με άλλες εξωγήινες φυλές για 70 χρόνια από τότε που οι Ναζί μεταφέρθηκαν παράνομα στην Αμερική στην επιχείρηση Klammer το 1947.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις